Moras razumjeti da tu ima par faktora nastalih nakon pocetne eksplozije nerviranja. Najbitniji je taj da su mnogi ljudi shvatili da je ostanak na Telemachu najmanje zlo za njih i da nemaju gdje drugo preci i pored gubitka Arena. Dalje, ljudi se plase sudskih procesa jer ne znaju da li su raskidi validni. Neki cekaju da se oglasi RAK ili da se nesto desi u smislu dogovora i vracanja Arena na Telemach. Ima tu jos razloga.zdruzdjo wrote: ↑17/01/2021 19:04 Ok, i?
Gdje smo 15 dana kasnije???
Oni naglasniji sa foruma. Aman pa su linceve pozivali.
Raskide li neko ugovor???? Ali bas neko ovdje. Da kaze: Evo jesam ja.
Iko?????
Ovakav potez "ja,i?" je ovdje uobicajen. Znaci usuti se i cekaj. Najglasnijim daj par mrvica da prestanu galamiti, a ostalima ce dodijati i usutiti ce se.
Ja licno ne zivim u Fedraciji i nemam pristup BH Telecomu. Raspitao sam se o alternativama i shvatio da su alternative em skuplje kao duo paket em svi imaju losiji net od Telemacha. Jednostavno nemam gdje otici i vjerujem da nisma jedini koji to konstatuje. Imao sam poziv iz Telemacha sve moje predloge odbijaju, i nude filmske kanale 6 mjeseci ili novi ugovor za neku ustedu na buducim racunima. Ja u ovoj prici mogu samo bojkotovati u smislu da necu novi ugovor nikad sa niima potpisati i tacno je necu ni sada a ni kad istekne jer smatram da sam prevaren ali nemam prostora za raskid. Moja kazna ce ih stici kad istekne ugovor a vjerujem i od drugih korisnika.
Kao rjesenje sam nasao kodi i prije tri dana kupio android box sve dobro radi i evo pripremam grickalice ceka se Inter-Juventus.