Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
spinel_

#5051 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by spinel_ »

spinel_

#5052 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by spinel_ »

"Pretrpane" bolnice u Njemackoj:

adsubzero

#5053 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by adsubzero »

boy_zelenski wrote: 31/12/2020 13:40
adsubzero wrote: 31/12/2020 13:37
spinel_ wrote: 31/12/2020 13:26 Jos malo 'materijala'
Samo bodi :izet:

Image
Jel moze link pa da pogledam fino video o cemu se radi? A ne ovako, mozda za nekoga demonstriraju kako se daje vakcina i lupi se screenshot kao neki "dokaz" mutne radnje.
A sta kazes na ovo?

Snimak za kameru, sta je problem? Imas hiljadu drugih pravih snimaka, a opet se i za takve se opet govori da im daju slanu vodu. Znaci uvijek ima nesto :-)
Lao Ce

#5054 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

saint_mirad wrote: 31/12/2020 13:09 Naziv teme nije adekvatan, ovo o čemu se piše nisu nikakve teorije zavere, već fakti.

Najveća teorija zavere je da veruješ da je istina sve što ti kaže čiko s televizije ili tvoja korporacija.
Upravo to. Zato i pokušavam da promjenim termine i da im vratim pravo značenje. Uzgred, welcome back.
Lao Ce

#5055 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

spinel_ wrote: 31/12/2020 13:52 "Pretrpane" bolnice u Njemackoj:

tako je svugdje
spinel_

#5056 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by spinel_ »

Lao Ce wrote: 31/12/2020 14:21
saint_mirad wrote: 31/12/2020 13:09 Naziv teme nije adekvatan, ovo o čemu se piše nisu nikakve teorije zavere, već fakti.

Najveća teorija zavere je da veruješ da je istina sve što ti kaže čiko s televizije ili tvoja korporacija.
Upravo to. Zato i pokušavam da promjenim termine i da im vratim pravo značenje. Uzgred, welcome back.
Razbijamo prave teoreticare zavjere :izet: Nema ih vise ni da se kleberaju, jer ih unistavamo argumentima :izet:
Malo ovaj adsub nesto kofa diskutuje i to je to :mrgreen:
saint_mirad

#5057 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by saint_mirad »

Mene je Bloo banovala po nalogu Ministarstva istine ničim izazvana na 1.5 meseci samo jer sam pisao "opasne informacije" o potencijalnim posledicama od neproverenih vakcina.

Komunističke metode u praksi.

Hvala, @Lao Ce, pratio sam tvoj i trud ostalih ovde. Drago mi je da ima još ljudi kojima mediji nisu popili mozak.
saint_mirad

#5058 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by saint_mirad »

I još ovo, kasnim sa odgovorom jer sam bio objektivno sprečen :D Onaj jedan nazovi programer je pitao da mu se pokaže ljudski interfejs. Ne kontam kako neko iz te struke može bit toliko neobavešten da nije čuo za Neuralink.
Neuralink Corporation is an American neurotechnology company founded by Elon Musk and others, developing implantable brain–machine interfaces (BMIs). The company's headquarters are in San Francisco;[6] it was started in 2016 and was first publicly reported in March 2017.[1][2]
Ima ovo druže odavno, samo se ti sramotis ovde svojim neznanjem.
Lao Ce

#5059 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

saint_mirad wrote: 31/12/2020 16:04 Mene je Bloo banovala po nalogu Ministarstva istine ničim izazvana na 1.5 meseci samo jer sam pisao "opasne informacije" o potencijalnim posledicama od neproverenih vakcina.

Komunističke metode u praksi.

Hvala, @Lao Ce, pratio sam tvoj i trud ostalih ovde. Drago mi je da ima još ljudi kojima mediji nisu popili mozak.
Sve je jasno drug. idemo dalje :thumbup:
Lao Ce

#5060 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

Svim pobornicima istine, kao i teoretičarima zavjere čestitke za Novu Godinu uz nadu da se svi ujedinimo protiv zla koje nas je okupiralo.
red evil

#5061 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by red evil »

Pozdrav teoretičari, nismo se čuli od prošle godine. :mrgreen:

Sretna Nova, sve najbolje i da svi primimo vakcine. :D
drag_gost

#5062 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

saint_mirad wrote: 31/12/2020 16:07 I još ovo, kasnim sa odgovorom jer sam bio objektivno sprečen :D Onaj jedan nazovi programer je pitao da mu se pokaže ljudski interfejs. Ne kontam kako neko iz te struke može bit toliko neobavešten da nije čuo za Neuralink.
Neuralink Corporation is an American neurotechnology company founded by Elon Musk and others, developing implantable brain–machine interfaces (BMIs). The company's headquarters are in San Francisco;[6] it was started in 2016 and was first publicly reported in March 2017.[1][2]
O vratila nam se glavna forumska luda. Primjeti se da je IQ drasticno opao na temi momentalno, bas sam se pitao do cega je.

To sto si ti postavio je koncept i nikako ne znaci da postoji ljudski interfejs i da je moguce na klik isprogramirati bilo koga. Doduse, kada tebe citam spreman sam svu svoju ekspertizu baciti u stranu. Ne zato sto si u pravu, nego jer bi dobro sluzio kao zamorce. Nisi daleko od stakora.
Lao Ce

#5063 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

red evil wrote: 01/01/2021 09:28 Pozdrav teoretičari, nismo se čuli od prošle godine. :mrgreen:

Sretna Nova, sve najbolje i da svi primimo vakcine. :D
Ja prepuštam tebi i sličnima sve moje doze :mrgreen:
Mi imamo razumijevanja za vaš strah pa otuda naša briga i želja da primite i naše doze kako bi se osjećali sigurno.
saint_mirad

#5064 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by saint_mirad »

drag_gost wrote: 01/01/2021 10:27
saint_mirad wrote: 31/12/2020 16:07 I još ovo, kasnim sa odgovorom jer sam bio objektivno sprečen :D Onaj jedan nazovi programer je pitao da mu se pokaže ljudski interfejs. Ne kontam kako neko iz te struke može bit toliko neobavešten da nije čuo za Neuralink.
O vratila nam se glavna forumska luda. Primjeti se da je IQ drasticno opao na temi momentalno, bas sam se pitao do cega je.

To sto si ti postavio je koncept i nikako ne znaci da postoji ljudski interfejs i da je moguce na klik isprogramirati bilo koga. Doduse, kada tebe citam spreman sam svu svoju ekspertizu baciti u stranu. Ne zato sto si u pravu, nego jer bi dobro sluzio kao zamorce. Nisi daleko od stakora.
Ako ces koristiti i u buducim komentarima ove low-level pokusaje vredjanja, najbolje me ne citiraj ili me stavi na foe. :-D
To sto je nesto koncept, ne znaci da nece postojati tehnologija u buducnosti, samo joj daj dovoljno vremena. I Internet je nekad bio koncept.

Odredjeni koraci su vec napravljeni zapravo.
MUSIC TO OUR EARS Elon Musk’s Neuralink gadget will ‘stream music straight into your BRAIN’ with no headphones needed
https://www.the-sun.com/lifestyle/tech/ ... hip-music/
drag_gost

#5065 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

saint_mirad wrote: 01/01/2021 11:34
drag_gost wrote: 01/01/2021 10:27

Ako ces koristiti i u buducim komentarima ove low-level pokusaje vredjanja, najbolje me ne citiraj ili me stavi na foe. :-D
To sto je nesto koncept, ne znaci da nece postojati tehnologija u buducnosti, samo joj daj dovoljno vremena. I Internet je nekad bio koncept.

Odredjeni koraci su vec napravljeni zapravo.
MUSIC TO OUR EARS Elon Musk’s Neuralink gadget will ‘stream music straight into your BRAIN’ with no headphones needed
https://www.the-sun.com/lifestyle/tech/ ... hip-music/
Nije mi namjera da vrijedjam, vec pisem istinu, zaista to mislim. Uostalom, prvi si krenuo klizeci. Moram tako zato sto kod vas, teoreticara zavjera, nema nista precizno, nista crno na bijelo, nista naucno, sve vam je siva zona i na granici zone sumraka, uostalom kao i znanje sto vam je takvo, sivo.

