Draško Stanivuković

Post Reply
nihadns

#2701 Re: Draško Stanivuković

Post by nihadns »

ugly duckling wrote: 08/01/2021 17:58
nihadns wrote: 08/01/2021 17:14
banjaluka078 wrote: 04/01/2021 15:34

Poražavajuće je to što zakone ne reguliše stepen obrazovanja potreban za načelničko mjesto.
Nije načelnik nekih Milića ili Sokoca, pa daj šta daš. On je na čelu najvećeg grada u ovom entitetu. Treblao bi da ima bar jednako škole koliko imaju i članovi njegovih timova. Solidna je gimnazija, ali ne može biti dorastao kao što bib io da je završio faks. Nije trebalo kupiti diplomu, mogao je diplomirati redovno na državnom još prije 3-4 godine, prije nego što se izlansirao u ozbiljniju politiku. Naročito ako se latio toga da sad proziva ljude za diplome i radi reviziju spreme u organizaciji na čijem je čelu.

Za ćirilicu sam objasnila, mogao si pročitati.

Za kvalitet života manjina ovdje, ma ljepota živa, milina, trče sa svih strana svijeta da žive u slobodarskoj BL. Ako ti se ne gade radovan i ratko sa svakog ćošeta, grafiti, parade, zastave, sitna podbadanja u razgovorima...sve super. Živim i ja, imam posao, prijatelje, vezu, poznanstva, mogu preko reda kojegdje, pa ipak, svake sekunde se osjećam svjesnom toga šta sam ja ovdje, okolina to ne da zaboraviti. Kao i dosta mojih prijatelja Srba koji ne misle kao većina, na kraju.
Za rzaliku od Vas zivim u Vojvodini - Srbiji, gde sam i rodjen. Otac mi je iz Kaknja, ovde je sluzio vojni rok, upoznao moju mamu a potom se vratio da studira. Uzeli su se i izrodili dvoje dece.
U vreme raspada sfrj bio sam tek punoletan, i u trecem razredu srednje skole.
Nisam imao provokacije. Bili su z opstanak Jugoslavije, Vukovar je pocinjao. U grad su pristizale u sestom i sedmom mesecu 1991 kolone izbeglica iz Vukovarskog regiona i ako još nije zapoceo sukob sa jna. U moju zgradu došlo je njih troje, zena sa dvoje dece kod svojih rodjaka.
Nije Vukovar bas onako kako Hrvati samo pricaju .
Tokom devedesetih , rata u BiH, ponekad bi otac i ja imali provokacije na ulici, ali to je bilo retko i uglavnom od nekih pripitih budala.

Moje drustvo i ljudi koje sam potom upoznavao ovde nikada mi nisu ni jednu ruznu rec saopstili ili sam necim trpeo zbog svoje Bošnjacke nacionalnosti.
Na poslu je gde god da sam radio sve bilo korektno.
Moja deca , jedno studira a drugo zavrsava srednju skolu, zive sasvim normalno i bez ikakvih problema. Sin ima Bošnjačko ime, EMin.
Da po ulicama bude svakakvih grafita, bivalo je i likova mladića i karadzica i njihovi murala, parola, i sta sve ne...
Imam prijatelje Bošnjake u Beogradu koji isto zive bez ikakvih problema.
Sad vidi , moze meni biti krivo kada vidim grafit sa ratkom mladicem ali isto tako je krivo i Srbima koji zive u Federaciji a gledaju kako u medijima neke po njima zlocince Sarajevska televizija naziva i smatra herojima.

To su cinjenice a mi mozemo ukoliko je to neizdrzivo i ako ne umemo preci preko zvrljotina po zidu ili parola klinaca i huligana da menjamo sredinu.
Kao manjina. Tako i Srbi u Federaciji gde sigurno ne cvetaju bas ruze za njih.

Zelim Vam prevashodno zdravlja, i srece, da Vas niko ne dira, i Vasu porodicu.

SVe ostalo prohujace sa vihorom.
dobro nihade da se ne lažemo nije ti krivo,
al koje to zločince i koja Sarajevska tv naziva herojima
Upravo ste me nazvali lazovom.

