Znaju to oni.
SDP
-
putokaz1
#64627 Re: SDP
Kukić nikad nije Prihvatljiv partner ni 1991 ni 2020
A Ima veću MOĆ sad nego IKAD
Ima TK Vladu u Šaci,ima Kladanj,Sapnu,Lukavac,i Odlučujuće ruke najvjerovatnije u Tuzli
SVE
To je kad bi rekli Šešelj je prihvatljiv partner ili Hitler je prihvatljiv Partner
Kukić može biti partner samo Kriminalcima,Foteljašima,Desničarima,Nacionalistima,Diktatorima
- Leverage
#64628 Re: SDP
To je napisao drugi forumaš. Stvarno si smotan.
-
Patton44
#64629 Re: SDP
Bez kuke nema nove vlade.
Rok trajanja te vlade zavisi od njega.
Moc mu je vratio BH blok, tako da nemora radit po nicijim pravilima.
Koliko mu budu zelje ispunjavali toliko ce trajati.
Rodili su ga, sad nek ga ljuljaju.
-
putokaz1
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#64631 Re: SDP
sda je neprikosnovena u ispunjavanju želja. do sutra bih mogao nabrajati što su kome davali za ručice, tako da baš i ne stoje tvoje teze.
uostalom, bio je kukić na ručku sa sdaovcima. epilog tog ručka je scenarij da je zvanično oborena sda vlada u tk.
logika jasno govori, koliko je sdpu stalo do vlasti, toliko je i kukiću. pa možda i bude trajalo dok kukić bude ispunjavao želje ostalih koalicijskih partnera.
- BHDragons
#64632 Re: SDP
Nije mi jasno što se ovi SDAovci brinu s kim će SDP u vlast, kad je njihova stranka dosad i sa đavolom ulazila u koalicije zarad ulaska u vlast.
-
Cerruti77
#64633 Re: SDP
Sutra da Bakir lično istupi iz stranke ovi praznoglavci bih mu grebali majku. Ne pojmljivo koliko je to ostrašćeno i pomućenog uma da moć raspoznavanja jedinke i sagledavanje iste na individualnoj bazi više ne postoji ni u podsvjestnom stanju. Strašno čovječe.
- drug_profi
#64634 Re: SDP
Pa ne znam fakat. Dakle SDP ce unistiti sam sebe, povuci sa sobom i NS. Kuko je svakako prno i ovako i onako. Znaci 2022. SDA pobjedjuju,
Treba samo da sjede i cekaju, cemu nervoza?
Treba samo da sjede i cekaju, cemu nervoza?
-
putokaz1
#64635 Re: SDP
SDA ima 9+7 16 mandata i neko priča o uklanjanju,zamisli da uklanjaš SDA BH ,novo strankom BakiRa Izetbegovića, Vučića Šešeljom,TAČNO JE DA SDP TK I NS TK na sljedećim izborima mogu očekivati:KROMPIR,JEDINA PRETPOSTAVKA ZA NORMALNO STANJE NA TK JE UKLANJANJE I HODŽE I MEVLINOG MIRSE,Naravno Mirso je gora Varijanta SDA i Koalicija s Njima(a možemo s SDA GRADAČAC I GRAČANICA) je pretvaranje iz nekog kvazi normalnog pravca u pravac Nepotizma,Kriminala,Primitivizma,Nacionalizma,Desnice,FoteljalizmaLeverage wrote: ↑02/01/2021 13:10 Građanima TK, tj. kantona gdje ti ne živiš, dosta je vladavine SDA i jedina pretpostavka da ovaj kanton prodiše je uklanjanje SDA sa vlasti.
Shodno tome, osim što će nova vlada na čelu sa Kadrijom Hodžićem pokazati da se itekako može bolje, stvorit će se pretpostavke za potpuno uklanjanje SDA sa svih nivoa vlasti nakon izbora 2022. Nosioci te promjene koja je počela u KS biće još TK, ZDK i USK, tamo nakon 2022. SDA više neće činiti nikakvu vlast. Posljedično, neće činiti vlast ni na nivou FBiH ni na nivou BiH. Zbog specifične strukture SBK i HNK nažalost očekujem da će tamo ipak ostati na vlasti ali slaba će im to utjeha biti, bolje rečeno nikakva.
Uloga SDP-a, kao nosioca anti-SDA bloka, bit će prepoznata na narednim izborima. Naravno, bit će prepoznata i uloga ostalih koji se priključe ovoj inicijativi.
