Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spiritbreaker wrote: ↑31/12/2020 11:32
Jesil ti ikad varala bandit?
Jesam u vezama, Braku nisam.
polako ima vremena
salim se
ako ne fercera u vezama ili brakovima ni jedna statistika nece pomoci
druga ili peta nije bitno
ili ima ono nesto ili nema
Monogamija nije lagana, koliko god volio partnera i brak savršeno funkcinirao.
Moj sistem jeste klonjenje iskušenja, ako se već istim teško odolijeva..
polako ima vremena
salim se
ako ne fercera u vezama ili brakovima ni jedna statistika nece pomoci
druga ili peta nije bitno
ili ima ono nesto ili nema
Monogamija nije lagana, koliko god volio partnera i brak savršeno funkcinirao.
Moj sistem jeste klonjenje iskušenja, ako se već istim teško odolijeva..
Ja bi bas za tebe rekla da si karakter
Nego šta sam.. karakterno izbjegavam iskušenja već godinama
Pa ja ni slobodna nisam imala takvih problea
Sta ti se bas toliki lijepe il i ti malo zujkas okolo?
Zar nije uobičajno? Ne, nisam ja nikakva prepi...ka da se nešto posebno za mene lijepe.
Nego eto, popije se, nasmije, veseli i eto njih. Imam jak libido pa se možda meni to brže probudi. Muž kaže da mi k... viri iz očiju, možda podsvjesno nešto odašiljem
Nazad na temu.
Udate većinom sebi traže kurac sa strane jer ih ne privlače muževi, razlozi toga mogu biti razni.
Seks sa ovim ženama ide bez puno truda, nema izlazaka, nema upoznavanja niti bilo šta slično.
Tajno sve.
Pitanje je samo da vrijedi upuštati se takve avanture?
Iz ugla muškarca ovako bez zajebancije lagan seks zvuči primamljivo, ali ima tu i negativnosti koje nose takve avanture; od raznih problema koji mogu nastati do lošeg glasa itd.
Ja sam imao nešto prilika, ali sam se omišljao i na kraju odustajao.
almir90 wrote: ↑05/01/2021 15:03
Nazad na temu.
Udate većinom sebi traže kurac sa strane jer ih ne privlače muževi, razlozi toga mogu biti razni.
Seks sa ovim ženama ide bez puno truda, nema izlazaka, nema upoznavanja niti bilo šta slično.
Tajno sve.
Pitanje je samo da vrijedi upuštati se takve avanture?
Iz ugla muškarca ovako bez zajebancije lagan seks zvuči primamljivo, ali ima tu i negativnosti koje nose takve avanture; od raznih problema koji mogu nastati do lošeg glasa itd.
Ja sam imao nešto prilika, ali sam se omišljao i na kraju odustajao.
Ja se vodim "govno uvijek ispliva". Ako ne računaš da će ti partner kad tad saznati (pa taman kad u demenciji kreneš pričati, true story), bolje se ne upuštati. A nisam voljna da mi sazna, mene bi više sjebalo nego njega.
Ja nisam varala jer me nije zanimao partner, nego znatiželja, šta to ima tamo (uvijek isto, skontaš ubrzo).
Ja sam slobodan, ja ne varam nikoga, tako da to ne gledam iz tog ugla.
Ali mi je bilo više stvari koje su me odbijale u tim avanturama nego što me je privlačilo.
Doduše, te su žene bile onako prosječnog izgleda; ne znam da li bi se tako kontrolisao da su u pitanju bile zgodne žene.
almir90 wrote: ↑05/01/2021 15:10
Ja sam slobodan, ja ne varam nikoga, tako da to ne gledam iz tog ugla.
Ali mi je bilo više stvari koje su me odbijale u tim avanturama nego što me je privlačilo.
Doduše, te su žene bile onako prosječnog izgleda; ne znam da li bi se tako kontrolisao da su u pitanju bile zgodne žene.
Ja sam nekako dojma da izgled tu ne igra bitnu ulogu, no možda i griješim.
Zar nije uobičajno? Ne, nisam ja nikakva prepi...ka da se nešto posebno za mene lijepe.
Nego eto, popije se, nasmije, veseli i eto njih. Imam jak libido pa se možda meni to brže probudi. Muž kaže da mi k... viri iz očiju, možda podsvjesno nešto odašiljem
Ne, nije bas uobicajeno
Moze i pric ali ako sam s drustvon i zabavljam se, tesko ja ikoga dozivim
Jeel to onda znaci da zapravo ti njih "dozivas"?
Možda, ne bježim od vlastite odgovornosti. No sigurno mogu reći da nije ciljano.
Ipak, svjesna svog "problema" klonim se za svaki slučaj i gotovo.
Ne, nije bas uobicajeno
Moze i pric ali ako sam s drustvon i zabavljam se, tesko ja ikoga dozivim
Jeel to onda znaci da zapravo ti njih "dozivas"?
Ima zena nista ne rade, ali jednostavno kad je vidis moras da je imas. Nazovi to visak estrogena ili cega vec hoces, imao sam jednom kolegicu sta smo dijelili kancelariju, ako cemo o fizickom nije aman nesto bilo, ali bi mi se d**ao svaki put kad bi usla. I ne nista nije bilo izmedju nas, nisam pokusao, ne serem gdje jedem.
Imam slican problem kao bandit, ako izadjem i ukaze mi se prilika gotova stvar, zato i ja izbjegajem, najbolje sa rajom na rostilju ili u muskoj kafani