Patton44 wrote: ↑01/01/2021 19:45
zippoo87 wrote: ↑01/01/2021 15:22
Patton44 wrote: ↑01/01/2021 14:37
Ne zavijaj nisi u sumi.
Ima unaske takvih i viska.Posto je mala bara pravimo im nove stranke, tako da BH blok ima skim koalirati na lokalnom nivou.
Neko mora i drzavu vodit pajel.
SDA vodi drzavu haahhahahaha ...u propast ,to svi vidimo
ne rijesi eto barem ovaj trenutni problem migranata...pola drzave u problemu zbog migranata a sta Cikotic radi...utrpa migrante u autobus i krene ih voziti a ne zna gdje ih treba odvesti,pa ih ostavi na planini 2 dana,dok ne skontaju sta ce dalje hahaha
koja si ti primitivna seljacina ...to je taj SDA esalon seljadije i balijandera...pricamo o drzavi a ovamo tu istu drzavu krademo,unistavamo,zavijamo u crno
dobra stvar je da sve manje i manje ljudi zeli da bude u "vasoj drzavi"...tj. u drzavi gdje se krade i pljacka i gdje je to normalno.
gadite mi se svi redom iz SDA,bas svi bez izuzetaka
Jesil se kad zapito sto migrantsku krizu ne rjesava vjece ministara,sto rs preuzima migrante iz srbije i prevozi ih u FBiH,sto kantoni gdje su hrvati vecina nedaju da se pravi prihvatni centar za iste,sto ih clanice EU Grcka i Bugarska primaju i salju dalje.
Sto rs nedozvoljava da OS BiH pomognu u nadgledanju i sprjecavanju prelaska granice iz srbije. Hajd daj rjesenje,pa ako ga Cikotic ne prihvati ,zajedno cemo mu j.....sve po spisku
Sta sam ja u zivotu sreo papaka i seljacina prijatelju, i svima je zajednicko da isticu, kako su oni PLAVE KRVI.
Evo ga...odmah nisu oni krivi,kriv je anamo neko drugi...bi oni ali im ne daju itd itd
Pa znamo mi sve te vase izgovore zasto ste NESPOSOBNI i da je uvijek problem u drugim...nikada nije do vas
Evo i na ovom podrucju FBiH koje pokriva SDA,ima toliko mjesta gdje bi se mogli ti migranti izmjestiti...pa dobili su iz EU 35 miliona eura za migrante...gdje su pare ???
nije valjda da onih par satora sto su zapaljeni kostaju 35 miliona eura ???
Dakle nije problem ni u "anamo onim" ni u RSu ni u Hrvatima...problem je u nesposobnosti Cikotica i SDA,koji su uzeli to ministarstvo i ne znaju napraviti kamp a ljudi im jos i pare dali pa i one neke ggrupe IZ EU sto pomazu tim migrantima...dakle treba samo naci neku livadu i tu napraviti objekat...3 godine su imali da se to rijesi i nikada...pa pandemija i ljeto da se napravi neki objekat ali jok...4 mjeseca se nije radilo ali se plate primale i dosla sada zima...migrante vuku tamo.amo,nemaju pojma gdje ce sa njima i sta ce.
Dakle ne moze biti gore od ovog i ono je neki ministar...neki K u necemu.
"prijatelju"...ti sreces samo sebi slicne a ja sebi slicne ,jer sa seljacinama ni kafu necu da pijem,ako bas ne moram...tako da ja uopste ne mislim da sam "plave krvi" ili neke drugacije krvi od tebe...samo sam iole pismeniji i normalniji i nisam prodana dusa...imam dovoljno a ono sto nemam,zasucem ruke i zaradim pa kupim.
Poltronstvo je grijeh ,kradja je grijeh,kriminal je grijeh,iskoristavati jetime,borce i sve ostale ugrozene grupe je grijeh...a SDAovcima puna usta vjere,islama,dzamije,i svega ostalog a za ovodunjalucki scar svi redom i guzice daju a kamoli obraza.
SDA je sinonim za sve ono najgore sto imamo u nasem drustvu.