Gornji dio posta nije bio prvenstveno upućen tebi nego onako generalno, da ljudi vide o čemu se tu radi. A ovo je upućeno tebi:
Sve te fraze tipa "crveni kmeri", "da se dograbe budžeta", "nema vas na slijedećim izborima" i slično napiši na jedan toalet papir a zatim obriši guzicu ili usta, u zavisnosti od toga na koju rupu više sereš. Hint: Usta.
1.Iznenadjen sam Koalicijom s PDA(SDA),jer su to odbijali 6 godina
2.Iznenadjen sam Način na koji Bivši Ljevičari SDP i NS brane Kriminal Mirsada Kukića i koliko ga hvale
3.Iznenadjen sam koliko kritikiju nas koji nismo za:Kriminal,Nepotizam...koji nismo mijenjali Pravac,za koje je Mirso i Bakir isto
Žao mi je što smo se rastavili JA razmišljam isto a Vi se promjeniste,postali ste:GS,DF,SD,SDU....Ništa bolji od njih niste
-
costacurta
#64636 Re: SDP
Oni su smradovi kakvi jesu i to ne kriju, bave se kriminalom i time se diče.
SDP je neko ko se kao protivi svemu tome, oni kao nisu koruptivni, oni kao ne zapošljavaju familiju, oni pričaju kako ne namještaju tendere itd itd a ustvari rade isto možda još i gore nego ovi zelembaći.
Pa oni nisu u stanju kancelariju da vode, za struju, vodu telefone i poreze ostali su dužni toliko da su do kućnog praga sve rasprodali kako bi dugove namirili i OPET su dužni, a ono bi državu da vodi
Čuj Kadrija će donijeti novu svježinu. Lik je dekan na privatnom fakultetu i istovremeno predavač na ekonomskom. Zajedno pod ruku sa Cenićokm, Besimom Spahićem, Svetlanom Broz i drugim laprdalima i kvazianalitičarima.
SDP je ubleha čak i za ovaj poraz SDA na lokalnim izborima pripisuju sebi zasluge iako ih nigdje nema, osim što su u toj koaliciji u kojoj Dino nosi sav teret, a mjesto gradonačelnika im je ponuđeno iz kurtoazije.
Ja se nadam propasti i jednih i drugih, crvenih i zelenih, 2022. a da će doći neko "novi", pa bio to ili Dino ilHadžikadić ko će ih razhebat do korijena. Osim ako se ne maknu Mašići, Bećirovići, Nikšići, Hadžići i ne dođu neki novi klinci. Otherwise.......... mrka kapa
-
ketronsd1
#64637 Re: SDP
A šta druže predlažeš?putokaz1 wrote: ↑03/01/2021 08:02SDA ima 9+7 16 mandata i neko priča o uklanjanju,zamisli da uklanjaš SDA BH ,novo strankom BakiRa Izetbegovića, Vučića Šešeljom,TAČNO JE DA SDP TK I NS TK na sljedećim izborima mogu očekivati:KROMPIR,JEDINA PRETPOSTAVKA ZA NORMALNO STANJE NA TK JE UKLANJANJE I HODŽE I MEVLINOG MIRSE,Naravno Mirso je gora Varijanta SDA i Koalicija s Njima(a možemo s SDA GRADAČAC I GRAČANICA) je pretvaranje iz nekog kvazi normalnog pravca u pravac Nepotizma,Kriminala,Primitivizma,Nacionalizma,Desnice,FoteljalizmaLeverage wrote: ↑02/01/2021 13:10 Građanima TK, tj. kantona gdje ti ne živiš, dosta je vladavine SDA i jedina pretpostavka da ovaj kanton prodiše je uklanjanje SDA sa vlasti.
Shodno tome, osim što će nova vlada na čelu sa Kadrijom Hodžićem pokazati da se itekako može bolje, stvorit će se pretpostavke za potpuno uklanjanje SDA sa svih nivoa vlasti nakon izbora 2022. Nosioci te promjene koja je počela u KS biće još TK, ZDK i USK, tamo nakon 2022. SDA više neće činiti nikakvu vlast. Posljedično, neće činiti vlast ni na nivou FBiH ni na nivou BiH. Zbog specifične strukture SBK i HNK nažalost očekujem da će tamo ipak ostati na vlasti ali slaba će im to utjeha biti, bolje rečeno nikakva.
