Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beni-bu-man wrote: ↑01/01/2021 20:18
Kako kod vas pice ove Arene
Odlicno i to svih 14 komada (6 SD i 8 HD).
14... cuj to, ja imadem samo 13? WoooW
1. Arena Sport 1
2. Arena Sport 2
3. Arena Sport 3
4. Arena Sport 4
5. Arena Sport 1 SRB
6. Arena Sport 1 HR
7. Arena Sport 1 HD
8. Arena Sport 2 HD
9. Arena Sport 3 HD
10. Arena Sport 4 HD
11. Arena Sport 1 SRB HD
12. Arena Sport 1 HR HD
13. Arena Esport HD
14. Arena Sport Fight HD
I vjerovatno petnaesta po redu Arena Sport 1x2 i sesnaesta Arena Sport 1x2 HD
1. Arena Sport 1
2. Arena Sport 2
3. Arena Sport 3
4. Arena Sport 4
5. Arena Sport 1 SRB
6. Arena Sport 1 HR
7. Arena Sport 1 HD
8. Arena Sport 2 HD
9. Arena Sport 3 HD
10. Arena Sport 4 HD
11. Arena Sport 1 SRB HD
12. Arena Sport 1 HR HD
13. Arena Esport HD 14. Arena Sport Fight HD
ziku, i ovaj u arena porodici... zavuk'o se nekoliko klikova vise goridoli.
previdih ga jer pise arena fight a ne arena sport fight sto je i logicno zbogradi dugackog naziva @MTV
semirsar wrote: ↑02/01/2021 02:05
ziku, i ovaj u arena porodici... zavuk'o se nekoliko klikova vise goridoli.
previdih ga jer pise arena fight a ne arena sport fight sto je i logicno zbogradi dugackog naziva
@MTV
Zapravo i u logotipu pise samo Arena Fight al cim pise arena zna se da je arena sport.
1. Arena Sport 1
2. Arena Sport 2
3. Arena Sport 3
4. Arena Sport 4
5. Arena Sport 1 SRB
6. Arena Sport 1 HR
7. Arena Sport 1 HD
8. Arena Sport 2 HD
9. Arena Sport 3 HD
10. Arena Sport 4 HD
11. Arena Sport 1 SRB HD
12. Arena Sport 1 HR HD
13. Arena Esport HD
14. Arena Sport Fight HD
kanala ko u prici. ima li gdje sporta sa publikom? ono znas kad se raja derinja.
@TESLA_EDISON da mogu raskinuti sa TM-om danas bi dogovarali za termin... Zvao sam ih, i kazu da moram penale plaćati. Ako neko ima iskustva sa ovim, je li ja mogu raskinuti bez da me neko tuzi...
Qler wrote: ↑02/01/2021 16:59
@TESLA_EDISON da mogu raskinuti sa TM-om danas bi dogovarali za termin... Zvao sam ih, i kazu da moram penale plaćati. Ako neko ima iskustva sa ovim, je li ja mogu raskinuti bez da me neko tuzi...
Qler wrote: ↑02/01/2021 16:59
Ako predjes kod nas reci da sam te ja preporucio da hajrujem mjesec djaba
Može li mi neko ko se razumije u prelazak sa jedne na drugu mrežu objasniti kako to ide? Ako odem u ponedeljak da odjavim Telemach i isti dan javim Logosoftu da želim postati njihov korisnik, koliko dugo ću biti bez interneta i TV kanala? Postoji li neki način da ne čekam, nego da sve u jednom danu dobijem, tj. da odjavim staru i dobijem novu mrežu?
avetinja wrote: ↑02/01/2021 20:44
Može li mi neko ko se razumije u prelazak sa jedne na drugu mrežu objasniti kako to ide? Ako odem u ponedeljak da odjavim Telemach i isti dan javim Logosoftu da želim postati njihov korisnik, koliko dugo ću biti bez interneta i TV kanala? Postoji li neki način da ne čekam, nego da sve u jednom danu dobijem, tj. da odjavim staru i dobijem novu mrežu?
Mozes se odmah javiti LoL-u, prikljucak ide preko tel.parice, nema veze sa kablovskom.
Prikljucak bi trebao dobiti najdalje za 7dana, a ako nije navala merebit i za dan-dva, kao u mom slucaju.
semirsar wrote: ↑02/01/2021 20:52
Mozes se odmah javiti LoL-u, prikljucak ide preko tel.parice, nema veze sa kablovskom.
Prikljucak bi trebao dobiti najdalje za 7dana, a ako nije navala merebit i za dan-dva, kao u mom slucaju.
A mogu ja za tih 7 dana da koristim Telemach? I da ovi iz Logosofta dođu, postave svoje, a ja Telemachu isti dan odnesem njihove kablove i ruter?
Sto se LOLa tice prikljucak moze bii u roku 24 sata.
nek usput nazove na 080030305 je besplatan broj iz svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH
Bilo je situacija da nije bas tacna ta dostupnost, licno se uvjerio
A mogu ja za tih 7 dana da koristim Telemach? I da ovi iz Logosofta dođu, postave svoje, a ja Telemachu isti dan odnesem njihove kablove i ruter?
Mozes, tako i ja paralelno koristim oba provajdera
avetinja wrote: ↑02/01/2021 21:27
@MTV @semirsar Šta je to neka fora?
Kakav je internet? Prekida li? Nestaje li na određeno vrijeme?
Nije nikak'a fora, vec praksa LoL-ova da casti gratis mjesecnom preplatom onoga za koga ti kazes da ti je preporucio da predjes na LoL.
Njemu bi to dobro doslo, a ako je iko to zasluzio, @MTV jeste
Internet je jos uvijek beton, to mogu potvrditi samo za moj rejon, tacnije Dobrinju. A sudeci koliko se ovdje raja zali i drugdje je isto