Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
zippoo87
#108526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa da li postoji mogucnost da se otkupe prava prenosa od ovih ostalih kanala...tipa sky,being i ostalih...ili da se ti kanali ubace u ponudu
Pa od ove godine...Arena ce prenositi bukvalno sve lige i sav sport...SK ce imati jedino englesku ligu a i to do kada...mislim da imaju jos 2 godine ugovor a poslije toga,moguce da i to Arene otkupe
Arene ce prenositi i Bundes ligu...dakle nece bise biti na eurosportu,Ligu prvaka,Evropsku ligu,ove evropske kupove...evo engleski EFL kup prenosi arena...trenutno totenhem na programu
Pa BH premijer ligu...pa Talijansku ligu...pa RUkomet...prenosili su ja mislim i kvalifikacije BiH u kosarci
dakle haman pa sav sport od 2021. godine prenose Arene a SK englesku ligui F1
ja ne mogu da vjerujem da na svojoj IPTV platformi nece imati nikakav sport i da su za sve sami krivi i da ih boli K i za sport i za korisnike
Pa od ove godine...Arena ce prenositi bukvalno sve lige i sav sport...SK ce imati jedino englesku ligu a i to do kada...mislim da imaju jos 2 godine ugovor a poslije toga,moguce da i to Arene otkupe
Arene ce prenositi i Bundes ligu...dakle nece bise biti na eurosportu,Ligu prvaka,Evropsku ligu,ove evropske kupove...evo engleski EFL kup prenosi arena...trenutno totenhem na programu
Pa BH premijer ligu...pa Talijansku ligu...pa RUkomet...prenosili su ja mislim i kvalifikacije BiH u kosarci
dakle haman pa sav sport od 2021. godine prenose Arene a SK englesku ligui F1
ja ne mogu da vjerujem da na svojoj IPTV platformi nece imati nikakav sport i da su za sve sami krivi i da ih boli K i za sport i za korisnike
-
messilla
#108527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoce li na kraju sve zatvorit do 31.01. 
- crnivrag
#108528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Obavijest na Telemach web straniciVideo klub u januaru samo za najhrabrije
U 2021. godinu ulazimo uz zastrašujuće dobre naslove u Video klubu.
Od 5. januara gledajte drugu sezonu serije o natprirodnim silama NOS4A2 (Nosferatu) u katalogu AMC. Ova američka horor drama, govori o umjetniku iz radničke klase koji koristi svoje natprirodne sposobnosti da bi pronašao besmrtno biće koje lovi djecu.
Drugu sezonu serije Otkrivanje vještica u HBO OD gledajte od 8.1. U ovoj sezoni glavna junakinja, historičarka i vještica Diana Bishop i njen prijatelj Matthew, traže moćnu vješticu koja će joj pomoći da kontroliše svoje moći u potrazi za neuhvatljivom Knjigom života.
Od reditelja Guy Ritchie, stiže nam nova akciona komedija Gospoda, od 25.1. u okviru kataloga CineStar Premiere Plus. Ovaj blockbuster prati Mickey Pearsona (Matthew Mcconaughey) koji je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Odluka da želi da se povuče iz posla, sa sobom nosi niz zapleta i tajnih zavjera.
Provedite praznike i slobodno vrijeme uz ove uzbudljive naslove i još 18.000 drugih u Video klubu koji će vam, zajedno sa TV kanalima, biti otključani do 15. januara. Praznici su najljepši kod kuće!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#108529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako funkcionise ovaj video klub? Je li kao Netflix? Sto ce logotip tv kanala uz film?
-
NecuVise
#108530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach ostavio sam vam podatke u privatnim porukama, rekli ste da će zvati i riješiti problem sa arenama. Zvali su i sve što su rekli jeste da se strpim jer će taj problem navodno biti riješen, ali kad, ne zna se. Je li to način na koji vi mislite riješiti ovaj problem?
