Razmisljamo nekad u srijedu. Ako ne stignemo, onda 20-og.
Ne spominji nam PA, svi ti silni dump-ovi i opet nista. DOMINION nas je navukao ko bekane.
Nada umire posljednja (izgleda vakcinisana)...
Razmisljamo nekad u srijedu. Ako ne stignemo, onda 20-og.
Ne spominji nam PA, svi ti silni dump-ovi i opet nista. DOMINION nas je navukao ko bekane.
Upravo. Ubjeđivanje ovakvih budaletina iznimno je uzaludan posao, te ostaje samo da se odradi damage control na stvari koje umovi ograničeni poput špajza mogu upropastiti.Ja_Ja wrote: ↑04/01/2021 04:54 Iz ovog poziva sto je snimljen se moze vidjeti da se radi o klinickoj budali. Tipu njegovi ljudi govore:"bekane nema nista, to sto pricas su gluposti, imas netacne informacije." A ovaj ne *ebe ni dvije pare i nastavlja da blebeta po svome. Ono sto je upecatljivo jeste vrsta jezika kojeg Trump koristi. I on citavo vrijeme spominje "rumors", "alegations", "I heared this", " I heaerd that". NIGDJE cinjenice da mu za zivot treba. Znaci prica debilska do bola.
Presao sam od pocetnog razumnjevanja za ljude koji ga podrzavaju, u fazu sazaljevanje. Sazaljevam se nad njima kada vidim da nesto pisu ili kad naletim na nekog sto pukusava da rezonuje njegove neosnovane tvrdnje. Tek tada se vidi da tu nema kapaciteta da shvatanje nekih osnovih stvari. Ono samo ti dodje da ih pomilujes po glavi i kazes; "dusa draga.." i da se pomolis za njih da ih auto na ulici ne udari.
Bas htjehoh reci slicno.ultima_palabra wrote: ↑04/01/2021 13:39 Mene ono podsjeca na sefove mafije iz filmova. Ono dao mu je ponudu koja se ne odbija i tako to.
Sve je ovo irelevantno, predstava za javnost. Mene je puno vise strah iz kojeg je razlog svih deset zivih secretaries of defense napisalo pismo da se vojska ne mijesa u izbore.jeza u ledja wrote: ↑04/01/2021 14:25 Inace, da je pravde, svi ovi kongresmeni redom bi trebali zavrsiti iza resetaka al moze im se.
Jedino u stvari oni i mogu ovako laprdati bes podljedica. Da su na poziciji kakvog guvernera, drzavnog sekretara, izborng aparatcika, pa i drzavnog kongresmena, tj. onih koji su stvarno mogli nesto uciniti, drukcije bi se ponasali jer bi u protivnom stvarno i zavrsili u zatvoru ili promptno bili nogirani sa pozicija. Ovako mogu tarlahati i palamuditi jer nemaju nikakvu odgovornost, a zele kupiti politicke poene kod Trumpove rulje.
Jadno i tragicno.
Jedno je zvati ih "suckers and losers" a drugo je imati generale u dzepu. Obicna vojska bi pratila naredjenja predpostavljenih, dok bi predpostavljeni bili u dzepu Trumpa ili petog desetog politicara. O kakvim se ljigavcima radi i na sta su sve spremni najbolje se vidi preko Ted Cruza. Koliki ljigavac moras biti da bi bio Ted Cruz?ultima_palabra wrote: ↑04/01/2021 15:27 Ma i da se mijesa, zasto bi bila na strani onoga koji ih je zvao “suckers and losers”?
HarTar wrote: ↑04/01/2021 22:52 Ameri pucaju po šavovimahttps://www.geopolitika.news/vijesti/lu ... -i-awoman/ Samo naprijed
![]()
Cruz ce biti mrtva kopija trumpa, vidio je da pali. Evo ga on predvodi ove senatore koji ce da se protive u srijedu. A vec mu je slicna prica. Samo njemu to ne stoji nekako, al on misli tako. Vjerujem da ce se Cruz definitivno kandidovati, ako Trump ne bude tu.Ja_Ja wrote: ↑04/01/2021 18:49 Ne vidim da ce se Trump ponoviti, ali tvrdim da ce neko sa manje debilnim pristupom ali puno opasnijom retorikom sigurno biti kandidat 2024 godine. Tipujem na Hawleya ako nesto debelo ne zezne do tada. Trump kao Trump nije uopste vazan. Ono sto je bitno za sociopate jeste da je normalizovao u mainstreamu debilnu retoriku. Tako da kada dodje (a hoce sigurno) neko malo usminkaniji od njega sa puno gorom retorikom koja ce biti upakovana u elokventan govor i nastup ovi ce to pojesti ko najbolji 'stejk". U to sam 100% ubjedjen. Poslije ove 4 godine i dva ciklusa predjsednickih izbora nema sumnje da je Americko tlo podlozno ozbiljnim manipulacijama i da je ovaj put samo razum preovladao da se zlo u istom pakovanju ne ponovi.
Ah pa to je sigurno. Razlika Biden Trump cca 12k, a Perdue Ossoff 88k u drugom pravcu. Znaci 100k glasova razlike.Rob_Atl wrote: ↑05/01/2021 17:45 Odo glasat, ova Barbie Kelly bi sigurno izgubila da nije zajednicko glasanje danas, ovako ne znam. Moguce je da je trump izgubio Georgiju jer bilo je i republikanaca kojima je pun krc Trumpa al glasali su za svoje senatore. Uglavnom ovo ce sve biti gusto u par hiljada glasova ko god da dobije. Demokrate su poznate da lose prolaze u revansima, ali vidjet cemo.
Meni se cini da je u drugoj trci bilo 49-49 (svi D kandidati protiv svih R kandidata).jeza u ledja wrote: ↑06/01/2021 00:48Ah pa to je sigurno. Razlika Biden Trump cca 12k, a Perdue Ossoff 88k u drugom pravcu. Znaci 100k glasova razlike.Rob_Atl wrote: ↑05/01/2021 17:45 Odo glasat, ova Barbie Kelly bi sigurno izgubila da nije zajednicko glasanje danas, ovako ne znam. Moguce je da je trump izgubio Georgiju jer bilo je i republikanaca kojima je pun krc Trumpa al glasali su za svoje senatore. Uglavnom ovo ce sve biti gusto u par hiljada glasova ko god da dobije. Demokrate su poznate da lose prolaze u revansima, ali vidjet cemo.
U ovoj drugoj trci jos gore, jer su Republikanci zajedno uzeli preko 50% (Loeffler i Collins cca 46% plus jos nekoliko njih). Tesko ce D pobijediti obje trke ali eto ko zna, s obzirom da Trump trubi o veleizdaji.