Uloga SDP-a, kao nosioca anti-SDA bloka, bit će prepoznata na narednim izborima. Naravno, bit će prepoznata i uloga ostalih koji se priključe ovoj inicijativi.
Gornji dio posta nije bio prvenstveno upućen tebi nego onako generalno, da ljudi vide o čemu se tu radi. A ovo je upućeno tebi:
Sve te fraze tipa "crveni kmeri", "da se dograbe budžeta", "nema vas na slijedećim izborima" i slično napiši na jedan toalet papir a zatim obriši guzicu ili usta, u zavisnosti od toga na koju rupu više sereš. Hint: Usta.
2.Iznenadjen sam Način na koji Bivši Ljevičari SDP i NS brane Kriminal Mirsada Kukića i koliko ga hvale
3.Iznenadjen sam koliko kritikiju nas koji nismo za:Kriminal,Nepotizam...koji nismo mijenjali Pravac,za koje je Mirso i Bakir isto
Žao mi je što smo se rastavili JA razmišljam isto a Vi se promjeniste,postali ste:GS,DF,SD,SDU....Ništa bolji od njih niste
Da li ima kakvo rješenje koje će tebe zadovoljiti?
-
Patton44
#64638 Re: SDP
Kad god se logicari unerede, tu je SDA da se vade.malakh wrote: ↑02/01/2021 23:18sda je neprikosnovena u ispunjavanju želja. do sutra bih mogao nabrajati što su kome davali za ručice, tako da baš i ne stoje tvoje teze.
uostalom, bio je kukić na ručku sa sdaovcima. epilog tog ručka je scenarij da je zvanično oborena sda vlada u tk.![]()
logika jasno govori, koliko je sdpu stalo do vlasti, toliko je i kukiću. pa možda i bude trajalo dok kukić bude ispunjavao želje ostalih koalicijskih partnera.
Ljuljaj te ga njezno i polako.
- Istinu govorim
- Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite
#64639 Re: SDP
Pa burazeru ti nećeš da pogledaš istini u oči i shvatiš da se ne ide u stranke baš iz ideologije i programa.putokaz1 wrote: ↑03/01/2021 08:02SDA ima 9+7 16 mandata i neko priča o uklanjanju,zamisli da uklanjaš SDA BH ,novo strankom BakiRa Izetbegovića, Vučića Šešeljom,TAČNO JE DA SDP TK I NS TK na sljedećim izborima mogu očekivati:KROMPIR,JEDINA PRETPOSTAVKA ZA NORMALNO STANJE NA TK JE UKLANJANJE I HODŽE I MEVLINOG MIRSE,Naravno Mirso je gora Varijanta SDA i Koalicija s Njima(a možemo s SDA GRADAČAC I GRAČANICA) je pretvaranje iz nekog kvazi normalnog pravca u pravac Nepotizma,Kriminala,Primitivizma,Nacionalizma,Desnice,FoteljalizmaLeverage wrote: ↑02/01/2021 13:10 Građanima TK, tj. kantona gdje ti ne živiš, dosta je vladavine SDA i jedina pretpostavka da ovaj kanton prodiše je uklanjanje SDA sa vlasti.
PDA je svakako prošlost gubitkom rudnika, a sad već i Banovića (i u vijeću i načelnika) oni su na koljenima.
Sledeći izbori oni će biti SBB. SDP (iako mislim sve najgore o drugovima Neki, Damiru i Saši) u TK nije loš (istina ima kukolja, al u svakoj stranci ga ima) trebaju preuzet inicijativu i odgovornost i pokazat šta i koliko mogu.
Nama treba jak, pošten, državotvorni SDP, a to se ne postaje u skupoj odjeći i klimatiziranim parlamentima, salonska opozicija neradnika. Već imamo NS za tako nešto
- Leverage
#64640 Re: SDP
Vazda istih par likova koji uvijek bacaju hejt šta god da SDP uradi, koji nikad ne glasaju za SDP i naravno nastupaju sa duboko moralne pozicije
iako su naravno moralni otpad vrijedan prezira. Fol oni čekaju nekog poštenog koji će sve da razbuca, kokošari prepotentni
Ka'e SDP možda čak i gori od SDA, kakav đonaš
Skoro svaki član i glasač SDP-a plus mnogi simpatizeri odobravaju ovaj potez, a nakon što se za dvije godine pokaže da SDP sa partnerima može bolje od Hodžine i Bijedićeve kamarile, očekujem kokošare pred izbore da lažu, izmišljaju i naravno relativiziraju.
