Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa vidi nesto, koliko si ti znao kad si tek dosao ovdje
a sad kad je kriza anamotamo u njihA neka navala, traze ljudi kak'i tak'i spas, eto, mog'o si kolegi forumasu reci da ide na izaberi portal desno od generisi i da se igra sa portalima, jok, ti se sprdas, sramte, stidte... ha ja
laik1981 wrote: ↑09/01/2021 18:45
Ovo garant opet neko sprdanje sa "odgovarajucim" portalima
Nije sprdnja. Svaki portal ima odgovarajucu listu. Ovi sa Balkan Greeena preferiraju da ubacuju što više listi sa ex yu kanalima, jer većina korisnika njih gleda. Ali ima portala koji uz ex yu sadrže programe iz različitih zemalja.
gidra wrote: ↑09/01/2021 18:27Da se nije ovo desilo sa Arenama i Telemachom nikad ne bih otkrio čari Blue Thunder Bilida i PVR-a a inače godinama koristim na Kodiju samo Elementum za filmove i Balkan green addon za domaci sadržaj.
Danas na portalu 3, pregledah sve tekme Bundeslige u 1080p i Dolbyu zvuku na Sky DE programima, nevjerojatna stvar a besplatna.
Mogu misliti tek kako rade onda neke plaćene liste...
Potpis, ista situacija; u početku se nervirao što su ukinuli arene (i to u bezze SD rezoluciji) ali zato sada šućuram za to jer vjerovatno ne bih pronašao ovaj Blue Thunder sa SKY Bundesliga, DAZN, PREMIER SPORT (engleski kanali koji prenose Talijane) pa čak sam pronašao fakin GLORY PPV .... i to sve u HD, a o pustim filmskim i doku kanalima da ne pričam, haos.
Jebemu ovo govno balkansko neće da radi. Sada hoću da gledam Veronu i ne mogu ni jedan kanal da otvorim. Generišem portale, što je prije bilo rješenje, neće ni to.
Ima li neki način da gledma Arene, a da me ništa ne zajebava? Koliko košta nije bitno.
avetinja wrote: ↑11/01/2021 19:11
Jebemu ovo govno balkansko neće da radi. Sada hoću da gledam Veronu i ne mogu ni jedan kanal da otvorim. Generišem portale, što je prije bilo rješenje, neće ni to.
Ima li neki način da gledma Arene, a da me ništa ne zajebava? Koliko košta nije bitno.
Vidi na piku neku iptv listu
Kažu da je i to govno kada se više ljudi nakači, tj. kada je neka bitna utakmica.
Vidi na piku neku iptv listu
Kažu da je i to govno kada se više ljudi nakači, tj. kada je neka bitna utakmica.
Ako ne probaš neces znati tako da ne slušaj druge vec uzmi test od nekoga i uživaj
Arena Cloud
Lopovima ne dam. Mogu na drugome mjestu dati duplo, ali njima ni 5 feninga. Sve je ovo dogovor Telemacha i njih.
Pozdrav svima. Instalirao BT build, sve fercera odlično,pa i PVR, ali sam primijetio na elementumu da uglavnom pronalazi filmove u prosjeku do 3-4 GB,one veće rijetko. Jel to pravilo,ili se može nešto uradit po tom pitanju?
Govorilo se da je najbolji za 4k filmove, ali ja još nijedan ne pronađe, gdje griješim?
typeOnegative wrote: ↑12/01/2021 17:14
Pozdrav svima. Instalirao BT build, sve fercera odlično,pa i PVR, ali sam primijetio na elementumu da uglavnom pronalazi filmove u prosjeku do 3-4 GB,one veće rijetko. Jel to pravilo,ili se može nešto uradit po tom pitanju?
Govorilo se da je najbolji za 4k filmove, ali ja još nijedan ne pronađe, gdje griješim?
Ne znam kako radi Elementum na buildu, jer ne koristim, ali na klasicnom Kodiju normalno nalazi 4K torrente.
typeOnegative wrote: ↑12/01/2021 17:20
Onda ću ga zasebno instalirati, tnx
Probaj, ništa te ne košta. Kod mene je na Kodiju sam Elementum, ništa više.
nemam sta izgubiti
Serem ja nekad bez pokrica. Jesam radio dodatna podesavanja u Elementumu, tj. Burstu. Registruj se na RuTracker, pa onda te podatke ubaci u burst u private trackers i ukljuci RuTracker.
Slucajno primjetih da mi sve 4K fajlove od 30,40 GB i vece nalazi na ovom ruskom sajtu koji nije ukljucen automatski na Elementumu.
skinuo sam kodi krajem prosle sedmice u skladu sa preporukama s prethodnim stranica; sve je bilo ok do sinoc, a od tada ne mogu otvoriti nijedan kanal (lista se regularno ucita, ali kanali ne rade); sta mi je ciniti, da li trebam generisati portal ili traziti novi slobodan portal
kikilika wrote: ↑13/01/2021 11:21
skinuo sam kodi krajem prosle sedmice u skladu sa preporukama s prethodnim stranica; sve je bilo ok do sinoc, a od tada ne mogu otvoriti nijedan kanal (lista se regularno ucita, ali kanali ne rade); sta mi je ciniti, da li trebam generisati portal ili traziti novi slobodan portal
Znaci da je lista opterecena. Cekaj dok se ne rastereti ili generisi i trazi novu.