-
tukizahou
#108531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
imaaveos wrote: ↑05/01/2021 22:00Čovjek hoce da gleda Milan - Juve sutraTelemach wrote: ↑05/01/2021 21:49Zdravo @avenija,
Nažalost, Arena Sport paket kanala više nije sastavni dio naše ponude. Vjerujemo da možemo pronaći adekvatno rješenje sa kojim ćete biti zadovoljni. Zamoliti ćemo Vas da nam dostavite korisničke podatke. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju i ukazanom povjerenju.
Nema tu nikakvog adekvatnog rješenja
https://www.klix.ba/sport/nogomet/juven ... /210105134
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#108532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta vam je IPTV
-
markopd
#108533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bundesliga je na SK od sledeće godine,prije manje od mjesec dana je bila vijest.Jedino rješenje iz Telemach-a za sutrašnji derbi SerieA je da ostave B92 tj.da ga ne zatamnjuju.
- beni-bu-man
#108534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Instaliras aplikaciju platis ljudima i imas boga oca kanala
- dend
#108535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- avetinja
#108536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naučnici kažu da je najzdraviji san od 22:00 do 02:00. NBA je obično kasno naveče iza ponoći. Telemach se brine za tvoj san i zdravlje.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2021 22:20 1 tekma sedmično ,a na arena sport desetak tekmi sedmično,neuporedivo
Evo i nas fudbalere su riješili stresa i obradovali naše žene/djevojke/ljubavnice, haman sve lige ukinute. Zalegnem k'o čovjek pa pogledam Bugare jednom sedmično.
-
zippoo87
#108537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
onda moja greska...Spanjolsku su od sezone 2021.-2022. uzele Arene...izmijesalo mi se sve a ja spanjolsku i pratim...englesku isto i nekada pogledam i njemacku,jer su dobri termini utakmica...taman izmedju ovih drugih
-
sole2mio
#108538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto sam drug naporan ? Mislim da za 110 KM mjesecno, 1320KM godisnje ne mogu biti naporan.
Znaci fino postavim pitanje, kad vec ima mogucnost komuniciranja i putem foruma, zelio sam potvrdu ovdje a oni odgovaraju sablonski.
Odgovoris Moze ili Ne moze , nema filozofiranja.
Imam dvije pretplate, i na prvoj nisu spomenuli ovu akciju 6 mjeseci po 1 KM i kao to je moguce samo za nove korisnike i ugovor se potpisao, kad sam rekao da cu iskljuciti usluge na drugoj lokacije onda su nudili tu akciju.
Last edited by sole2mio on 05/01/2021 23:18, edited 1 time in total.
- fusion_ba
#108539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HBO ima svoj logo i na HBO GO i preko EON-a na HBO OD. Ostali katalozi u video klubu nemaju logotip._BataZiv_0809 wrote: ↑05/01/2021 22:25 Kako funkcionise ovaj video klub? Je li kao Netflix? Sto ce logotip tv kanala uz film?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#108540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ko ima u ponudi moto gp i F1, bicu njihov rob-injo... 
-
Beno
#108541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno da ne jer te tv stanice ne postoje kod nas a i da postoje i oni bi morali od Arene kupovati prenose jer je Arena partner za BiH sto se tice Lige Prvaka, Serie A, NBA itd.
Jedino na crno. 2001. godine kad je BiH igrala u Spaniji i izgubila 4:1, bio je prenos samo na radiju. Kolega sa fakulteta se kleo da je gledao na TV Zivinice sa spanskim komentatorom.
E tako i ovi jedino mogu. Legalno ne.
- dembele
#108542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sutra na rasporedu i indijska liga. Gleda li to još neko osim direktora Mittala u Zenici?
-
Beno
#108543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Star ali zanimljiv tekst
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/43 ... etaka.html
Godinama ovo traje sa United Group. Kad se sjetim kakve su karafeke pravili sa Sportklubom i odlukama RAK-a svojevremeno, ne zalim ih ni sekunde.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/43 ... etaka.html
Godinama ovo traje sa United Group. Kad se sjetim kakve su karafeke pravili sa Sportklubom i odlukama RAK-a svojevremeno, ne zalim ih ni sekunde.
