Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aida_Beba wrote: ↑07/01/2021 00:29
Dragi Tesla, evo samo za tebe, pa da zavrsim ovu diskusiju, i to u najboljoj namjeri da ne ispadnes negdje u drustvu komican, da ne upotrijebim neku drugu rijec, zaista si me lijepo nasmijao ❤
Aida_Beba wrote: ↑06/01/2021 23:37
A Američke patriote, bijelci i svi oni koji jesu Amerika i nad kojima originalna Amerika i počiva vidjeli su danas koliko mogu za ubuduće, i njima puna podrška
Ovo jeste čisti rasizam i samo zbog njega zaslužuješ sankcionisanje da ne spominjemo ostalo. Zna se kako je i sa čijom krvlju i
kostima izgrađena ta bijela i originalna Amerika o kojoj govoriš.
"This is how election results are disputed in a banana republic ... I am appalled by the reckless behavior of some political leaders since the election and by the lack of respect shown today for our institutions, our traditions, and our law enforcement."
TESLA_EDISON wrote: ↑07/01/2021 00:35
Ja imam problem samo sa rasistima i fašistima. I oni sa mnom.
Sa terminima i jezicima NE.
Koje su puti kinezi
Žute puti a ne žuće ili žuti, kako ih rasisti vole zvati. Koriste i termin "žuti mravi".
znaci imamo osobe zute puti , bijele puti , crne puti ,crvene puti... zvuci kao azijati,bijelci i crnci - ali to ne moze to je rasisticki kao i black lives matter
Aida_Beba wrote: ↑07/01/2021 00:29
Dragi Tesla, evo samo za tebe, pa da zavrsim ovu diskusiju, i to u najboljoj namjeri da ne ispadnes negdje u drustvu komican, da ne upotrijebim neku drugu rijec, zaista si me lijepo nasmijao ❤
Aida_Beba wrote: ↑06/01/2021 23:37
A Američke patriote, bijelci i svi oni koji jesu Amerika i nad kojima originalna Amerika i počiva vidjeli su danas koliko mogu za ubuduće, i njima puna podrška
Ovo jeste čisti rasizam i samo zbog njega zaslužuješ sankcionisanje da ne spominjemo ostalo. Zna se kako je i sa čijom krvlju i
kostima izgrađena ta bijela i originalna Amerika o kojoj govoriš.
MorningStar wrote: ↑07/01/2021 00:36
Koje su puti kinezi
Žute puti a ne žuće ili žuti, kako ih rasisti vole zvati. Koriste i termin "žuti mravi".
znaci imamo osobe zute puti , bijele puti , crne puti ,crvene puti... zvuci kao azijati,bijelci i crnci - ali to ne moze to je rasisticki kao i black lives matter
Imaš i tamnoputih azijata, i bjeloputih amerikanaca i tamnoputih arijevaca. Šta sad arijevac mora biti bijele puti isključivo ili azijat žute puti?
To je već rasizam sa elementima nacizma koji je jedino gori od fašizma.
Aida_Beba wrote: ↑07/01/2021 00:19
Mislim da je problem pojedinih forumasa sto uopste ne znaju sta predstavlja pojam rasizam
Da su sad tamo Crnci upali umjesto ove bijele gospode, mrtvi bi se brojali na desetine.
Eto, to je rasizam.
Divljali su crnci ulicama Amerike ljetos,napravili štete na stotine miliona dolara, ubili pri tome i 5 američkih policajaca i to bijelaca, pa šta bi na kraju? apsolutno ništa
Imaš i tamnoputih azijata, i bjeloputih amerikanaca i tamnoputih arijevaca. Šta sad arijevac mora biti bijele puti isključivo ili azijat žute puti?
To je već rasizam sa elementima nacizma.
