Pricam o ovim domacima iz kladuse, bihaca itd sto su na platnoj listi ioma. Za peterea i te strance ne brinem. Afrika i azija puna posla. Ali bice to teska vremena kao i za ove ngo iz austrije i svabije. Dzabaluk sve, zive od donacija i uz to samo 3 sata od austrije udaljeno. Sta ljepse moze biti nego to. Sva sreca ne zivim u tim EU drzavama koje muze svoje stanovnistvo da financiraju ove ilegalce.General War wrote: ↑05/01/2021 14:04Odose dalje, cijeli svijet pun budala i treba im UN osoblja...a "migici" ce tu ostati malo duze.
Ilegalni migranti u BiH
-
Sigma90
#21351 Re: Ilegalni migranti u BiH
- Chloe
- Photo mod
#21352 Re: Ilegalni migranti u BiH
Et' rek'o si im ... a ja sam podcrtala ... Je li ti sad lakše?S4mpion wrote: ↑05/01/2021 14:12Pljuješ, evo, sad si i slagala da si bila sarkastična, iako nisi, što sam i pokazao crno na bijelo. Da ponovimo gradivo:
Zašto kod nas ne prave takve scene?
MoRE biti da smo bolji ljudi pa nam i bolji migranti dolaze ...To je ta sarkastična pljuvačina koja uopšte nije sarkastična. Pogledajte poruku, oni, koji su imali tu nesreću da ih migranti napadnu na pravdi Boga, su, od strane Chloe, proglašeni lažovima, jer migranti su fini i ne prave probleme nikome ko ih ne dira.Što se tiče te moje sarkastične izjave za koju se kačiš, pokazalo se, ko se snjima ne petlja i nema problema, fizičkih obračuna itd.![]()
Samo ignoriši, ne pišem ja ovo radi tebe, već drugi moraju znati ko o migrantima priča.![]()
- S4mpion
#21353 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ti meni reci, je li nastavljamo pljuvačinu po svojim komšijama?Chloe wrote: ↑05/01/2021 14:18Et' rek'o si im ... a ja sam podcrtala ... Je li ti sad lakše?S4mpion wrote: ↑05/01/2021 14:12Pljuješ, evo, sad si i slagala da si bila sarkastična, iako nisi, što sam i pokazao crno na bijelo. Da ponovimo gradivo:
Zašto kod nas ne prave takve scene?
MoRE biti da smo bolji ljudi pa nam i bolji migranti dolaze ...To je ta sarkastična pljuvačina koja uopšte nije sarkastična. Pogledajte poruku, oni, koji su imali tu nesreću da ih migranti napadnu na pravdi Boga, su, od strane Chloe, proglašeni lažovima, jer migranti su fini i ne prave probleme nikome ko ih ne dira.Što se tiče te moje sarkastične izjave za koju se kačiš, pokazalo se, ko se snjima ne petlja i nema problema, fizičkih obračuna itd.![]()
Samo ignoriši, ne pišem ja ovo radi tebe, već drugi moraju znati ko o migrantima priča.![]()
![]()
- Chloe
- Photo mod
#21354 Re: Ilegalni migranti u BiH
O čemu ti pričaš?
Pljuj po kome hoćeš, šta to mene briga.
Forum je mjesto za iznijeti mišljnje i rasprave. Ako ti se ne dopada šta pišem, staviš me na Foe.
Situacija sa USK će se razbitristi isto kao ona od jesenas u Kladuši.
-
Sigma90
#21355 Re: Ilegalni migranti u BiH
Migice vec prekinule strajk gladzu. Nesto kratko trajalo. Danas zato ide dupla porcija. 
-
meridiyan
-
Sigma90
#21357 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ima da prde poslje graha. Bice to fin miris nad Lipom.
-
RtrnOfSalisbury
#21358 Re: Ilegalni migranti u BiH
izrazavam zabrinutost glede postup(a)ka rvatske milicije prema pavijanima ali ipak su sve u svemu dobro prosli jer nisu upucati jal recemo da su kojim slucajem udarili na novu i staru gradisku, okucane i jasenovac, morebit da nebi prezivjeli
u mom selu seljani imaju obicaj upucat kad him neko dirne medju a ponekad citave famelije vode rat do istrebljenja. doduse tu se radi o nekoliko kvadrata a kad je drzava u pitanje onda valjda nije tolko bitno pa se more prelazit kako hos
- GAU8
#21359 Re: Ilegalni migranti u BiH
Migranata moze biti samo vise, a nikako manje. Sta vam je...Sigma90 wrote: ↑05/01/2021 14:13Pricam o ovim domacima iz kladuse, bihaca itd sto su na platnoj listi ioma. Za peterea i te strance ne brinem. Afrika i azija puna posla. Ali bice to teska vremena kao i za ove ngo iz austrije i svabije. Dzabaluk sve, zive od donacija i uz to samo 3 sata od austrije udaljeno. Sta ljepse moze biti nego to. Sva sreca ne zivim u tim EU drzavama koje muze svoje stanovnistvo da financiraju ove ilegalce.General War wrote: ↑05/01/2021 14:04Odose dalje, cijeli svijet pun budala i treba im UN osoblja...a "migici" ce tu ostati malo duze.
