Članovi moje porodice i ja, svi smo zaokružili samo NS za Općinsko vijeće, bez glasanja za pojedinačne kandidate sa liste. I znam da većina ljudi tako glasa. Halo ba, dobili su 4.316 glasova, i rospija pljune na sve te ljude.Pausal wrote: ↑07/01/2021 09:38Enisa je barem bila velika NS-ovka. Šta se u međuvremenu desilo ne znam. Prije nje stranku je napustio i prethodni predsjednik opštinskog odbora i bivši vijećnik Ibrahim Obhođaš, te veći broj članova. I Ibrahima se optužilo za mešetarenje, izdaju pa lik na posljednjim izborima ne bi kandidat ni ispred koje stranke. Distancirao se od politike. Ljudi su jednostavno nezadovoljni odnosima unutar stranke.drug_profi wrote: ↑07/01/2021 02:25 Da je napustila za pola godine, pa hajd. Nego je ocigledno i u izbore usla sa tom namjerom. To se jedino prevarom moze nazvati.
Pogledaj joj FB profil... sve divno krasno, Naša stranka, idemo naprijed, veliko pospremanje, hvala na podršci, pa nakon toga, hajmo Naša stranka u Mostaru, naprijed Irma Baralija...
I onda 20 dana kasnije na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća, ponavljam konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća, zabije nož u leđa stranci i glasačima. Što nije nezadovoljna odnosima unutar stranke na izbore izašla kao nezavisni kandidat pa vidjela koliko je ljudi podržava izvan NS.
P.S. Konaković trenutno dominira na političkoj sceni zato što je shvatio da se sa SDA-seljačinama, u blatu na njihovom terenu, ne može boriti u lakovanim cipelama i s leptir mašnom nego bagru treba šutati kalošama. Da je ova ova rospija Enisa Spahić ovako izradila glasače NiP zatrpali bi joj FB profil da od sramote ne bi smjela izaći na ulicu, a od Naše stranke može očekivati da joj zažele "puno sreće u budućem radu". Kao što su zaželjeli onom ljigavom Vreti koji ih je napustio na "samo za mrvicu" manje ljigav način.