Nema sta da se lazemo i posto lazov nisam, ne nastavljam komunikaciju.
muha_sa

#2702 Re: Draško Stanivuković

Post by muha_sa »

nihadns wrote: 08/01/2021 17:14
banjaluka078 wrote: 04/01/2021 15:34
sagosen wrote: 04/01/2021 00:36 pa ok SSS gradonacelnik, kakve veze ima? sta je trebo zavrsit fakultet u travniku i jupii evo gradonacelnik sa fakultetom? izabran je na izborima, to je mogao biti izabran i covjek sa 4 razreda osnovne.

Edit: Evo procitao par strana unazad i mogu sa sigurnoscu reći da je ova tema najtoksicnija na klixu za sad. Sta kae ova legenda, zao mu nesrpskog stanovnistva u BL, ooooooooooooooooooooooo boze gospode hahahahah, sam se izudaraj. Znam xy bosnjaka i hrvata iz BL, zive ljudi zivot ko i svi..al jok, ma to ko jevreji u varsavi, ne smiju izaci :lol:

I koliko sam skonto, Drasku je za sad najveci grijeh sto je poceo cirilicu koristit? A jbo sebe kakav fasista i cetnik, pa zamisli koristi to velikosrpsko pismo, kako se samo usuđuje :-) A ovi postovi za zemljotres vrhunac idiotizma :bih:
Poražavajuće je to što zakone ne reguliše stepen obrazovanja potreban za načelničko mjesto.
Nije načelnik nekih Milića ili Sokoca, pa daj šta daš. On je na čelu najvećeg grada u ovom entitetu. Treblao bi da ima bar jednako škole koliko imaju i članovi njegovih timova. Solidna je gimnazija, ali ne može biti dorastao kao što bib io da je završio faks. Nije trebalo kupiti diplomu, mogao je diplomirati redovno na državnom još prije 3-4 godine, prije nego što se izlansirao u ozbiljniju politiku. Naročito ako se latio toga da sad proziva ljude za diplome i radi reviziju spreme u organizaciji na čijem je čelu.

Za ćirilicu sam objasnila, mogao si pročitati.

Za kvalitet života manjina ovdje, ma ljepota živa, milina, trče sa svih strana svijeta da žive u slobodarskoj BL. Ako ti se ne gade radovan i ratko sa svakog ćošeta, grafiti, parade, zastave, sitna podbadanja u razgovorima...sve super. Živim i ja, imam posao, prijatelje, vezu, poznanstva, mogu preko reda kojegdje, pa ipak, svake sekunde se osjećam svjesnom toga šta sam ja ovdje, okolina to ne da zaboraviti. Kao i dosta mojih prijatelja Srba koji ne misle kao većina, na kraju.
Za rzaliku od Vas zivim u Vojvodini - Srbiji, gde sam i rodjen. Otac mi je iz Kaknja, ovde je sluzio vojni rok, upoznao moju mamu a potom se vratio da studira. Uzeli su se i izrodili dvoje dece.
U vreme raspada sfrj bio sam tek punoletan, i u trecem razredu srednje skole.
Nisam imao provokacije. Bili su z opstanak Jugoslavije, Vukovar je pocinjao. U grad su pristizale u sestom i sedmom mesecu 1991 kolone izbeglica iz Vukovarskog regiona i ako još nije zapoceo sukob sa jna. U moju zgradu došlo je njih troje, zena sa dvoje dece kod svojih rodjaka.
Nije Vukovar bas onako kako Hrvati samo pricaju .
Tokom devedesetih , rata u BiH, ponekad bi otac i ja imali provokacije na ulici, ali to je bilo retko i uglavnom od nekih pripitih budala.

Moje drustvo i ljudi koje sam potom upoznavao ovde nikada mi nisu ni jednu ruznu rec saopstili ili sam necim trpeo zbog svoje Bošnjacke nacionalnosti.
Na poslu je gde god da sam radio sve bilo korektno.
Moja deca , jedno studira a drugo zavrsava srednju skolu, zive sasvim normalno i bez ikakvih problema. Sin ima Bošnjačko ime, EMin.
Da po ulicama bude svakakvih grafita, bivalo je i likova mladića i karadzica i njihovi murala, parola, i sta sve ne...
Sad vidi , moze meni biti krivo kada vidim grafit sa ratkom mladicem ali isto tako je krivo i Srbima koji zive u Federaciji a gledaju kako u medijima neke po njima zlocince Sarajevska televizija naziva i smatra herojima.

