Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Evenine
#85627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svaka rasprava o politici prema RS ili eto ako hocete prema Srbima se svodi na kilometarsku listu optuzbi i meme fest.
-
swanfilter
-
Evenine
#85629 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik je dobio instrukcije iz Bg da vodi najdestuktivniju politiku koju moze prema BiH a da ne predje crvenu liniju. Strategija je beogradska a taktike su njegove domace. I tacno sam znao cim pobijedi na opstinskim izborima u Ist. Sarajevu da ce krenuti sa provokacijama s ciljem da sto vise raspizdi nasu stranu i odvuce paznju na gluposti i sporedni kolosijek valjanja po blatu u kojem mu nema premca.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... vic/402939Inicijativa iz bh. entiteta RS da se postojeći kompleks Spomen-parka Vraca "podijeli po entitetskoj liniji", a da se potom u dijelu parka koji administrativno pripada Istočnom Sarajevu podignu "novi sadržaji", navodno, u znak sjećanja na događaje iz posljednjeg rata, očekivano, naišla je na oštre reakcije. Moguće da je s tim ciljem i plasirana preko beogradske "Politike", a potom RTRS-a, kao bi se skrenula pažnja s aktuelnih afera poput "Ikone" koja iz temelja potresa režim Milorada Dodika i njegove bratije.
-
Q_Line
#85630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A upravo jednu takvu sličnu najdestruktivniju politiku prema BiH počela je voditi od prošle godine i gospođa koja ga je "uzdigla od Tita do Boga".
Vratila se, i to u kakvom u stilu na izborima u Doboju
Sanja “od Doboja” na čak 22 biračka mjesta osvojila 100% glasova
Vratila se, i to u kakvom u stilu na izborima u Doboju
- drndalo
#85631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cini se da je Sanja u Doboju popularnija od Severine u video-doba...Q_Line wrote: ↑11/01/2021 17:57 A upravo jednu takvu sličnu najdestruktivniju politiku prema BiH počela je voditi od prošle godine i gospođa koja ga je "uzdigla od Tita do Boga".
Vratila se, i to u kakvom u stilu na izborima u Doboju![]()
-
88Sioux
#85632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Strategija je beogradska a taktike su njegove domace.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#85633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Komšić i Džaferović još na slobodi i niko i ne spominje njihovo podmetanje tzv ikonom? 
-
swanfilter
#85634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evenine wrote: ↑11/01/2021 17:26Dodik je dobio instrukcije iz Bg da vodi najdestuktivniju politiku koju moze prema BiH a da ne predje crvenu liniju. Strategija je beogradska a taktike su njegove domace. I tacno sam znao cim pobijedi na opstinskim izborima u Ist. Sarajevu da ce krenuti sa provokacijama s ciljem da sto vise raspizdi nasu stranu i odvuce paznju na gluposti i sporedni kolosijek valjanja po blatu u kojem mu nema premca.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... vic/402939Inicijativa iz bh. entiteta RS da se postojeći kompleks Spomen-parka Vraca "podijeli po entitetskoj liniji", a da se potom u dijelu parka koji administrativno pripada Istočnom Sarajevu podignu "novi sadržaji", navodno, u znak sjećanja na događaje iz posljednjeg rata, očekivano, naišla je na oštre reakcije. Moguće da je s tim ciljem i plasirana preko beogradske "Politike", a potom RTRS-a, kao bi se skrenula pažnja s aktuelnih afera poput "Ikone" koja iz temelja potresa režim Milorada Dodika i njegove bratije.
Ja sam odavno skontao da oni ne zele i nikada nece prestati sa svojim fasizmom i sovinizmom. Skontao sam da sa đikanima treba, đikanski. Kada Mile i drugi spomenu muslimane, Majkicka i jos neko, Turke, ja licno bih kontrirao sa Cetnicima ili Vlasima. E, vidjeli bi dugih jezika i sirokih zjenica, al kad je bal, neka je maskembal ...
-
ASurogat
#85635 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Poštovanje. Priključujem se forumu aktivno. I to na najzanimljivijoj temi. Temi o Miloradu Dodiku.