-
meridiyan
#21360 Re: Ilegalni migranti u BiH
Njemacka je pozvala vlasti u BiH da učine sve da ublaze humanitarnu katastrofu, ali odbacuje mogućnost prihvata migranata.
Najbolji primjer kako fercera EU i njihove podguzne muhe. Digli su nevidjenu hajku, digla se kuka i motika kako prijeti nevidjena humanitarna katastrofa, da slijedi nevidjeni haos i pogubni scenario u kampu Lipa. Novinske agencije, drustvene mreze, tv mediji i dr. bili su preplavljeni izvjestajima o kriticnom stanju u kampu, lile su se krokodilske suze nad sudbinom tamo nekih nepoznatih ljudi koji nisu dobrodosli u njihove drzave. Da je situacija ozbiljna shvatile su vlasti USK koji su bili prisiljeni neodlozno reagovati. Odlucno su donijeli zakljucak da izvade polne organe i da njima zacepe usta svjetskim licemjerima i domacim hohstaplerima i da ih umire u njihovim histericnim istupima. Ocito je da je polni organ postigao i opravdao svoju namjenu sto se ogleda u tome da "danas" neki novi vjetrovi pusu.
Recept Krajisnika se time pokazao kao sjajni primjer u borbi protiv onih koji bi da ti prave red u vlastitoj kuci.
Aferim Krajino!
Najbolji primjer kako fercera EU i njihove podguzne muhe. Digli su nevidjenu hajku, digla se kuka i motika kako prijeti nevidjena humanitarna katastrofa, da slijedi nevidjeni haos i pogubni scenario u kampu Lipa. Novinske agencije, drustvene mreze, tv mediji i dr. bili su preplavljeni izvjestajima o kriticnom stanju u kampu, lile su se krokodilske suze nad sudbinom tamo nekih nepoznatih ljudi koji nisu dobrodosli u njihove drzave. Da je situacija ozbiljna shvatile su vlasti USK koji su bili prisiljeni neodlozno reagovati. Odlucno su donijeli zakljucak da izvade polne organe i da njima zacepe usta svjetskim licemjerima i domacim hohstaplerima i da ih umire u njihovim histericnim istupima. Ocito je da je polni organ postigao i opravdao svoju namjenu sto se ogleda u tome da "danas" neki novi vjetrovi pusu.
Recept Krajisnika se time pokazao kao sjajni primjer u borbi protiv onih koji bi da ti prave red u vlastitoj kuci.
Aferim Krajino!
-
howdy
#21361 Re: Ilegalni migranti u BiH
#objasnila
-
biscanka2
#21362 Re: Ilegalni migranti u BiH
Mazda taj novcanik "humanitarci" i ilegalci pune pa ta odbrana netreba nikog cuditi (a takvih je i po Bihacu).S4mpion wrote: ↑05/01/2021 13:04Ok, neka bude tako.
Prije godinu dana su Sarajlije bili šupci i Cazinjani i Bišćani, dođosmo i do Kladušana, a još uvijek sam na strani svog naroda, naspram tebe, koja staješ na stranu tuđina i razbojnika.
Ako ti hodaš s novčanikom u ruci, onda su oni koji se čuvaju i plaše obični debili, to je poruka koju šalješ svojim komšijama, ja ih ipak mnogo više poštujem i razumijem.![]()
Primjer -
Moja kolegica (kladuscanka) prica do njene kuce komsija izdaje stan "humanitarcima" ali i ilegalcima.Dvojica ilegalaca preko godinu dana tu sa takozvanim humanitarcima stanuju (pomalo i nasim jezikom poceli baratati). Na moje ptanje sto ih policiji (ako nista anonimno) ne prijave kaze da to policija zna i vidi ali ne reaguje a to ujedno stvara sumnju da je i policija sa njim u taalu.
Mnogi ovaj naglasak "Sarajevo" zloupotrebljavaju. Kad se Sarajevo u ovom kontekstu prozove svako normalan zna da se na politicko Sarajevo misli - jer nam je taamo sjediste vlade BiH.
-
Sigma90
#21363 Re: Ilegalni migranti u BiH
A gdje im je „mama“ Zemira Gorinjac? Nesto mirno u zadnje vrijeme oko nje.