To su cinjenice a mi mozemo ukoliko je to neizdrzivo i ako ne umemo preci preko zvrljotina po zidu ili parola klinaca i huligana da menjamo sredinu.
Kao manjina. Tako i Srbi u Federaciji gde sigurno ne cvetaju bas ruze za njih.

Zelim Vam prevashodno zdravlja, i srece, da Vas niko ne dira, i Vasu porodicu.

SVe ostalo prohujace sa vihorom.
Imena nihade :? daj nam bar dva imena zlocinaca koje sarajevska televizija smatra herojima.
visuljak

#2703 Re: Draško Stanivuković

Post by visuljak »

Nihade, jesi ti odzerasen?

ili jos jedan ''Bosnjak''?
House

#2704 Re: Draško Stanivuković

Post by House »

:lol:
nihadns

#2705 Re: Draško Stanivuković

Post by nihadns »

vatrogasac wrote: 08/01/2021 17:51
nihadns wrote: 08/01/2021 17:14 Da po ulicama bude svakakvih grafita, bivalo je i likova mladića i karadzica i njihovi murala, parola, i sta sve ne...
Ti nam iz prve ruke možeš reći da li planiraju pripojenje manjeg entiteta rs-a matici Srbiji? Odnos prema crnoj Gori je paternalistički ili su indiferentni šta se tamo dešava? Mislim, koliko se vole miješati u poslove susjednih država?
Pripajanje RS Srbiji?
Ne verujem da bi se neko bunio da se taj entitet odluci za pripajanje, ne verujem ni da bi bila nekakava euforija. Medjutim sigurno je da tu nema medju obicnim narodom nikakvih pretenzija.
U Srbiji nije bilo proterivanja i nekog egzodusa nesrpskog zivlja u vecem razmeru tokom devedesetih. Ona prica sa Seseljom i onim jednim ubijenim hrvatom u hrtkovcima je ocito bio zadatak doticnog cirkusanta da izazove paznju svetsku i to pripise Srbiji posle. To nisu cinili gradjani odavde vec izbeglice iz HR koje su radikali vodili po selima da prete Hrvatima u Vojvodini.

I to je u nekom minimum kad se pogleda egzodus Srba u Hrvatskoj. Što se nas Bošnjaka tice širom Srbije nismo imali nekih da kazemo ozbiljnih problema problema sem onog zlocina na pruzi i vozu.

Oko crne Gore narod niej zeleo da se svetinje SPC , poput Ostroga koji posecuje i veliki broj katolika i muslimana, ne samo pravoslavci , da se ne dira i ne oduzima.

Po meni apsurdan je bio Milov zakon koji trazi dokaze o nekom imanju pre vise od nekoliko vekova...

Ne zele Crnu Goru ponovo kod sebe, ima cak i odbojnosti na tu ideju. Privikli su se da su razdvojeni ali zele da odnosi budu dovedeni u normalu i da Crna Gora povuce priznanje Kosova sto morate priznati i jeste logicno jer se ovde ipak radi o bratskom narodu, Srbima i Crnogorcima.

Ovde postoji i sandzak ili ti raska oblast kako ga nazivaju Srbi i svako mora biti svestan da neko izdvajanje entiteta rs , vodilo bi ka prirodnom i logicnom izdvajanju sandzaka iz sastava Srbije, po onoj staroj narodnoj oko za oko ...

Drugo, narod u sandzaku ne zanimaju price o nekom otcepljenju od Srbije. Morate shvatiti da narod u sandzaku vidi da njihovi politicari koji su toboz podeljeni medjusobno su svi u stvari lopovi i prevejani lisci koji zele interes samome sebi. Tako dok su u vlasti i dok ubiraju plodove za svoje privatne biznise njima nista ne smeta a kada nisu u vlasti onda je Srbija za njih fasisticka drzava kao u ovom slucaju sada gospodinu Ugljaninu.

Evo pogledajte gospodina Zukorlica, koliko je on samo "lajao" a sada je sve u redu?

