Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
henjin wrote: ↑01/01/2021 22:06
20KM je sa svim kanalima koje imaju u ponudi, gold paket. Bronze paket koji obuhvata samo Arene jos nema javno objavljenu cijenu.... Sto se tice Serie-A uvijek ima alternativa sa Serie-A Pass koji kosta 5,99€... Ja trenutno vagam, tj zavisi od cijene Bronze Arena paketa sta cu uzeti... do tada se koristi besplatni period Arenaclouda
Znači, valja povezati mobitel i TV.
Kada se sjetim davno nekog komentara vezano za PS. Objavio ti neki lik ocjenjivanje PS-a i sada neki mali ispod pitao je li to sigurno koristiti, babo mu ne da da poveže sa TV-om pošto misli da će spaliti TV. Crk'o sam od smijeha.
czhuay wrote: ↑01/01/2021 22:07
Telecom, ali i to je pitanje da li će i do kada AS biti na BHT.
Nadam se da nisam odužio, ali smatram da ljudi trebaju znati kakve se malverzacije i prevare rade iza zavjese!
Arena je produzila ugovor sa bhT.
Na te malverizacije se odavno prica pocevsi od Nova bh ucjene, pa Nova sport ucjene pa i prevare prebacivanja SK sadrzaja na "eksluzivne" SK kanale dostupnih samo tmachu
tukizahou wrote: ↑01/01/2021 22:08
pa ne prenose hrkljus sa koseva nego mnogo vece i skuplje događaje,covjek ti napisa koja je cijena samo za seriu a
Sve ja to znam, ali nisu ni prije htjeli sniziti cijene kada su pregovarali sa korisnicima. Napisao je neko svoje iskustvo. Snižavanje cijene-nema šanse. Oni će se svakako voditi taktikom jedan na jedan pa, što reče jedan forumaš, ko koga prevari.
Telemach i drugi kabla operateri gledaju samo svoj interes,a ne interes korisnika i gledaju da što više zarade, a da što manje potroše na kvalitet usluge. Arene dodatno plaćam, jer sam uzeo HD verziji. Ove SD verzije su sramota i bilo bi me stid ponuditi korisniku u 21 vijeku. Zaboravite da će te ikada više imati Arene u Telemachu, jer Telemach ih želi besplatno, odnosno želi ih imati samo na način da oni onome koji daje Arene ne moraju ništa dati, ovdje to SK. Sramota je da nam Telemach još uvijek mnoge kanale nudi u očajnoj SD rezoluciji i da HD kanali nisu pravi HD kanali,a o 4K da ne govorim. Samo jedan 4K kanal imamo i to večinom idu snimke i reprize. Ponekad koja utakmica EPL i Formula 1 ide u 4K, a formulu odavno više ne pratim, jer to više nije ni interesantno, a ni kvalitetno kao nekada. Eto bio je za vrijeme RG Eurosport 4K. Obzirom da se Arene ukidaju, samim tim ću mjesečno 6 KM manje plaćati, jer toliko su me koštale HD Arene. Meni su Arene bile bitne zbog LP. Glede Serie A, ona mi je ne bitna i ne pratim je, jer nije to onaj nivo kvalitete kao u devedesetim i početkom dvijehiljaditih. Ovi seoski lokalni kanali me ne interesuju i ja bi ih sve izbacio i ukinuo. I još jednom da podcrtam, Telemach neradi u interesu nas korisnika već samo svom i nudi nam najeftiniju uslugu kvalitetom, a cijenom koju plaćamo trebali bi dobiti daleko više.
Ovi sa BH Telecoma se baš nadaju da će SK ostati još duže vrijeme u ponudi.Treba ipak sačekati,prošle godine ista situacija sa Novom BH se desila svi operateri su ugasili signal za Novu godinu,a BHT 15ak dana kasnije.
czhuay wrote: ↑01/01/2021 22:07
Telecom, ali i to je pitanje da li će i do kada AS biti na BHT.
Nadam se da nisam odužio, ali smatram da ljudi trebaju znati kakve se malverzacije i prevare rade iza zavjese!
Arena je produzila ugovor sa bhT.
Na te malverizacije se odavno prica pocevsi od Nova bh ucjene, pa Nova sport ucjene pa i prevare prebacivanja SK sadrzaja na "eksluzivne" SK kanale dostupnih samo tmachu
Telemach bi da ima Arene, ali da nikom neda SK kanale za uzvrat. Odnosno sve što moraju platiti malo više, oni izbace iz ponude i oštećuju nas korisnike.