Gospodin Milorad Dodik, ako se tako može nazvati čovjek iz Laktaša koji nema ni osnovne gospodske manire u komunikaciji s ljudima, je ništa više i ništa manje u historiji čovječanstva do lik kojem se toliko osladila vlast da je oholio do granica neprepoznatljivosti. Zašto taj čovjek konstantno može kršiti Ustav Bosne i Hercegovine, zakone i odluke raznoraznih instanci? Isključivo i isključivo iz toga razloga zato što mu se to dopušta. A ko se pita u vezi Bosne i Hercegovine i ko se uvijek pitao? Na to znate odgovor.
Gospodin Milorad Dodik, ako se tako može nazvati čovjek iz Laktaša koji nema ni osnovne gospodske manire u komunikaciji s ljudima, je ništa više i ništa manje u historiji čovječanstva do lik kojem se toliko osladila vlast da je oholio do granica neprepoznatljivosti. Zašto taj čovjek konstantno može kršiti Ustav Bosne i Hercegovine, zakone i odluke raznoraznih instanci? Isključivo i isključivo iz toga razloga zato što mu se to dopušta. A ko se pita u vezi Bosne i Hercegovine i ko se uvijek pitao? Na to znate odgovor.
-
detroit-mercy
#85636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.swanfilter wrote: ↑11/01/2021 18:53Evenine wrote: ↑11/01/2021 17:26Dodik je dobio instrukcije iz Bg da vodi najdestuktivniju politiku koju moze prema BiH a da ne predje crvenu liniju. Strategija je beogradska a taktike su njegove domace. I tacno sam znao cim pobijedi na opstinskim izborima u Ist. Sarajevu da ce krenuti sa provokacijama s ciljem da sto vise raspizdi nasu stranu i odvuce paznju na gluposti i sporedni kolosijek valjanja po blatu u kojem mu nema premca.
Ja sam odavno skontao da oni ne zele i nikada nece prestati sa svojim fasizmom i sovinizmom. Skontao sam da sa đikanima treba, đikanski. Kada Mile i drugi spomenu muslimane, Majkicka i jos neko, Turke, ja licno bih kontrirao sa Cetnicima ili Vlasima. E, vidjeli bi dugih jezika i sirokih zjenica, al kad je bal, neka je maskembal ...
-
swanfilter
#85637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa, bas zbog tog naseg pristupa u odnosima sa njima smo i nakon svega, i nakon vec tri decenije, balije i turci. Smiju nam se ko kerovima ...
- bh.tornjak
#85638 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
napusti temu...!!!ASurogat wrote: ↑11/01/2021 19:32 Poštovanje. Priključujem se forumu aktivno. I to na najzanimljivijoj temi. Temi o Miloradu Dodiku.
Mumentalno...!!!
i pod ´itno nadji nekog ´odzu...da istjera crnu magiju iz tebe...
Zar na precednika da udaris...???
Ne znas kako je proso onaj ambasador...?? Nisu ti pricali....???
- prljavi Hare
#85639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
swanfilter wrote: ↑11/01/2021 19:43 Pa, bas zbog tog naseg pristupa u odnosima sa njima smo i nakon svega, i nakon vec tri decenije, balije i turci. Smiju nam se ko kerovima ...
Ko se smije?Bosanski pravoslavci?
- prljavi Hare
#85640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote: ↑11/01/2021 19:46napusti temu...!!!ASurogat wrote: ↑11/01/2021 19:32 Poštovanje. Priključujem se forumu aktivno. I to na najzanimljivijoj temi. Temi o Miloradu Dodiku.
Mumentalno...!!!
-
detroit-mercy
#85641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ti se zamars time sta jedan idiot misli o tebiswanfilter wrote: ↑11/01/2021 19:43 Pa, bas zbog tog naseg pristupa u odnosima sa njima smo i nakon svega, i nakon vec tri decenije, balije i turci. Smiju nam se ko kerovima ...
-
swanfilter
#85642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote: ↑11/01/2021 19:51swanfilter wrote: ↑11/01/2021 19:43 Pa, bas zbog tog naseg pristupa u odnosima sa njima smo i nakon svega, i nakon vec tri decenije, balije i turci. Smiju nam se ko kerovima ...