Tako bi i vi u BiH trebali da posmatrate situaciju i odnos Bakir- Dodik, koji apsolutno odgovaraju jedan drugom. Posto ni jedan ni drugi nemaju nikakvih uspeha sto se tice drzavnog napretka (dok u se privatno enormno obogatise) njimai odgovara povremeno dizanje tenzija kako bi njihove kradje i propadanje drzave palo u zaborav ... Glupi Balkan, samo im pruzi palidrvce, sve ce da izgori, vole balkancid a se busaju u grudi.

Po meni u BiH je status kvo, gde niko ne moze nista.

Upravo to je i potrebno.

Ne radi dizanja tenzije naprotiv. Radi mira.

Mozete da lajete kao i Lopov iz Laktasa, ali to je sve.

Na kraju moirate suradjivati jedni sa drugima, zivot tece dalje. Ne brinite za Srbiju. Ima Srbija svojih problema. Srbiji je potrebno Kosovo nazad gde po meni i pripada.

Ako zele Kosovo licemerno je ocekivati da budu za otcepljenje entiteta zvanog rs.

Ljudi preziveli ste rat, veliku nesrecu, gledajte da vam deca i narastaj to ne dozive ida umesto bede dosegnu neku imovinu. Srbija i BiH, ce svakako postati zemlje staraca bez alternative jer nam deca beze u inostranstvo.

Da, vazno je napomenuti i da u Srbiji , izbeglice iz hr i bih, se ne osecaju bas kao svoj na svome, sve im nesto kao smeta. A ima cesto i podela medju narodom gde neke tvrdje struje ovde i u beogradu ih nazivaju dođošima i bosancerosima.

Tako da ...zakljucite sami. Mislim da razlog tu za brigu nemate.
Isto tako po meni ni Banjalucani i Hrvati nemaju potrebe brinuti oko eventualne promene dejtona. To ne moze doneti nista dobro u globalu. trneutna opcija je najbolja upamtite!

E sad mrznja ta izmedju vas tu u BiH...
Na tome vam nece pomoci ni turska ni srbija ni hr...

Narodi ove tri drzave zive i bez vas (bosnjaka srba hrvata) i gledaju svoja posla.

A vi?
A mrzite se ako mislite da je to resenje.

Pametni ce reci da je to ubleha, i gledati svoja posla.
nihadns

#2706 Re: Draško Stanivuković

Post by nihadns »

visuljak wrote: 08/01/2021 18:34 Nihade, jesi ti odzerasen?

Zalosno je sto prostaci poput Vas ne umeju drugacije.
Nisam ja jedini Bošnjak u Srbiji, naprotiv.
U mom gradu ih ima podosta, a sirom Srbije da ne govorimo.
visuljak

#2707 Re: Draško Stanivuković

Post by visuljak »

nihadns wrote: 08/01/2021 18:42

znam znam
ugly duckling

#2708 Re: Draško Stanivuković

Post by ugly duckling »

:lol: :lol: :lol:
nihadns

#2709 Re: Draško Stanivuković

Post by nihadns »

visuljak wrote: 08/01/2021 18:43

znam znam
zalosno.
Po penisu gledate da li mi treba verovati?
To ce dokazati religiju.
Vi ste takvim rzamisljanjem sa dubokim razlikama u odnosu na srpski i hrvatski zivalj oko vas.
Ne valja to .

Takvih budalastina svakako ima i na Srpskoj strani. "Jesi li ti sunecen rode?"
Jesam.
muha_sa

#2710 Re: Draško Stanivuković

Post by muha_sa »

nihadns wrote: 08/01/2021 18:48

znam znam
zalosno.
To ce dokazati religiju.
Vi ste takvim rzamisljanjem sa dubokim razlikama u odnosu na srpski i hrvatski zivalj oko vas.
Ne valja to .

Jesam.
:thumbup:
ugly duckling

#2711 Re: Draško Stanivuković

Post by ugly duckling »

muha_sa wrote: 08/01/2021 18:49

znam znam
zalosno.
To ce dokazati religiju.
Ne valja to .

Jesam.
sram nas bilo
visuljak

#2712 Re: Draško Stanivuković

Post by visuljak »

znam znam
zalosno.
To ce dokazati religiju.
Ne valja to .