- mahalaš
#108544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo da i ja odgovorim na ovo.Officer Crabtree wrote: ↑05/01/2021 19:35jel' imaš neki pisani dokaz da si raskinuo ugovor...?Safete Dilbere wrote: ↑05/01/2021 18:29 raskino danas ugovor na obostrano zadovoljstvo![]()
nema penala nema ni telemaha aj zdrao
čitam par vas piše isto, volio bih sa znam da je to realna opcija, jel' pod tim podrazumijevate da ste otišli i rekli da što se vas tiče da je ugovor raskinut (odnosno dali im neki dokument) ili s njihove strane ima neki pisani dokument da se ugovor raskida?
kako znaš da je ugovor raskinut
Ja sam vec na proslom postu stavio dopis koji sam ja licno sa kompletnom opremom odnio u Telemach... Kada utvrdite da ne zelite neki drugi benefit, uposlenik Telemach vam generise dva dokumenta;
1. da ste vratili svu opremu koju ste zaduzili, uz provjeru serijskih brojeva opreme
2. zahtjev za raskid ugovora u kojem se navede razlog raskida
Uz ova dva papira koja sam potpisao i dobio po primjerak, ubacena je i moja izjava da raskidam ugovor zbog razloga koje sam opisao vec prije.
Nemojte ljudi pametovati bezveze, ako cete raskidati odes i raskines, ako neces prihvatis ponudu i to je to.
-
Beno
#108545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ugovor jos nije raskinut nego si podnio zahtjev za raskid ugovora. Sad cekas od njih odgovor.mahalaš wrote: ↑05/01/2021 23:51Evo da i ja odgovorim na ovo.Officer Crabtree wrote: ↑05/01/2021 19:35jel' imaš neki pisani dokaz da si raskinuo ugovor...?Safete Dilbere wrote: ↑05/01/2021 18:29 raskino danas ugovor na obostrano zadovoljstvo![]()
nema penala nema ni telemaha aj zdrao
čitam par vas piše isto, volio bih sa znam da je to realna opcija, jel' pod tim podrazumijevate da ste otišli i rekli da što se vas tiče da je ugovor raskinut (odnosno dali im neki dokument) ili s njihove strane ima neki pisani dokument da se ugovor raskida?
kako znaš da je ugovor raskinut
Ja sam vec na proslom postu stavio dopis koji sam ja licno sa kompletnom opremom odnio u Telemach... Kada utvrdite da ne zelite neki drugi benefit, uposlenik Telemach vam generise dva dokumenta;
1. da ste vratili svu opremu koju ste zaduzili, uz provjeru serijskih brojeva opreme
2. zahtjev za raskid ugovora u kojem se navede razlog raskida
Uz ova dva papira koja sam potpisao i dobio po primjerak, ubacena je i moja izjava da raskidam ugovor zbog razloga koje sam opisao vec prije.
Nemojte ljudi pametovati bezveze, ako cete raskidati odes i raskines, ako neces prihvatis ponudu i to je to.
-
Nedzada
#108546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Koja je procedura ako ću ostati vaš pretplatnik ali želim raskinuti obavezu od 24 mjeseca.
Zbog Arena koje više ne isporučujete a obavezali ste se tim ugovorom, barem tako piše u njemu.
Pinkovi me nisu nikada ni zanimali.
Hvala na odgovoru.
Koja je procedura ako ću ostati vaš pretplatnik ali želim raskinuti obavezu od 24 mjeseca.
Zbog Arena koje više ne isporučujete a obavezali ste se tim ugovorom, barem tako piše u njemu.
Pinkovi me nisu nikada ni zanimali.
Hvala na odgovoru.
-
Beno
#108547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam mislio nista lose, nego sam samo napisao da nije jos raskinuo ugovor. Podnio je zahtjev. Ja sam na njegovoj strani ali eto i ti si dobio telefonski poziv. I njega ce vjerovatno nazvati ili ce mu se obratiti pismenim putem. Posteno bi bilo u njegovu korist, naravno.hd2000 wrote: ↑06/01/2021 00:07 Ako bude čekao njihov odgovor, neće nikada dočekati.