I kmeče.
Skoro svaki član i glasač SDP-a plus mnogi simpatizeri odobravaju ovaj potez, a nakon što se za dvije godine pokaže da SDP sa partnerima može bolje od Hodžine i Bijedićeve kamarile, očekujem kokošare pred izbore da lažu, izmišljaju i naravno relativiziraju.
I kmeče.
-
costacurta
#64641 Re: SDP
Ja sam kokošar koji je rekao da je SDP tj njegov vrh, gori od SDA. A razloge sam naveo samo što vi to ignorišete jer ste njihove podguzne muhe i to odobravate,Leverage wrote: ↑03/01/2021 12:34 Vazda istih par likova koji uvijek bacaju hejt šta god da SDP uradi, koji nikad ne glasaju za SDP i naravno nastupaju sa duboko moralne pozicijeiako su naravno moralni otpad vrijedan prezira. Fol oni čekaju nekog poštenog koji će sve da razbuca, kokošari prepotentni
![]()
I kmeče.
npr afere koje se vežu za Nermina N, i pitam u čemu je razlika između Novalića koji ima 7 firmi i klepa lovu iz budžeta i Nermina koji je vezan za CTK, Meganet, BS Telecom, JP Autoceste i također klepa novac iz budžeta?
Pravi se grbav koliko hoćeš istinu sakriti nećeš.
SDPu ba i odgovara da bude u opoziciji. Kakvi oni i vođenje države. Samo kenjaju iz sjene iz opozicije kritikuju i niau krivi ni zašto, a istovremeno laaadno marišu milione i pljuju po zelenima. A ni u tome nisu/ne mogu biti dosljedni već ulaze u koalicije na lokalnom nivou.
Idi begaj. Samo laprdaš
- bunk
#64642 Re: SDP
Sta bola moze sdp?Leverage wrote: ↑03/01/2021 12:34 Vazda istih par likova koji uvijek bacaju hejt šta god da SDP uradi, koji nikad ne glasaju za SDP i naravno nastupaju sa duboko moralne pozicijeiako su naravno moralni otpad vrijedan prezira. Fol oni čekaju nekog poštenog koji će sve da razbuca, kokošari prepotentni
![]()
I kmeče.
Sdpov vrh je statiranje i dizanje ruke kad baja nalozi.
Kakav siroti Bahrija i njegova politika?
Zaso moram opet reci lazes i sebe i forumase koji nisu sa Tk ,kad se zna ko vam konce vuce od 2018.
Nece vam proc.
- Leverage
#64643 Re: SDP
Samo sikćite kokošari I lažovčine, gotovi ste 
-
costacurta
- bunk
- Leverage
#64646 Re: SDP
I ja se pitam što ste tako ozbiljni, nije smak svijeta ako se ostane bez fotelja.
Or...
Or...
- drug_profi
#64647 Re: SDP
Ima života i u opoziciji, pa jel?
- bunk
#64648 Re: SDP
O kakvim foteljama druze pricas i kome ste dali poluge da nekoga izbacuje iz fotelja a nekoga stavlja u njih?
Ko je taj ko ce nekoga izbaciti i ko je taj sto ce doci na mjesto izbacenoga.
De nam napisi ,nemoj tako kodirano.
Ja fotelju nemam ni kod kuce a kamoli na poslu..ni bukvalno ni figurativno.
Hajde sada ,objasni nam ,sta sdp radi u stvari pokusava da uradi i ko ce najvise imati koristi od toga sto ce se pokusati sirotog Kadriju iskoristiti ko jucarasnji chutney..
Last edited by bunk on 03/01/2021 17:15, edited 1 time in total.
- Leverage
#64649 Re: SDP
Sve je vrlo jasno, samo se ti praviš tuntav.
Mi, dakle SDP, izbacujemo vas, dakle SDA, i to naglavačke.
A ja se zlobno naslađujem zbog toga jer bolje niste ni zaslužili.
Mi, dakle SDP, izbacujemo vas, dakle SDA, i to naglavačke.
A ja se zlobno naslađujem zbog toga jer bolje niste ni zaslužili.
-
costacurta
#64650 Re: SDP
Eno na obzoru sunce Mevlino nam se smije. Sad kad nam i u Tuzli ruže procvatu.
Alo!! U koaliciju sa Kukom?!