Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ja ni slobodna nisam imala takvih problea
Sta ti se bas toliki lijepe il i ti malo zujkas okolo?
Zar nije uobičajno? Ne, nisam ja nikakva prepi...ka da se nešto posebno za mene lijepe.
Nego eto, popije se, nasmije, veseli i eto njih. Imam jak libido pa se možda meni to brže probudi. Muž kaže da mi k... viri iz očiju, možda podsvjesno nešto odašiljem
Zar nije uobičajno? Ne, nisam ja nikakva prepi...ka da se nešto posebno za mene lijepe.
Nego eto, popije se, nasmije, veseli i eto njih. Imam jak libido pa se možda meni to brže probudi. Muž kaže da mi k... viri iz očiju, možda podsvjesno nešto odašiljem
Ne, nije bas uobicajeno
Moze i pric ali ako sam s drustvon i zabavljam se, tesko ja ikoga dozivim
Jeel to onda znaci da zapravo ti njih "dozivas"?
Ima zena nista ne rade, ali jednostavno kad je vidis moras da je imas. Nazovi to visak estrogena ili cega vec hoces, imao sam jednom kolegicu sta smo dijelili kancelariju, ako cemo o fizickom nije aman nesto bilo, ali bi mi se d**ao svaki put kad bi usla. I ne nista nije bilo izmedju nas, nisam pokusao, ne serem gdje jedem.
Imam slican problem kao bandit, ako izadjem i ukaze mi se prilika gotova stvar, zato i ja izbjegajem, najbolje sa rajom na rostilju ili u muskoj kafani
Pa baš to.. svjestan si gdje je belaj, i bolje izbjegavati nego izazivati i provjeravati jačinu samokontrole i vizije morala.
Pa ja ni slobodna nisam imala takvih problea
Sta ti se bas toliki lijepe il i ti malo zujkas okolo?
Moras mi ovo jos objasniti. Kako isto... recimo moja dvaestrojka kad uleti i necija dvaneska. Kako to moze biti isto?
U tebe baš 23
Za užitak veličina nije presudna. Orgazam se postiže i sa 23 i 12, kao što nemogućnost orgazm i sa 23 i sa 12.
I dalje se sve svede na uđi, izađi, dvoumi se
Moras mi ovo jos objasniti. Kako isto... recimo moja dvaestrojka kad uleti i necija dvaneska. Kako to moze biti isto?
U tebe baš 23
Za užitak veličina nije presudna. Orgazam se postiže i sa 23 i 12, kao što nemogućnost orgazm i sa 23 i sa 12.
Pa dobro, nije 23, nego tacnije 23,4! Ali stid me detaljisati tako, pa onda zaokruzim na manju cifru.
Znaci velicina nije bitna... ne znam da li bi se sve zene slozile s tobom. Sta je onda bitno?
Entropio wrote: ↑07/01/2021 12:15
U tebe baš 23
Pa dobro, nije 23, nego tacnije 23,4! Ali stid me detaljisati tako, pa onda zaokruzim na manju cifru.
Znaci velicina nije bitna... ne znam da li bi se sve zene slozile s tobom. Sta je onda bitno?
Ne znam hoće li se složiti. Ja imam dovoljno iskustva da to mogu potvrditi.
Šta je bitno? Valjda svakome nešto drugo. Da generaliziram, rekla bih predigra i duljina trajana odnosa, da ne ulazim u psiho-emocionalne postavke. Veličina je šlag na torti. Lijep ukusan dodatak, no sam za sebe nedovoljan.
madesa wrote: ↑05/01/2021 15:05
ja sam davno postavio pitanje na ovoj temi ali nikad odgovora , kako oproste prevaru muz/zena kada skontaju
Oproste se i gore stvari. Nema "zločina" koji se ne može oprostiti kad su jaki razlozi (ljubav, strah, novac).
pa meni to nije jasno iskreno. Znam zenu koja je varala preko 3 godine muza i on to sazna i eno ih sretni jos , mozda cak i sretniji nego prije
Jednostavno je. Lakše mu je oprostiti nego živjet bez nje.
I ja znam za brak koji je procvjetao nakon njegove jednovečernje indiskrecije. On se valjda prepao da će ostati bez nje, osjetio život kad ga napusti, zgadilo mu se i sad je, godinama poslije, kvalitetan muž.
Oproste se i gore stvari. Nema "zločina" koji se ne može oprostiti kad su jaki razlozi (ljubav, strah, novac).
pa meni to nije jasno iskreno. Znam zenu koja je varala preko 3 godine muza i on to sazna i eno ih sretni jos , mozda cak i sretniji nego prije
I ja znam za brak koji je procvjetao nakon njegove jednovečernje indiskrecije. On se valjda prepao da će ostati bez nje, osjetio život kad ga napusti, zgadilo mu se i sad je, godinama poslije, kvalitetan muž.
Uff, been there, ne bih drugacije se ni ozenio
Bolje ikad doći sebi nego nikad, no šteta što je moralo baš tako.. ali, što kažeš, nisu to izolirani slučajevi
Uff, been there, ne bih drugacije se ni ozenio
Bolje ikad doći sebi nego nikad, no šteta što je moralo baš tako.. ali, što kažeš, nisu to izolirani slučajevi
Samo sto je mene bilo proslo brzo, ali hajd nema nazad, i nisam se zajebo
madesa wrote: ↑07/01/2021 12:52
upravu si ti sve ,samo sto meni to ne ide u glavu . Da budes sa osobom koja te tolike godine lagala
Mislim da to je nešto što moraš proživiti da bi znao šta bi i kako.
Svi idemo od točke da nevjeru ne bismo mogli oprostiti, ali druga je to priča kad se uistinu i dogodi..
Ja sam prva oprostila nešto što bih prije rekla da ne bih nikad.
madesa wrote: ↑07/01/2021 12:52
upravu si ti sve ,samo sto meni to ne ide u glavu . Da budes sa osobom koja te tolike godine lagala
Mislim da to je nešto što moraš proživiti da bi znao šta bi i kako.
Svi idemo od točke da nevjeru ne bismo mogli oprostiti, ali druga je to priča kad se uistinu i dogodi..
Ja sam prva oprostila nešto što bih prije rekla da ne bih nikad.
I jos mu rekla oprostit cu ti ali moramo da se preselimo od svekrve i tako i bi