Ja sam već opisao (ali su mi obrisali post) kako sam raksinuo ugovor s BHTelekomom - samo im odnio opremu i ostavio na šalteru. Kasnije me zvali iz pravne služne i objasnio sam im da ne raskidam iz svog hira, već zbog nekvalitetne usluge i ne pada mi napamet da se gađam članovima ugovora ili zakona.
Bilo je to davno (ima oko 7 godina) i još uvijek nisam dobio njihov odgovor![]()
- ČičineBrčine
#108548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam se sa njim veoma jednostavno i lako rastao...odnio opremu na malti u poslovnicu platio sva dugovanja do tog momenta i to je to. Jedino sam par dana cekao broj fiksong da mi prebace na Telemach. Sto je interesantno iz slicnog razloga sam presao tj onog trenutka kada je Arena stigla na Telemach a ovi nisu imali Sport klub, sad slijedi vjerovatno transfer u suprotnom smijeru, nadam se da ce biti jednako. I ko zna mozda se opet prebacimo ka koju god. Jbg idemo gdje nam vise odgovara i daju ono sto trazimo/trebamo u datom trenutku.kakabanja213 wrote: ↑06/01/2021 00:20Oni su posebna prica. Ja sam raskimuo ugovor sa BHT 2014 godine. Rekli da ce neko doci po opremu, albis receiver i neki tlink modem. Jos uvijek se niko nije pojavio po to. Spakovano vec 6 godina.hd2000 wrote: ↑06/01/2021 00:07 Ako bude čekao njihov odgovor, neće nikada dočekati.
Ja sam već opisao (ali su mi obrisali post) kako sam raksinuo ugovor s BHTelekomom - samo im odnio opremu i ostavio na šalteru. Kasnije me zvali iz pravne služne i objasnio sam im da ne raskidam iz svog hira, već zbog nekvalitetne usluge i ne pada mi napamet da se gađam članovima ugovora ili zakona.
Bilo je to davno (ima oko 7 godina) i još uvijek nisam dobio njihov odgovor![]()
-
Beno
#108549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa zato i jesmo tu gdje jesmo i zato je BH Telecom tu gdje je. Nerad i javasluk, uglavnom. Mogao je BH Telecom biti ono sto je Telekom Srbija trenutno. Ali valja rodbinu i podobne zaposliti od vrha do portira. Jedan sto radi kako treba na 9 sto ne rade.kakabanja213 wrote: ↑06/01/2021 00:20 Oni su posebna prica. Ja sam raskimuo ugovor sa BHT 2014 godine. Rekli da ce neko doci po opremu, albis receiver i neki tlink modem. Jos uvijek se niko nije pojavio po to. Spakovano vec 6 godina.
- _coRey_
#108550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote: ↑05/01/2021 22:23Obavijest na Telemach web straniciVideo klub u januaru samo za najhrabrije
U 2021. godinu ulazimo uz zastrašujuće dobre naslove u Video klubu.
Od 5. januara gledajte drugu sezonu serije o natprirodnim silama NOS4A2 (Nosferatu) u katalogu AMC. Ova američka horor drama, govori o umjetniku iz radničke klase koji koristi svoje natprirodne sposobnosti da bi pronašao besmrtno biće koje lovi djecu.
Drugu sezonu serije Otkrivanje vještica u HBO OD gledajte od 8.1. U ovoj sezoni glavna junakinja, historičarka i vještica Diana Bishop i njen prijatelj Matthew, traže moćnu vješticu koja će joj pomoći da kontroliše svoje moći u potrazi za neuhvatljivom Knjigom života.
Od reditelja Guy Ritchie, stiže nam nova akciona komedija Gospoda, od 25.1. u okviru kataloga CineStar Premiere Plus. Ovaj blockbuster prati Mickey Pearsona (Matthew Mcconaughey) koji je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Odluka da želi da se povuče iz posla, sa sobom nosi niz zapleta i tajnih zavjera.
Provedite praznike i slobodno vrijeme uz ove uzbudljive naslove i još 18.000 drugih u Video klubu koji će vam, zajedno sa TV kanalima, biti otključani do 15. januara. Praznici su najljepši kod kuće!