Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li neko zna dokle su dosli radovi na optici u Zavidovicima (naselje Ekonomija-Grab). Optika je sprovedena u kuce do uticnica, ali jos nema mogucnosti prikljucka.
kao_kaoty wrote: ↑03/01/2021 21:37
Da li neko zna dokle su dosli radovi na optici u Zavidovicima (naselje Ekonomija-Grab). Optika je sprovedena u kuce do uticnica, ali jos nema mogucnosti prikljucka.
Optika u utičnici kući znači da je gotovo pa spremno ( 99% )
Ako je optika spojena u utičnici i u kutiji na kući onda je sve gotovo.
Smješno da za 40 KM na optici imam ovu brzinu. Da nije žalosno bilo bi i smješno Prvo metla pa ....
Jesi razmisljao o netFlat 20? Super bi ti to bilo.
Tebi i ovoj kompaniji nezadovoljnih. Bar bi jedno vlakno, SFP modul i port ostali slobodni.
Ma uredu je. Armiji vas uhljeba koji raditi u telekomu znam da je puštena max. brina i svi kanali, plus oni kojih nema u regularnoj šemi, ne kontate vi paša moj, vi ste na drugoj strani
Pa i ti mozes imati 1000/200, ko ti brani
Al tebi se ne svidja ni 25/2 sta bi tek prznio po forumu za Gigu
ing-ecc wrote: ↑03/01/2021 21:27
Jesi razmisljao o netFlat 20? Super bi ti to bilo.
Tebi i ovoj kompaniji nezadovoljnih. Bar bi jedno vlakno, SFP modul i port ostali slobodni.
Ma uredu je. Armiji vas uhljeba koji raditi u telekomu znam da je puštena max. brina i svi kanali, plus oni kojih nema u regularnoj šemi, ne kontate vi paša moj, vi ste na drugoj strani
80/15 je za 40.90 KM moja tv 1 realno, ovo 25/2 je premalo, pogotovo za optiku. Imam i telemah, ni oni nisu ništa bolji u odnosu na cijenu, a sada posebno nakon što su ostali bez arena
80/15 je za 40.90 KM moja tv 1 realno, ovo 25/2 je premalo, pogotovo za optiku. Imam i telemah, ni oni nisu ništa bolji u odnosu na cijenu, a sada posebno nakon što su ostali bez arena
Nadjoh da se moja web tv moze dokupiti za 5 km mjesecno za bh mobile postpaid korisnike... da li neko zna da li se onda web tv moze gledati i na netu drugih providera?
Last edited by the_stick on 03/01/2021 22:55, edited 1 time in total.
ing-ecc wrote: ↑03/01/2021 21:47
A Logosoft?
Ne može kod mene Logosoft. Kolega moj koristio Logosoft, kaže da su ubacili neke nove resivere, ne može se kanal prebaciti po pola minute pa prešao na telemah
the_stick wrote: ↑03/01/2021 22:45
Da li se za moja web tv uslugu moze prijaviti neko ko inace ne koristi bht usluge? Kako se vrsi prijava? Koliko kosta? Bht web stranica je takva jedna kanta i prosto je nevjerovatno da ove informacije nisu jednostavno dostupne kroz home page.
Može naravno, imaju posebni mojatv web paketi za korisnike ostalih operatera
2. Klikneš gore dodatne usluge i odabereš Moja Web TV
3. Skrolaš dole dok ne naletiš na ovaj tekst
"Ukoliko niste korisnik moja TV usluga, uslugu Moja Web TV možete koristiti i putem prepaid sistema plaćanja."
I tu se nalaze paketi za ostale operatere
Ako skrolaš još samo malo ispod pronaći ćeš detaljna uputstva za aktivaciju.
"Ako ste korisnik interneta bilo kojeg drugog operatera aktivaciju možete izvršiti prema uputstvu koje je dostupno ovdje."
A Logosoft?
Ne može kod mene Logosoft. Kolega moj koristio Logosoft, kaže da su ubacili neke nove resivere, ne može se kanal prebaciti po pola minute pa prešao na telemah
@MTV
Može biti da su oni amino resiveri, oni imaju ostale "prednosti" ,a kolega forumaš MTV je za logosoft ako te više interesuje, ali na njegovoj temi
Da li se za moja web tv uslugu moze prijaviti neko ko inace ne koristi bht usluge? Kako se vrsi prijava? Koliko kosta? Bht web stranica je takva jedna kanta i prosto je nevjerovatno da ove informacije nisu jednostavno dostupne kroz home page.
"Ukoliko niste korisnik moja TV usluga, uslugu Moja Web TV možete koristiti i putem prepaid sistema plaćanja."
"Ako ste korisnik interneta bilo kojeg drugog operatera aktivaciju možete izvršiti prema uputstvu koje je dostupno ovdje."
Hvala, nadoh ovo google-ajuci, a ne direktno kroz njihov site. Onda vidjeh da za bh mobile postpaid korisnike ima opcija dokupa web tv za 5 km mjesecno. Znas mozda da li se onda web tv moze gledati i sa drugih mreza, ili je neophodno biti na bht 4g mrezi?
Čime Amerikanci pravdaju sramotan Data cap na internet u 2021 godini ?
Moram priznati da sam morao googlati sta je data cap uopste. I evo procitao sam ali i dalje mi je nije jasno kakve to veze ima sa mojim pitanjem vezano za usrani upload
Hvala, nadoh ovo google-ajuci, a ne direktno kroz njihov site. Onda vidjeh da za bh mobile postpaid korisnike ima opcija dokupa web tv za 5 km mjesecno. Znas mozda da li se onda web tv moze gledati i sa drugih mreza, ili je neophodno biti na bht 4g mrezi?
Taj od 5KM je preko bht mreže ( mobilne i wifi ), isto kao i sa 1KM za mojaTV pakete
Jedino taj od 10KM/mjesec odnosno 25KM/3 mjeseca može na bilo kojoj mreži u BiH ( ne van zemlje )
Čime Amerikanci pravdaju sramotan Data cap na internet u 2021 godini ?
Moram priznati da sam morao googlati sta je data cap uopste. I evo procitao sam ali i dalje mi je nije jasno kakve to veze ima sa mojim pitanjem vezano za usrani upload
E pa meni na redditu danima se pojavljuju vijesti o novim data cap za internet korisnike u USA i naravno dodatni dokup za otklanjanje data cap. Nema potrebe da mi neko preko bare poredi uslugu korisnika interneta u BiH sa onim iz USA.
dend wrote: ↑03/01/2021 23:21
Taj od 5KM je preko bht mreže ( mobilne i wifi ), isto kao i sa 1KM za mojaTV pakete
Jedino taj od 10KM/mjesec odnosno 25KM/3 mjeseca može na bilo kojoj mreži u BiH ( ne van zemlje )
Rade li svi kanali (i Arene) na tom od 10KM van BH T mreze ?
@dend, Opusti se i udahni duboko ako na mene mislis ja uopste nigdje nisam poredio internet u usa sa internetom u BiH. Jednostavno pitam cemu paket 25/2 npr ili sta znam 50/3 a ne 25/25 ili 50/50. Eto.