- Chloe
- Photo mod
#21364 Re: Ilegalni migranti u BiH
Razočarat ću te. Moj novčanik puni moj rad koji nema veze sa migrantima niti humanitarnim organizacijama.biscanka2 wrote: ↑05/01/2021 17:28Mazda taj novcanik "humanitarci" i ilegalci pune pa ta odbrana netreba nikog cuditi (a takvih je i po Bihacu).S4mpion wrote: ↑05/01/2021 13:04Ok, neka bude tako.
Prije godinu dana su Sarajlije bili šupci i Cazinjani i Bišćani, dođosmo i do Kladušana, a još uvijek sam na strani svog naroda, naspram tebe, koja staješ na stranu tuđina i razbojnika.
Ako ti hodaš s novčanikom u ruci, onda su oni koji se čuvaju i plaše obični debili, to je poruka koju šalješ svojim komšijama, ja ih ipak mnogo više poštujem i razumijem.![]()
Primjer -
Moja kolegica (kladuscanka) prica do njene kuce komsija izdaje stan "humanitarcima" ali i ilegalcima.Dvojica ilegalaca preko godinu dana tu sa takozvanim humanitarcima stanuju (pomalo i nasim jezikom poceli baratati). Na moje ptanje sto ih policiji (ako nista anonimno) ne prijave kaze da to policija zna i vidi ali ne reaguje a to ujedno stvara sumnju da je i policija sa njim u taalu.
Mnogi ovaj naglasak "Sarajevo" zloupotrebljavaju. Kad se Sarajevo u ovom kontekstu prozove svako normalan zna da se na politicko Sarajevo misli - jer nam je taamo sjediste vlade BiH.
Dovoljno si pametna i zrela da prihvatiš drugačije mišljenje.
Odgovori ti kad već neće Ružnić, gdje su 4 miliona koja su bila namjenjena za Lipu?
Zašto od 50-60 000 građana grada Bihaća ( bez okolnih mjesta) pred Birom je bila "grupa" ljudi?
Pogledaj video snimke ako već nisi imala priliku biti na licu mjesta?
Građani USK jesu ogorčeni, imamo problem ali ne može se svima stavljati mokra krpa na zdravu glavu ...
-
moonca
#21365 Re: Ilegalni migranti u BiH
I Bosna je -dala u zakup/ iznajmila zemlju--- EU.. da se smjeste migranti. Kakva je - malo sebi
malo migrantima..

- S4mpion
#21366 Re: Ilegalni migranti u BiH
Potpuno razumijem prozivke vezane za političko Sarajevo, jer se odavde diktira kriza u Krajini.biscanka2 wrote: ↑05/01/2021 17:28Mazda taj novcanik "humanitarci" i ilegalci pune pa ta odbrana netreba nikog cuditi (a takvih je i po Bihacu).S4mpion wrote: ↑05/01/2021 13:04Ok, neka bude tako.
Primjer -
Da se novčanici pune, pune se sigurno, zbog čega je odbrana ilegalaca sasvim logična.
Što se tiče pljuvačine po Sarajevu, ja sam konkretno prozvao dotičnu, jer je nekoliko puta do sada likovala nad građanima Sarajeva, Bihaća, Cazina, pa sada i Velike Kladuše, koji su imali tu nesreću da ih migranti pretuku i opljačkaju ili im oštete imovinu, ubijeđivala ljude po forumu kako migranti ne diraju nikoga i kako žrtve lažu i izmišljaju, kao da smo mi u Australiji, a ona u Bosni, pa ne znamo šta se dešava.
Njene riječi:
Što se tiče te moje sarkastične izjave za koju se kačiš, pokazalo se, ko se snjima ne petlja i nema problema, fizičkih obračuna itd.
- Chloe
- Photo mod
#21367 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ta duša draga, da samo znaš šta pišeš ...S4mpion wrote: ↑05/01/2021 18:12Potpuno razumijem prozivke vezane za političko Sarajevo, jer se odavde diktira kriza u Krajini.biscanka2 wrote: ↑05/01/2021 17:28Mazda taj novcanik "humanitarci" i ilegalci pune pa ta odbrana netreba nikog cuditi (a takvih je i po Bihacu).S4mpion wrote: ↑05/01/2021 13:04
Ok, neka bude tako.
Primjer -
Da se novčanici pune, pune se sigurno, zbog čega je odbrana ilegalaca sasvim logična.
Što se tiče pljuvačine po Sarajevu, ja sam konkretno prozvao dotičnu, jer je nekoliko puta do sada likovala nad građanima Sarajeva, Bihaća, Cazina, pa sada i Velike Kladuše, koji su imali tu nesreću da ih migranti pretuku i opljačkaju ili im oštete imovinu, ubijeđivala ljude po forumu kako migranti ne diraju nikoga i kako žrtve lažu i izmišljaju, kao da smo mi u Australiji, a ona u Bosni, pa ne znamo šta se dešava.
