Jest lose, jest mozda i greska Kloppa, ali zadnji put kad je bio tvrdoglav je bilo guranje Origija pa i Hendersona na silu. Jedan znamo sta je donio a bez drugog ne moze se sada. Sa Hendersonom/Thiagom na stoperu i tri ofanzivna centralna dobro se i proslo sinoc.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#51451 Re: Liverpool FC
Previse serete za nekoga ko je gledao Koncheskog u odbrani 
Jest lose, jest mozda i greska Kloppa, ali zadnji put kad je bio tvrdoglav je bilo guranje Origija pa i Hendersona na silu. Jedan znamo sta je donio a bez drugog ne moze se sada. Sa Hendersonom/Thiagom na stoperu i tri ofanzivna centralna dobro se i proslo sinoc.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51452 Re: Liverpool FC
I ja mislim da su ljudi previse nezadovoljni. Pojedinci tacno zasluzuju da se vrate vremena Poulsena i Kyrgiakosa
- AmiĐa_Idriz
#51453 Re: Liverpool FC
Ja sam lično smanjio očekivanja nakon povreda Virgila i Gomeza, tako da i nisam nešto previše razočaran. Tokom utakmice možda tako izgleda, vruća glava šta li. Žao mi je samo što se propustila dobra prilika koju smo imali, ali dobro, imaju kredita. Nije baš realno igrati 3 sezone u 100% ritmu i biti uspješan konstantno. Bar ne u Engleskoj.
Ali hajde, ima još sezone. Naše je da se nadamo da će završiti na najbolji mogući način.
Ali hajde, ima još sezone. Naše je da se nadamo da će završiti na najbolji mogući način.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51454 Re: Liverpool FC
Ja sam ubjeđen da cemo i naredne sezone biti glavni ili među 2 favorita za osvajanje lige, a to je ono sto mi je najbitnije. Kontinuitet.
- saint_mirad
#51455 Re: Liverpool FC
Ja nisam smanjio očekivanja, dok ekipi traje peak i dok su glavni igrači na okupu treba napadati sve važne trofeje.
Lako se kasnije adaptirati da top 4 bude uspeh.
Lako se kasnije adaptirati da top 4 bude uspeh.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51456 Re: Liverpool FC
Niko se nece adaptirati da top 4 bude uspjeh, pogresno si protumacio. Desava nam se kriza rezultata uzrokovana povredom najbitnijeg igrača tima, kao i brojnih povreda, pa i Kloppovog forsiranja istih igrača. Treba graditi temelje za buducnost, ne misliti samo kratkorocno, da nam se ne bi desila kriza kao od zadnje sezone Beniteza pa na ovamo, samo sto se tad i nisu osvajali trofeji. Ligu prvaka napasti svim snagama, dogodine uz oporavljenog Van Dijka, novo veliko ime u napadu dogodine (Mbappe?!) i jos jednog veznjaka napasti sve.
- drug_profi
#51457 Re: Liverpool FC
Koliko je jos ekipa u sansi za lov na vrh u slucaju serije od 4-5 pobjeda? Vise od pola lige.
Nakon serije od tri pobjede? 10 ekipa
Koliko ekipa moze biti nakon dva kola na prvom mjestu? Sedam!
Tako da ovo moze biti ludacka sezona.
- AmiĐa_Idriz
#51458 Re: Liverpool FC
Ne želim im ispasti advokat, jer se u suštini slažem sa tobom, ali mislim da je jedan od razloga za slabu produktivnost igrača sa klupe ima i do načina na koji se koriste, tj. do njihove minutaže. Ili su povrijeđeni, ili su zacementirani na klupi kada su zdravi. Shaqiri je kada je dolazio izgledao kao savršen igrač za rotacije, kvalitetan objektivno igrač na svoj dan, jeftin, povrh svega sa dosta iskustva i nije mu bila mrska ta uloga rotacije koju je i ispunjavao na lijep način, one utakmice sa početka 18/19 sezone je na svakoj ili asistirao ili dao gol ili bar odigrao finu utakmicu kada je igrao. Za sve kasnije znamo šta se dešavalo, misteriozne povrede koje su ga odstranjivale van terena 80% sezone. Sa takvim prekidima kontinuiteta igranja i osjećaja za igru nije ni realno očekivati nešto korisno od njega kada uđe sa klupe zadnjih par minuta ko protiv Newcastlea npr.