Ko se smije?Bosanski pravoslavci?![]()
![]()
Ispravka.U pitanju je ponizavanje ...
-
ASurogat
#85643 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote: ↑11/01/2021 19:46napusti temu...!!!ASurogat wrote: ↑11/01/2021 19:32 Poštovanje. Priključujem se forumu aktivno. I to na najzanimljivijoj temi. Temi o Miloradu Dodiku.
Mumentalno...!!!
Znam ja da se ova tema pretvorila u svojedobnu sprdnju na Dodikov račun. Nekad mu se i sam nasmijem, priznajem. Ali to je više jedan vid nemoći naspram njega. Ono kad mu ne možemo ništa hajdemo po forumu ismijavati Dodika. Pa se tu ide u raznim smjerovima ismijavanja. Ali je činjenica da je taj čovjek i opasan i truje cijelo BH društvo, a vjerujte mi i vaš novac završi u njegovim džepovima. Nije samo u Bakirovim i Čovićevim.
- prljavi Hare
#85644 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ti kolega možeš ostati na temi,ipak si nazvao Guardiana gospodinom.Pokazao si poštovanje prema gromadi! 
-
detroit-mercy
#85645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svaki dinar za preCjednika je alalASurogat wrote: ↑11/01/2021 19:55bh.tornjak wrote: ↑11/01/2021 19:46napusti temu...!!!ASurogat wrote: ↑11/01/2021 19:32 Poštovanje. Priključujem se forumu aktivno. I to na najzanimljivijoj temi. Temi o Miloradu Dodiku.
Mumentalno...!!!
Ne znas kako je proso onaj ambasador...?? Nisu ti pricali....???![]()
Znam ja da se ova tema pretvorila u svojedobnu sprdnju na Dodikov račun. Nekad mu se i sam nasmijem, priznajem. Ali to je više jedan vid nemoći naspram njega. Ono kad mu ne možemo ništa hajdemo po forumu ismijavati Dodika. Pa se tu ide u raznim smjerovima ismijavanja. Ali je činjenica da je taj čovjek i opasan i truje cijelo BH društvo, a vjerujte mi i vaš novac završi u njegovim džepovima. Nije samo u Bakirovim i Čovićevim.
- prljavi Hare
#85646 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Žeđ je strašna stvar,ali ni glad nije neka sreća.swanfilter wrote: ↑11/01/2021 19:54
Ko se smije?Bosanski pravoslavci?![]()
Ispravka.U pitanju je ponizavanje ...
- muha_sa
#85647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
+1detroit-mercy wrote: ↑11/01/2021 19:58Svaki dinar za preCjednika je alalASurogat wrote: ↑11/01/2021 19:55bh.tornjak wrote: ↑11/01/2021 19:46
napusti temu...!!!
Mumentalno...!!!
Ne znas kako je proso onaj ambasador...?? Nisu ti pricali....???![]()
Znam ja da se ova tema pretvorila u svojedobnu sprdnju na Dodikov račun. Nekad mu se i sam nasmijem, priznajem. Ali to je više jedan vid nemoći naspram njega. Ono kad mu ne možemo ništa hajdemo po forumu ismijavati Dodika. Pa se tu ide u raznim smjerovima ismijavanja. Ali je činjenica da je taj čovjek i opasan i truje cijelo BH društvo, a vjerujte mi i vaš novac završi u njegovim džepovima. Nije samo u Bakirovim i Čovićevim.![]()
- bh.tornjak
#85648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kakav bre novac....kome je do toga...???ASurogat wrote: ↑11/01/2021 19:55
na prvom mestu je nasa draga republika....porodicni zivot...ljubav...obojci i opanci....nas vodja ...jedan jedini...kakav ba Tito kakvi bakraci....precednik je Bog,bre...
precedniku bi dao oba bubrega (bela) i oci svoje (kurije) samo da nam zivi jos tisucu leta
da mu se ne sekira stara majka
-
Zeleni most
#85649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
[iednika
Last edited by Zeleni most on 14/01/2021 01:41, edited 1 time in total.
- muha_sa