Ublažava bol.
A za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima na lijek posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.
Pa zato im i jeste omiljena ona "Instutcije neka rade svoj posao!"DonieBrasco wrote: ↑17/01/2021 12:58Realno kada se pogleda zaista mu niko ne moze nista od instucija ili pojedinaca u BiH.spreca wrote: ↑17/01/2021 12:40 Koji je ovo seljacina i kabadahija,ovo se rijetko radja,laze prije nego sto izgovori rijec
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-z ... /210117033
Samo ga SAD i Velika Britanija mogu spustiti, on od EU ima podrsku za ovo njin ne racunam.
Kao sto Bakir u slucaju "respiratori" kaze vise vjerujem sudu nego tuzilastvu, sve je jasno.Mali_Vuk wrote: ↑17/01/2021 13:02Pa zato im i jeste omiljena ona "Instutcije neka rade svoj posao!"DonieBrasco wrote: ↑17/01/2021 12:58Realno kada se pogleda zaista mu niko ne moze nista od instucija ili pojedinaca u BiH.spreca wrote: ↑17/01/2021 12:40 Koji je ovo seljacina i kabadahija,ovo se rijetko radja,laze prije nego sto izgovori rijec
Samo ga SAD i Velika Britanija mogu spustiti, on od EU ima podrsku za ovo njin ne racunam.
I onda institucije tačno znaju šta treba da rade.
EU je vrlo heterogena u političkom smislu, tu po pitanju Dodika imaš od cijeli spektar političara, od onih koji bi ga sutra uklonili do onih koji ga drže za svoju inspiraciju.DonieBrasco wrote: ↑17/01/2021 12:58Realno kada se pogleda zaista mu niko ne moze nista od institucija ili pojedinaca u BiH.spreca wrote: ↑17/01/2021 12:40 Koji je ovo seljacina i kabadahija,ovo se rijetko radja,laze prije nego sto izgovori rijec

Ma nece niko budali da pristaje , nece niko da se spusti na njegov nivo a on zbog toga misli da je dasa jer nema u glaviDonieBrasco wrote: ↑17/01/2021 12:58spreca wrote: ↑17/01/2021 12:40 Koji je ovo seljacina i kabadahija,ovo se rijetko radja,laze prije nego sto izgovori rijec
Realno kada se pogleda zaista mu niko ne moze nista od institucija ili pojedinaca u BiH.
Tek će se to razbistriti u slijedećoj Guardianovoj izjavi,nije to bio čovjek uopšte,pašće lutalica sa utokom u ruci mu donijela u zubima ikonu i

Jasno mi je za trgovca kupusa sa Zagrebackih trznica,da nema kapacitet ali sta mu rade ovi iz kabineta bolje bi mu pomogli iz Daferova kabineta
Samo da se zna da je i Lavrov supak. Ja ga zamolio da ponese malo suhog mesa i bocu rakije Spreci, odjebo me kao s nokta.155_mm wrote: ↑17/01/2021 10:17kae neznam cojka nikako. to mora da je taj sa "zelenim golfom".Dodik je pojasnio da mu je jedan čovjek, koga ne bi mogao nazvati čak ni poznanikom, a koji je 25 godina živio u Rusiji, rekao da ima porodičnu ikonu i da je voljan da se ona vrati u Rusiju.
sta kae. zamol jo me da vratim ikonu u rusiju i ja dao lavoru da ponese kad je vec usput. i sad se digla prasina oko nicega.
![]()
Pa ko pravi pravnu državu Predsjedniče BiH? Kao kad bi pekar u pekari mušetrijama pričao kako njegov hljeb ne valja.Milorad Dodik wrote: ↑17/01/2021 14:08 Da je BiH pravna država onda bi se njeni organi raspitali o tome da li stvar potražuje Ukrajina, a ne ja.
Milorad Dodik wrote: ↑17/01/2021 14:08 - Ikona je u trezoru u Istočnom Sarajevu i sačekaćemo da vidimo. To je mala ikona veličine 20 sa 15 centimetara

eltroxin wrote: ↑17/01/2021 14:28Samo da se zna da je i Lavrov supak. Ja ga zamolio da ponese malo suhog mesa i bocu rakije Spreci, odjebo me kao s nokta.155_mm wrote: ↑17/01/2021 10:17kae neznam cojka nikako. to mora da je taj sa "zelenim golfom".Dodik je pojasnio da mu je jedan čovjek, koga ne bi mogao nazvati čak ni poznanikom, a koji je 25 godina živio u Rusiji, rekao da ima porodičnu ikonu i da je voljan da se ona vrati u Rusiju.
sta kae. zamol jo me da vratim ikonu u rusiju i ja dao lavoru da ponese kad je vec usput. i sad se digla prasina oko nicega.
![]()
Govedarica: Dodiku preporučujem da pročita "U cara Trojana kozje uši"