Kad je tako tu nemaš nekog uticaja, ali recimo odnos prema Minaminu mi nije baš najjasniji. Sinoć recimo da je ušao umjesto Salaha u nekom periodu igre nema teorije da bi bio lošiji od njega jer čini mi se da lošije ne može. Ono, sastavi par finih utakmica i onda nestane sa lica zemlje. Moguće da ima nešto što ne znamo, ali iz ove perspektive prečudno. I ono, sad njega sušiš na klupi i možda ćeš ga sljedeći put ubaciti zadnjih 10 minuta da ti nešto izmisli. Ne ide, osim ako si Origi iz 18/19 sezone jel
- AmiĐa_Idriz
#51459 Re: Liverpool FC
Da smo full fit ne bi imao brige, jer to je realno tako kako si napisao, ali ovako osakaćeni...teško. Mislim, nemam stopera, bukvalno. Plus što trošimo dva bitna veznjaka tu, ali sa tim sam dosadio i sam sebidrug_profi wrote: ↑05/01/2021 20:50 Koliko je jos ekipa u sansi za lov na vrh u slucaju serije od 4-5 pobjeda? Vise od pola lige.
Istina, 7 komada protiv Palasa nije bilo davno, ko bi rekao nakon one utakmice da nas ovo čeka. Neka se okrene opet do kraja jednom onda
- drug_profi
#51461 Re: Liverpool FC
Samo popizdim kad ovo gledam. Glava me zabolila jbt, kakvo ocigledno sudijsko kreiranje tablice.
Liverpul mora napraviti 15 bodova razlike da bi sudije i FA odustali, pa i onda bi prizeljkivali kakvu pandemiju ili asteroid da naprave null and void.
Liverpul mora napraviti 15 bodova razlike da bi sudije i FA odustali, pa i onda bi prizeljkivali kakvu pandemiju ili asteroid da naprave null and void.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51462 Re: Liverpool FC
Pa ima situacija na klipu od prije 2 sezone kad nije bilo VARa uopste.
Evo gdje ja mislim da smo zakinuti
- Crveni karton Pickfordu i penal = 2boda
- Dva penala protiv Southamptona =3 boda
- Penal protiv Newcastlea = 2 boda
Znaci direktno za nekih 7 bodova
Evo gdje ja mislim da smo zakinuti
- Crveni karton Pickfordu i penal = 2boda
- Dva penala protiv Southamptona =3 boda
- Penal protiv Newcastlea = 2 boda
Znaci direktno za nekih 7 bodova
- drug_profi
#51463 Re: Liverpool FC
Dalo bi se i o tumacenju ofsajda pricati.
- AmiĐa_Idriz
#51464 Re: Liverpool FC
Ma aj, ofsajde mogu progutati, ali ove stvari sa penalima i kartonima su 
- drug_profi
#51465 Re: Liverpool FC
Ma gleda se i ruka jel u ofsajdu, a kad bi dao gol tim djelom ruke bio bi ponisten 100%...
- AmiĐa_Idriz
#51466 Re: Liverpool FC
“The consistent line from multiple people and not just the club is that Liverpool will hope to go with what they’ve got [this month].”[@David_Ornstein]
-
Plunkett
#51467 Re: Liverpool FC
Video je užasan, i nevjerovatno je kakvi idioti rade u FA. Pa ovo je gore nego u vrijeme amar osima i Vukasovica.
@Amidza Idriz sve to stoji što si gore naveo, ali ako je tako, zašto ih držati u klubu ako će igrati jednu pa neće njih 10? I dalje mislim da jednostavno nisu kalibar za Liverpool.