Na temu, mnogo je vise koncepta propalo, nego sto je uspjelo. Drasticno vise. Pricamo o trenutnoj tehnologiji, ja ne iskljucujem mogucnost za nekih sto - dvjesto godina ta ljudski interfejs bude postojao, ali mi to doziviti necemo. Previse je limitacija, na svim nivoima. Fizickim, metafizickim, pa nadalje. Manite se coravog posla. Ili mi objasni low-level kako funkcionisu te stvari. Bez wikipedije i slicnih stvari. Kada napisem "low-level" mislim na tehnologiju. Kojim programskim jezikom je napisan taj software? Kojim protokolom se komunicira? Koja je baza iznad toga svega?

Odgovor tipa: vanzemaljac/reptil/Kal-El nam dao tehnologiju je ocekivan. :D
saint_mirad

#5066 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by saint_mirad »

Nisam se uvredio, samo izbegavam diskusije gde se gađamo govnima. Nije to za mene. :)

Ne mogu ti objasniti tehnikalije, to pitaj Elonove inženjere. A ima Neuralink i svoj sajt, tamo se može pročitati detaljnije, verujem.

Ti si od početka tvrdio da ljudski interfejs ne postoji i ne može postojati, a ono već ideja i koncept itekako postoji, a napravljeni su praktični koraci. Ne treba biti posebno vizionar da se predvidi da će za par decenija ta tehnologija biti usavršena i primenjena u praksi.
Lao Ce

#5067 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

Koliko uopšte ima slučajeve pogreške zdravstvenog osoblja koji završava smrću i stanjima pogoršanja zdravstvenog stanja. naravno, rijetko ćemo čuti da je neki zdravstveni radnik odgovarao zbog nemara i greške. Zaštićeni pripadnici sistema globalista.
West Virginia health officials mistakenly gave 42 people Regeneron IV Covid treatment instead of vaccine shot

https://www.cnbc.com/2020/12/31/west-vi ... FY68YCQjh8
drag_gost

#5068 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

saint_mirad wrote: 01/01/2021 13:50 Nisam se uvredio, samo izbegavam diskusije gde se gađamo govnima. Nije to za mene. :)

Ne mogu ti objasniti tehnikalije, to pitaj Elonove inženjere. A ima Neuralink i svoj sajt, tamo se može pročitati detaljnije, verujem.

Ti si od početka tvrdio da ljudski interfejs ne postoji i ne može postojati, a ono već ideja i koncept itekako postoji, a napravljeni su praktični koraci. Ne treba biti posebno vizionar da se predvidi da će za par decenija ta tehnologija biti usavršena i primenjena u praksi.
Prvi si poceo takvu vrstu diskusije. Ja, kao strucnjak u svojoj oblasti tvrdim da ne postoji i da trenutno ne moze postojati, ali ne iskljucujem da za 100 - 200 godina takvo nesto moze biti napravljeno. Obzirom da ne mozes objasniti tehnikalije, samim tim nismo na istoj liniji zasto ne moze postojati, tako da je onda gubljenje vremena. Sa tehnicke strane, koju poznajem takvo nesto je prakticno danas nemoguce, i nemoguce ce biti u dogledno vrijeme.
Lao Ce

#5069 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

Francuzi kažu da će im u januaru biti spremni psi,
koji će moći da nanjuše ljude zaražene COVIDOM !!

Image
Lao Ce

#5070 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

Dokument CIA o raznim stvarima, pa ko želi da pogleda; svijest, energija, putovanje kroz vrijeme, hologrami, frekvencije, brain stimulation, vantjelesna iskustva...

https://www.cia.gov/library/readingroom ... zgKtDoRWcM
Lao Ce

#5071 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

Image
Lao Ce

#5072 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

...
saint_mirad

#5073 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by saint_mirad »

Šokiran sam. :mrgreen:
Hundreds of Israelis get infected with Covid-19 after receiving Pfizer/BioNTech vaccine – reports
shbc

#5074 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by shbc »

Danas mi stize :sad:
Dear shbc,

Please collect all the usernames of people talking against the vaccine on Klix forum. I want to install the chip in them first.

Hail Satan,

William Gates
Mogy87

#5075 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Mogy87 »

saint_mirad wrote: 01/01/2021 21:04 Šokiran sam. :mrgreen:
Hundreds of Israelis get infected with Covid-19 after receiving Pfizer/BioNTech vaccine – reports
Hajd da vjerujemo Russia Today.

Da nema veze s ovim?

Image
Post Reply