Jesam.
:lol: :lol:

nihade, dEca ti se smEju

gledanje kita su izmislili tvoje komsije i susedi :wink:
muha_sa

#2713 Re: Draško Stanivuković

Post by muha_sa »

ugly duckling wrote: 08/01/2021 18:52
muha_sa wrote: 08/01/2021 18:49
zalosno.
To ce dokazati religiju.
Ne valja to .

Jesam.
sram nas bilo
Zna Nihad.
nivla

#2714 Re: Draško Stanivuković

Post by nivla »

evo za pocetak nije mi poznato da su “bosnjacki” generali organozovali masovne progone i ubijanja srba i hrvata kakoje to proveo general mladic i drugi srpski komandanti i generali po prijedoru, srebrenici, istocnoj bosni i naravno da mi smeta kad vidim srbina koji mu se divi, kao i kad vidim da mi srbin tvrdi da u srebrenici nije bio genocid pokusavajuci sve opravdati srpskim zrtvama u jasenovcu iz rata od prije skoro 80 godina gdje je ipak jasno receno i definisano sta su ustase radile, mladic se u srebrenici osvetio “turcima” mamu mu jebem cetnicku, eh drasko stanovukovic nihade iz novog sada podrzava ovu “prelijepu” cetnicku ideju i velica srpske “heroje”
ne kazem da i armija republike bih nije imala pojedinaca koji su tu i tamo napravili zlocine ali moram te razocarati cinjenicom da su “ugrozeni” srbi po nalogu svojih vodja svojom voljom napustili sarajevo, dobrim dijelom i poslije rata smatrajuci izdajom sto su trebalo zivjeti u federaciji a ne republici srpskoj, cak su i mrtve prekopavali, niko ih poslije rata do njih samih nije otjerao iz federacije
nihadns

#2715 Re: Draško Stanivuković

Post by nihadns »

visuljak wrote: 08/01/2021 18:54

znam znam
zalosno.
To ce dokazati religiju.
Ne valja to .

Jesam.

nihade, dEca ti se smEju

gledanje kita su izmislili tvoje komsije i susedi :wink:
Vi ste ih ovde spomenuli. Ja ne vidim ni jednu recenicu da se meni treba smejati. Ako Vi tako vidite, potrazite problem u sebi.
spreca

#2716 Re: Draško Stanivuković

Post by spreca »

Ocekivanje srbije da crna gora otkaze priznanje kosova je veliko srpski cinizam i najveca podvala srpskom narodu , jer srbija je priznala kosovo davnih dana ,samo sto nije stavila potpis,beograd je davno otpisao kosovo samo ga drzi na vrucoj vatri zbog narodnih nasa i politickih poena.Kosovo je drzava i za sada im je to sasvim dovoljno ,evo u sportu su poceli da se takmice na medjunarodnom nivou sto do nedavno je bilo nezamislivo, isto tako polako ce dobiti i stolicu u OUN...Beograd to ima za razne politicke igre ai nista vise od toga
visuljak

#2717 Re: Draško Stanivuković

Post by visuljak »

lEpo ti ime :kiss:
House

#2718 Re: Draško Stanivuković

Post by House »

muha_sa

#2719 Re: Draško Stanivuković

Post by muha_sa »

Vracaj se Nihade, nije fer da nas sad ostaviš :-) ocitaj nam još koju lekciju o suživotu.
visuljak

#2720 Re: Draško Stanivuković

Post by visuljak »

ko nas bre zavadi
radostan dan

#2721 Re: Draško Stanivuković

Post by radostan dan »

jel ovo francuz počeo pisati proste rečenice?
nihadns

#2722 Re: Draško Stanivuković

Post by nihadns »

visuljak wrote: 08/01/2021 19:21 ko nas bre zavadi
takvi poput Vas.
visuljak

#2723 Re: Draško Stanivuković

Post by visuljak »

fali vam jos jedan
NediM17

#2724 Re: Draško Stanivuković

Post by NediM17 »

Ima li niho kak'a dzamija il' makar mesdzid u ns?
jednonogi_Jack

#2725 Re: Draško Stanivuković

Post by jednonogi_Jack »

NediM17 wrote: 08/01/2021 21:11 Ima li niho kak'a dzamija il' makar mesdzid u ns?
Ima. I parking na njoj.
Post Reply