@Gerro dabogda ti Poulsen u dnevnom igrao
ne moraš stvari crno bijelo interpretirati, logično je da postoji nezadovoljstvo, uostalom i sam si frustriran kao i svi ovdje. Niko ne spori da LFC neće još dugo vladati ligom, ali ovo zadnjih sedmica je frustrirajuce. Malo smo se razmazili jebiga 
Štopera vrhunskog pod hitno dovesti, nadam se da su blizu potpisa nekog dobrog, pouzdanog igrača.
Daleko od toga da je ovo gotovo, i daleko od toga da nećemo biti prvaci. I dalje mislim da su šanse realno dobre i da će ubrzo uslijediti serija od 10ak utakmica bez kiksa
I sezona je takva nekakva, čudna a tek smo haman na pola došli.
@Amidza Idriz sve to stoji što si gore naveo, ali ako je tako, zašto ih držati u klubu ako će igrati jednu pa neće njih 10? I dalje mislim da jednostavno nisu kalibar za Liverpool.
@Gerro dabogda ti Poulsen u dnevnom igrao
Štopera vrhunskog pod hitno dovesti, nadam se da su blizu potpisa nekog dobrog, pouzdanog igrača.
Daleko od toga da je ovo gotovo, i daleko od toga da nećemo biti prvaci. I dalje mislim da su šanse realno dobre i da će ubrzo uslijediti serija od 10ak utakmica bez kiksa
I sezona je takva nekakva, čudna a tek smo haman na pola došli.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51468 Re: Liverpool FC
Ma ja sam frustriran u toku utakmice i malo poslije. Kad se stvari malo slegnu onda smanjim ocekivanja. 
- aveos
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51470 Re: Liverpool FC
Nisam, ja sam iz BiHaveos wrote: ↑05/01/2021 22:25 https://www.klix.ba/sport/nogomet/hrvat ... /210105151
Gerro jesi ovo ti ?![]()
- AmiĐa_Idriz
#51471 Re: Liverpool FC
Any potential #LFC central defensive target would have a huge premium on his fee. Loan deals will not be considered. Finding the right permanent target is going to be a challenge for Michael Edwards and his scouts. [@DominicKing_DM]
Xherdan Shaqiri is comfortable at Liverpool and will not be moved on in the January window. Shaqiri is happy to remain at Anfield until the end of the season with the club also unwilling to let him go. [4-4-2 CH]
James Pearce: "Dayot Upamecano is of course someone on Liverpool's radar but it is almost impossible to get him out of Leipzig this month. Kabak at Schalke has been looked at but it hasn't gone any further than that."
James Pearce: "Ben White has his admirers at #LFC but he would probably cost £40m+. I'm not aware of anything being close to a deal getting done."
- no_sekirli
#51472 Re: Liverpool FC
Kako ono ide bodovanje za poraz?
Vidim slabo se glasa kad smo donji
Vidim slabo se glasa kad smo donji
- BHF_Manijak
#51473 Re: Liverpool FC
Za igraca Brightona dati 40+ mil funti, ma mrs u PM... To isto City za Akea Bournemothu i sad grije klupu.
Jos gledam White 182 visok, prenisko mi je to za stopera iskreno. Opet si u skoku donji.
Ok ne teba biti ni 195, ali 182 je bas nisko osim ako si Cannavaro ili Ramos.
Jos gledam White 182 visok, prenisko mi je to za stopera iskreno. Opet si u skoku donji.
Ok ne teba biti ni 195, ali 182 je bas nisko osim ako si Cannavaro ili Ramos.
- AmiĐa_Idriz
#51474 Re: Liverpool FC
Gini Wijnaldum does want to stay at Anfield, but believes his wages should put him in the club’s top bracket of earners. [Sky Sports]
- AmiĐa_Idriz
#51475 Re: Liverpool FC
Pa očigledno su i naši to rekli
Ali nije iznenađenje, pisao sam ja o tome ljetos. Imao je dobru sezonu kod Bielse na pozajmici, godina EPL i imaju zlatnu koku za ubiti pare na njemu, ipak govorimo o mladom Englezu.