Njene riječi:Što se tiče te moje sarkastične izjave za koju se kačiš, pokazalo se, ko se snjima ne petlja i nema problema, fizičkih obračuna itd.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21368 Re: Ilegalni migranti u BiH
Doso zor guzici, ogladnilo se.
-
howdy
#21369 Re: Ilegalni migranti u BiH
ma samo po jedan sendvic pa nastavljaju
-
meridiyan
#21370 Re: Ilegalni migranti u BiH
Još 3. januara delegacija predvođena ministrom sigurnosti Bosne i Hercegovine Selmom Cikotićem (SDA) i ministrom odbrane Sifetom Podžićem (DF) boravila je u kampu Lipa.
Danas 5. januara još nemamo potrebne odluke Predsjedništva BiH o upotrebi jedinica Oružanih snaga BiH koje će biti korištene za potrebe osposobljavanja kampa Lipa.
Procedure su duge, a posjeta ove nazovi visoke delegacije nije donijela brzo rješenje. Kada se sve sabere, sve što su učinili mogli su i telefonski i na sastanku u Sarajevu.
Nije riješena humanitarna, a ni sigurnosna kriza. Tek su danas i to nakon što su ljudi s terena SOS Bihać i Crveni križ Bihać upozorili na sumnjive osobe u kampu koji 'prave hajku' krenule istrage i njihova hapšenja. Kako o njima ništa nije Cikotić govorio? Njegova je dužnost bila da bude upoznat s ovom opasnom pojavom. Čak je i odbijanje hrane od strane migranata bilo prinuđeno od strane neformalnih vođa među njima.
Novinari su se uvjerili da su im za to vrijeme 'sumnjivi likovi', koji su protjerani iz Srbije, unosili kese s hranom.
Danas čim su takve osobe uklonjene migranti su prihvatili hranu.
Kako smo došli u situaciju da kampovima 'lutaju' sumnjivi likovi, kako su ušli u BiH? Šta ćemo još sve saznati? Osim što nam Cikotić svaki dan pokazuje, da s kadrovima kakav je on, država gubi bitke i pokazuje slabosti. To nam u vrijeme otvorenih napada na BiH nikako ne treba. Institucije su država. Njihovim obezvrjeđivanjem gubimo ono u šta se SDA kune, a onda imenuju Cikotića, koji sve to pomnoži s nulom.
-
patriot_bih
#21371 Re: Ilegalni migranti u BiH
Podžić: EU je licemjerna , Zatvorili su Hrvatsku granicu, dali hrvatskim graničarima najsavremeniju opremu. Vraćaju migrante iz Hrvatske, Slovenije pa i iz Minhena u BiH
-
howdy
#21372 Re: Ilegalni migranti u BiH
dobro jutro kolumbopatriot_bih wrote: ↑05/01/2021 20:37 Podžić: EU je licemjerna , Zatvorili su Hrvatsku granicu, dali hrvatskim graničarima najsavremeniju opremu. Vraćaju migrante iz Hrvatske, Slovenije pa i iz Minhena u BiH
-
zira1337
#21373 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ko je olako prihvatio obavezu?patriot_bih wrote: ↑05/01/2021 20:37 Podžić: EU je licemjerna , Zatvorili su Hrvatsku granicu, dali hrvatskim graničarima najsavremeniju opremu. Vraćaju migrante iz Hrvatske, Slovenije pa i iz Minhena u BiH
KO JE POTPISAO U IME GRAĐANA BIH DA ĆETE PRIHVATITI MIGRANTE MAJKU VAM J: IZDAJNIČKU
UN SPORAZUMI
MAREKEŠKI SPORAZUMI
KO VAM JE DAO MANDAT DA TO POTPIŠETE ĐUBRAD JEDNA.
-
biscanka2
#21374 Re: Ilegalni migranti u BiH
https://klix.ba/raport-u-posjedu-doku ... i-prodani/?
fbclid=IwAR1QbulGUpXOY05heJRStwCSKnBUAjQtwxFf5SlxNHSUzMgvXbq6NCVhcsYhttps://klix.ba/ruznic-za-raport-tri-godine-niko-ne-vidi-patnje-naseg-naroda-koliko-je-to-humano-i-posteno/
fbclid=IwAR1QbulGUpXOY05heJRStwCSKnBUAjQtwxFf5SlxNHSUzMgvXbq6NCVhcsYhttps://klix.ba/ruznic-za-raport-tri-godine-niko-ne-vidi-patnje-naseg-naroda-koliko-je-to-humano-i-posteno/
-
cimara
#21375 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ma ovo je sitna lova.Još kad smradovi iz EU i IOM-a kažu da su uložili 3,5 miliona eura u Birubiscanka2 wrote: ↑05/01/2021 21:56 https://klix.ba/raport-u-posjedu-doku ... i-prodani/?