Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Demonijak wrote: ↑16/01/2021 06:28
9 dana cekam poziv dragi telemase!
Zdravo @Demonijak,
Ljubazno Vas molimo za još malo strpljenja, kolege će Vas ubrzo kontaktirati.
Sigurni smo da ćemo pronaći rješenje za nastavak saradnje. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.
Last edited by Telemach on 16/01/2021 08:54, edited 1 time in total.
Nedzada wrote: ↑15/01/2021 22:01
Ova akcija 4 ili 6 mjeseci po 1 KM je za sve korisnike.
Tako piše na stranici.
Je li tako @Telemach
Zdravo @Nedzada,
Ponuda koja se nalazi na našoj stranici se odnosi na nove korisnike. Također, za naše lojalne korisnike imamo posebno kreirane ponude sa raziličitim benefitima. Za dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Možete li nam napisati te pogodnosti? 6 mjeseci po marku bi većinu ubijedio da ostanu pretplatnici. Kada pređem kod drugog operatera, automatski dobijem tih 6 mjeseci. I tako svaki novi ugovor...
Zdravo @u prolazniku,
Ponuda za postojeće korisnike je posebno kreirana za svakog od njih, shodno potrebama i mogućnostima korisnika. Predlažemo da nam dostavite korisničke podatke i kontakt telefon u pp, vrlo rado ćemo Vas pozvati i prezentovati ponudu. Stojimo Vam na raspolaganju.
Zdravo @Nedzada,
Ponuda koja se nalazi na našoj stranici se odnosi na nove korisnike. Također, za naše lojalne korisnike imamo posebno kreirane ponude sa raziličitim benefitima. Za dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Možete li nam napisati te pogodnosti? 6 mjeseci po marku bi većinu ubijedio da ostanu pretplatnici. Kada pređem kod drugog operatera, automatski dobijem tih 6 mjeseci. I tako svaki novi ugovor...
Zdravo @u prolazniku,
Ponuda za postojeće korisnike je posebno kreirana za svakog od njih, shodno potrebama i mogućnostima korisnika. Predlažemo da nam dostavite korisničke podatke i kontakt telefon u pp, vrlo rado ćemo Vas pozvati i prezentovati ponudu. Stojimo Vam na raspolaganju.
Ja sam svoje potrebe iskazao, vi ste me zvali i ponudili manje nego što ste mi oduzeli. Ja sam vam se i na to žalio i iznio sasvim fer ponudu (12 ili 24 mjeseca sa ponuđenim popustom). Moje ponude su sve bile u pisanoj formi, za razliku od vaših. Pogledate u istoriju na forumu, a onda i e-mail prepisku, pa pošaljete tu "specijalnu" ponudu. Pri tome još i uštedite na vremenu, jer traje kraće nego ubjeđivanja telefonom.
Nedzada wrote: ↑15/01/2021 22:01
Ova akcija 4 ili 6 mjeseci po 1 KM je za sve korisnike.
Tako piše na stranici.
Je li tako @Telemach
Zdravo @Nedzada,
Pisalo je 100% ZA SVE KORISNIKE.
A sad su vaši to uklonili.
Zašto na portalu nema opcije za deaktivaciju paketa koji su aktivirani putem portala. Kod mene je u pitanju HBO premium konkretno. Prošlo je više od 30 dana od aktivacije.
Vidim uredno ste to fakturisali u punom iznosu iako je bilo otvoreno za sve korisnike od 15.12.
jarobot wrote: ↑16/01/2021 10:18
Kako ide onaj broj za zadnje tri petice . Juče me zvali ono 033 ...555 . Nisam bio pri telefonu a izbriso propušteni poziv .Ako neko zna neka napiše
835-555 ali ces dobiti kontakt centar, ne i osobe koje su te mozda zvale za neki benefit.
Opa, ovo bukvalno znaci svima, ne znam sto se igraju bezveze, cekam poziv bas da vidim sta ce mi ponuditi.
Ne znači.
Nego su se zajebali pa objavili ovako.
Nema više ... sad je drugi tekst
Ma da. Ja jesam stari korisnik ali cu sigurno traziti ovu akciju 6 mj. za 1KM jer me nikakvi dodatni kanali ne interesuju, cak ni povecanje brzine a bezicni internet koji mi je najvazniji za posao zeza vec mjesecima. Ako donesu i namjeste modem kako treba da mogu imati stabilnu wifi mrezu u citavom stanu od 50 m2 onda ostajem, inace dovidjenja.
Desilo se par puta da mi nestane interneta ili prekida usred video sastanka ili neposredno pred neku moju prezentaciju, taj stres ne zelim vise da trpim.
mirsek wrote: ↑16/01/2021 10:06
Opa, ovo bukvalno znaci svima, ne znam sto se igraju bezveze, cekam poziv bas da vidim sta ce mi ponuditi.
Ne znači.
Ma da. Ja jesam stari korisnik ali cu sigurno traziti ovu akciju 6 mj. za 1KM jer me nikakvi dodatni kanali ne interesuju, cak ni povecanje brzine a bezicni internet koji mi je najvazniji za posao zeza vec mjesecima. Ako donesu i namjeste modem kako treba da mogu imati stabilnu wifi mrezu u citavom stanu od 50 m2 onda ostajem, inace dovidjenja.
Desilo se par puta da mi nestane interneta ili prekida usred video sastanka ili neposredno pred neku moju prezentaciju, taj stres ne zelim vise da trpim.
Da ne bude nesporazuma
6 mjeseci je za trio pakete
4 mjeseca je za duo pakete
Ne znači.
Da ne bude nesporazuma
6 mjeseci je za trio pakete
4 mjeseca je za duo pakete
Ja imam EON light, mislim da je 6 mjeseci i to bi trebalo da vazi za sve jer ne pise samo novim korisnicima.
Radar71 wrote: ↑16/01/2021 11:10
Tastatura na boxu prebačena na Arapski
Telemach sredite ovo
meni se isto to desilo sinoc... ides na opcije ili postavke to je u glavnom meniju i gore desno ona ikona kotacic... onda postavke uredjaja... tastatura... postavke za gboard...jezici i tu izaberes engleski.