Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ado-nekad-sampion wrote: ↑14/01/2021 10:14
Vala ako nista niko ne moze reci da su stariji karavani ljepsi. Prije ko pokopna kola. Sad je karavan i pozeljan. Vidi 3 ili 5 karavan danas, cak i prethodni modeli, ko voli malo konvencionalnije.
3 godine vozio F11 a od oktobra vozim G31 sa M opremom. Prije 10 godina da mi je neko nudio izbor izmedju touringa i limuzine, touring ne bih pogledao a sad je obrnuto.
Stari se, sta li...
Meni su ti karavani strasni, ljepsih nema na trzistu.
Mislim da je uveliko tome pridonio skok u dizajnu kod karavana, uz prakticnost koju ionako imaju. Kako covjek stari vise razmislja prakticno. Meni je sad glavno pitanje mogu li stati dva bicikla za odrasle u gepek a da ne skidam tockove.
Kakva je ovo moda zavladala medju proizvodjacima sa uskim prednjim farovima? Navukao ih Jeep sa Cherokee-em, zarazio se Citroen, Hyundai, pa sada i BMW.
Vala ako nista niko ne moze reci da su stariji karavani ljepsi. Prije ko pokopna kola. Sad je karavan i pozeljan. Vidi 3 ili 5 karavan danas, cak i prethodni modeli, ko voli malo konvencionalnije.
3 godine vozio F11 a od oktobra vozim G31 sa M opremom. Prije 10 godina da mi je neko nudio izbor izmedju touringa i limuzine, touring ne bih pogledao a sad je obrnuto.
Stari se, sta li...
Stari se, sta li...
Jel neki benzinac ... stavi koju sliku
Nije benzinac, jbg koliko god ja zelio ne isplati mi se na 50 000 km godisnje. Kad pozelim benzinca provozam zenino auto
Kad u proljece operem postavit cu
Nemam naviku slikati auta, sad gledam, sve slike prijasnjih auta su napravljene zbog oglasa za prodaju
BMW 333i was an E30 made by BMW and Alpina for the South African market. It had an M30B32 engine, which at the time was fitted in the much larger 533i, 633CSi and 733i models. Alpina provided the specially-developed inlet and exhaust manifolds and plenum chamber, heavy-duty copper-cored radiator, and various other cast alloy bits. The numbers: 194hp at 5,500rpm and 295Nm of torque at 4,300rpm.