@Telemach evo telemaše i ja sam imao arenu kao benefit uz ugovor od dvije godine, i molim vas da mi se javite ovih dana baš da vidim šta to možete ponuditi da nadomjestite Seriju A i ligu prvaka koje od naredne sezone nema više ni na Nova BH. Mislim da je neozbiljno da nekom ko prvenstvo prati sport uvaljujete filmske kanale tipa HBO ili šta ja znam već. Eto očekujem poziv da vidim gdje ćete mi ponuditi da gledam LP i seriju a, moje podatke već imate u svojoj bazi.
markopd wrote: ↑01/01/2021 22:29
Ovi sa BH Telecoma se baš nadaju da će SK ostati još duže vrijeme u ponudi.Treba ipak sačekati,prošle godine ista situacija sa Novom BH se desila svi operateri su ugasili signal za Novu godinu,a BHT 15ak dana kasnije.
Što se mene tice, nek ostane dok ne pređu španci na arenu, a ako misliš da će ih ukinuti uskoro, teško, jer ugovor je potpisan 1.9.2019 ,a iskreno sumnjam da je ispod 24mj ( cak mislim da je do nove godine 2021 )
dend wrote: ↑01/01/2021 21:56
Arena je za naše područje skoro produžila ugovor sa SERIA A na ?4 godine?, i samo od Arene se može kupiti prava prenosa SERIA A
Onda ih ništa ne vadi. Što se mene tiče, to mi je pod broj jedan. Ovo ostalo se da pregrmiti.
tukizahou wrote: ↑01/01/2021 21:59
posto je frka oko arena,najbolje bi bilo da umanje svima onoliko koliko ce kostat na arena cloudu,nekih desetak km,pa nek raja sebi na box instalira arena cloud i mirna bosna
Koliko košta Arena Cloud? 20 KM? Nema šanse da spuste toliko.
20KM je sa svim kanalima koje imaju u ponudi, gold paket. Bronze paket koji obuhvata samo Arene jos nema javno objavljenu cijenu.... Sto se tice Serie-A uvijek ima alternativa sa Serie-A Pass koji kosta 5,99€... Ja trenutno vagam, tj zavisi od cijene Bronze Arena paketa sta cu uzeti... do tada se koristi besplatni period Arenaclouda
Jesi li testirao serie A pass. Vidim na tv moze preko chrome cast. Da li se moze instalirati na eon box? I naravno da li ima nekoh regionalnih ogranicenja. U principu bi to bila najbolja varojanta.
markopd wrote: ↑01/01/2021 22:29
BHT nije ni od jedne od "zaraceni strana". Vrlo lako su mogli ostat bez i Arene i bez SK. Tako isto mogu ostati i sa Aranema, a i sa SK. BHT i Arene su produzile ugovor, sad ako ne produze sa SK, to je samo SK-u na stetu.
Sretna nova godina forumaši..
Istina je upravo ovo što je napisao jedan kolega par postova prije.
Mtel je tražio nova BH i nova sport da idu u paketu sa novim ugovorom a za kablovske ( blic , elta ,itd) samo nova BH ( nisu tražili sportklubove jer je i njima u interesu da se ljudi odjavljuju sa kablovskih i prelaze na iptv )
UG nije dala nova BH u paketu već da ide samostalno i da se plaća za svakog korisnika .
Mtel nije pristao na to i do produženja ugovora nije došlo.
zigubigule wrote: ↑01/01/2021 22:35
Izdaja narode, izdaja, izdali ste Seriju A i basket, necemo smanjenje cijena ni povrat Arena, hocemo vase glave, izdajaaa
Zbog ovoga bi ti MUP mogao pokucati na vrata večeras.
Onda ih ništa ne vadi. Što se mene tiče, to mi je pod broj jedan. Ovo ostalo se da pregrmiti.
Koliko košta Arena Cloud? 20 KM? Nema šanse da spuste toliko.
Jesi li testirao serie A pass. Vidim na tv moze preko chrome cast. Da li se moze instalirati na eon box? I naravno da li ima nekoh regionalnih ogranicenja. U principu bi to bila najbolja varojanta.
Nisam jos uvijek isprobao, sad za sad koristim ovaj Arenacloud koji je besplatan do 01.03. tada cu odluciti da li uzeti bronze paket, ako bude jeftiniji, ili serie-a pass... po onome sto sam vidio na stranici dostupan je pass i za BiH sto znaci da ne bi imali nikakvih ogranicenja na utakmice Serie-a... za instalaciju na Eon Box ti ne bih znao nista reci jer ne koristim isti, sve aplikacije ja imam Sideloaded na TV direktno ali ako je Eon box android baziran trebalo bi da se moze sideloadat i na njeg
Ova nova 2021 godina nije dobro počela..Ali ni za Telemach .Većina ljudi gleda Seriu A i izgubit će dosta korisnika 100%..Nema tog benefita koji će zamijeniti AS ,barem meni.