Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Radončić i jeste osnovao SBB zbog toga što je smatrao da je SDA, kao stranka, skrenula sa Alijinog puta.
Ako je Alija trasirao ikakav put?
Da li to znaci da je Scepin prvi vojnik Sead Numanovic razocaran i skretanjem s puta Tornjaka pa i on ode?
Ne mogu vjerovati da covjek ode u neizvjesnost pokretanja nekog web politickog portala a imao mjesto koje je pozelio i platu daleko iznad prosjeka i AJB, vjerovatno. Nesto se tamo desava.
JThomas wrote: ↑28/10/2020 11:12
koliko je puta i ranije sejo numanović odlazio sam i dobijao nogu, pa se vraćao...mislim ne ispod 5-6.
Mislim da je samo pokusao s AJB pa vidio da glas s Pestera se ne moze uklopiti u moderne standarde tv novinarstva pa se vratio brzo a ostalo su bili dogovorene avanture s Scepom. Ovo je sada posve drugo.
@mahalik, pokrenuo neki politicki portal. Samo politicke teme.
Fahro u nekom intervjuu nafalio aktuelnu vladu KS kao najbolju, a glavni razlog je početak rada na prvoj transferzali, a danas u Avazu drvlje i kamenje na Nenadića i Ajnadžića u vezi iste, jer kao usporavaju i onemogućuju izgradnju iste i još tvrde u Avazu kako će se Radončić ugristi za jezik zbg pohvala, jer kao nije ni on znao za te prevare oko gradnje. Koji cirkus i ubleha Fahro.
Najjace mi je kad se Avaz natovari na nekog i onda stavljaju najlosije slike od tog lika (gdje zmiri, otvorio usta, gleda cudno). Namjerno stave neku sliku gdje su ga uhvatili u nekoj ruznoj poziciji.
Ovaj Raport cesto glumi Index. Obratite paznju na naslove kako ih prave. Staviti cu par primjera kad naletim, a evo vidim sad i oni pokrenuli akciju za djecu.
Treba im reci da plate kvalitetnog dizajnera i programera.