Asian je generalna rasna odrednica za kineze japance koreance i tako , naravno imas bijelaca kineza i crnaca rusa
Aida_Beba wrote: ↑07/01/2021 00:11
Čist primjer dvostrukih standarda :
Novinar CNN-a crnac, čini mi se Omar Jimenez koji je bio uhapšen i na protestima ljetos, opisa masu ispred i u Capitolu "bijelom ruljom" i to od strane njega kao crnca, a ne demonstrantima što zapravo i jesu, da je drugačije bila bi kmeka i vika na sve strane
Inače jako mi je smiješno čitati forumsku zabrinutost o temi i problemu rasizma, kao da su svi crnci na forumu, i svi se uosjecaju navodnim rasizmom sa moje strane, i svi se nađu uvrijeđenim i stanu kao u odbranu crnaca, građenje mentaliteta kroz medije
Aida_Beba wrote: ↑07/01/2021 00:11
Čist primjer dvostrukih standarda :
Novinar CNN-a crnac, čini mi se Omar Jimenez koji je bio uhapšen i na protestima ljetos, opisa masu ispred i u Capitolu "bijelom ruljom" i to od strane njega kao crnca, a ne demonstrantima što zapravo i jesu, da je drugačije bila bi kmeka i vika na sve strane
Inače jako mi je smiješno čitati forumsku zabrinutost o temi i problemu rasizma, kao da su svi crnci na forumu, i svi se uosjecaju navodnim rasizmom sa moje strane, i svi se nađu uvrijeđenim i stanu kao u odbranu crnaca, građenje mentaliteta kroz medije
RASISTO!!!
Nazivanje crnaca crcem je rasizam?
Samo kažem da je riječ "crnac" pogrdan rasistički naziv a vi kako hoćete.
Pogotovo kada je napiše osoba koja kaže da: "Američke patriote, bijelci i svi oni koji jesu Amerika i nad kojima originalna Amerika i počiva vidjeli su danas koliko mogu za ubuduće, i njima puna podrška"
Last edited by Tesla Edison on 07/01/2021 00:48, edited 2 times in total.
Ne trebate ismijavati momka, ima 31 godinu, vjerovatno los obrazovni sistem ili nesto drugo, bolje mu posaljite link pojma rasizam sa wikipedie putem poruke
Mislim da je problem pojedinih forumasa sto uopste ne znaju sta predstavlja pojam rasizam
Da su sad tamo Crnci upali umjesto ove bijele gospode, mrtvi bi se brojali na desetine.
Eto, to je rasizam.
Divljali su crnci ulicama Amerike ljetos,napravili štete na stotine miliona dolara, ubili pri tome i 5 američkih policajaca i to bijelaca, pa šta bi na kraju? apsolutno ništa
Rasisticki i netacno. Protesti su bili izmjesani. To sto ti vidis crnce...
Eto, to je rasizam.
Protesti su jedno, ovo karakterisu kao teroristicki napad.
A ubiju oni dovoljno crnaca svakodnevno, ne moraju se ofirat da ih ubijaju na protestima.
Samo kažem da je riječ "crnac" pogrdan rasistički naziv a vi kako hoćete.
Pogotovo kada je napiše osoba koja kaže da: "bijelci i svi oni koji jesu Amerika i nad kojima originalna Amerika i počiva vidjeli su danas koliko mogu za ubuduće, i njima puna podrška"
Eto, to je rasizam.
Rasisticki i netacno. Protesti su bili izmjesani. To sto ti vidis crnce...
U "Proud boys" imas gomilu crnaca pa to ne sprjecava blm i dosta demokrata da ih zovu ku klux klanom i bjelim rasistima
Aida_Beba wrote: ↑07/01/2021 00:46
Ne trebate ismijavati momka, ima 31 godinu, vjerovatno los obrazovni sistem ili nesto drugo, bolje mu posaljite link pojma rasizam sa wikipedie putem poruke
Američke patriote, bijelci i svi oni koji jesu Amerika i nad kojima originalna Amerika i počiva vidjeli su danas koliko mogu za ubuduće, i njima puna podrška
Poklopi se rasisto!
Od sad ću na svaki tvoj post postavljati ovaj tvoj citat da svako zna sa kakvom rasistkinjom imaju posla.
Last edited by Tesla Edison on 07/01/2021 00:50, edited 1 time in total.