Vođenje utakmica teška 0 ove sezone. Ubacivanje igrača u 90 i nekoj je besmisleno pri ganjanju rezultata. A prije 90-ih ide lajk for lajk izmjena, Curtis - Gini, nigdje veze.BHF_Manijak wrote: ↑30/12/2020 22:55
Nije neka sreca, ali Minamino da nije dobio sansu da naprijed nesto pokusa - neshvatljivo.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#51251 Re: Liverpool FC
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51252 Re: Liverpool FC
Aguero da ode negdje u januaru? Wtf.skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 22:58Jesmo li mi razlicite tekme veceras gledali ? nisu imali srece, a ovaj golman imao svoju vecer i to je to .Gerro wrote: ↑30/12/2020 22:56Prevario sam se ocito. Ja cu priznati kad pogrijesim. City ovo uzima bez vecih problema.skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 22:56
sad koracate samouvjereno prema tituli, sad titula cao..odluci se ...
Sreca pa je konkurencija kurcina ...ne sekiraj se , kiksat ce i ostali![]()
City nece sigurno ...pogotovo ako im Aguero sad ode, a hoce kao da gledam
Mi smo veceras imali sanse ali smo lose izgledali na terenu. City trenutno ima bolju odbranu i to je razlika. Nama igraju amateri poput Philipsa i Williamsa
- BHF_Manijak
#51253 Re: Liverpool FC
Ma uzasno vodi utakmice ove sezone. Moze se volit kao otac, ali on je za najmanje pola prosutih bodova kriv.AmiĐa_Idriz wrote: ↑30/12/2020 22:58Vođenje utakmica teška 0 ove sezone. Ubacivanje igrača u 90 i nekoj je besmisleno pri ganjanju rezultata. A prije 90-ih ide lajk for lajk izmjena, Curtis - Gini, nigdje veze.BHF_Manijak wrote: ↑30/12/2020 22:55
Nije neka sreca, ali Minamino da nije dobio sansu da naprijed nesto pokusa - neshvatljivo.
To sam govorio i neki dan za utakmice prtiv Brightona i WBA. Jebo te hljeb nikakvog osjecaja, k'o da si Branimir Tulic, a ne Jurgen Klopp! Ekipa ti pada, protivnik te sticse, stvara sanse, ti apsolutno jeben reakcije sa klupe nemas, da razdrmas to izmjenom, nego stoji k'o picka i gleda.
Isto veceras, 60 minuta, vidis ne ide, stoje, ti uvodis Ginija koji nikakvog impacta ne moze imati, bas nikakvog. Super igrac, trebao je poceti umjesto Jonesa koji je mrtav zadnje 3 utakmice, ali nije to ta izmjena!
- skafiskafsnjak
#51254 Re: Liverpool FC
Negdje sam skoro citao da bi Aguero mogao otici ... da je vjerovatno . A svakako nije u formi ...i odmah nije ni City.Gerro wrote: ↑30/12/2020 22:59Aguero da ode negdje u januaru? Wtf.skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 22:58Jesmo li mi razlicite tekme veceras gledali ? nisu imali srece, a ovaj golman imao svoju vecer i to je to .
Mi smo veceras imali sanse ali smo lose izgledali na terenu. City trenutno ima bolju odbranu i to je razlika. Nama igraju amateri poput Philipsa i Williamsa
Amateri poput Philipsa...pa jbg povrede ih more.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51255 Re: Liverpool FC
Ma kakve povrede kad nikog nece svjesno u januaru dovesti...skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 23:10Negdje sam skoro citao da bi Aguero mogao otici ... da je vjerovatno . A svakako nije u formi ...i odmah nije ni City.Gerro wrote: ↑30/12/2020 22:59Aguero da ode negdje u januaru? Wtf.skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 22:58
Jesmo li mi razlicite tekme veceras gledali ? nisu imali srece, a ovaj golman imao svoju vecer i to je to .
City je ustabilizovao odbranu i ne bi me cudilo da se prosetaju do titule
- skafiskafsnjak
#51256 Re: Liverpool FC
Pa bodovno stanje ne pokazuje to sto govoris.... prema tome .Gerro wrote: ↑30/12/2020 23:12Ma kakve povrede kad nikog nece svjesno u januaru dovesti...skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 23:10Negdje sam skoro citao da bi Aguero mogao otici ... da je vjerovatno . A svakako nije u formi ...i odmah nije ni City.
Ja i dalje mislim da ce Liverpool odbraniti . Samo da se Virgil vrati .
Koliko god gotivio United , trenutno nisu mentalitet da izdrze do kraja.
Ipak nije proslo ni pola sezone ....
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51257 Re: Liverpool FC
Ja mislim da vas vodi Allegri da bi osvojili ligu hladno sa 90+ bodova, ovako ce vas Ole syebati.skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 23:14Pa bodovno stanje ne pokazuje to sto govoris.... prema tome .Gerro wrote: ↑30/12/2020 23:12Ma kakve povrede kad nikog nece svjesno u januaru dovesti...skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 23:10
Negdje sam skoro citao da bi Aguero mogao otici ... da je vjerovatno . A svakako nije u formi ...i odmah nije ni City.
Virgil mislim da se nece vratiti ove sezone, a previse se bodova prosipa protiv ovih karinasa.
- skafiskafsnjak
#51258 Re: Liverpool FC
hahaha nema tog trenera koji moze odjednom mentalitet promjeniti ...a on im je sjeban otkako je Ferguson otisao .Gerro wrote: ↑30/12/2020 23:15Ja mislim da vas vodi Allegri da bi osvojili ligu hladno sa 90+ bodova, ovako ce vas Ole syebati.skafiskafsnjak wrote: ↑30/12/2020 23:14Pa bodovno stanje ne pokazuje to sto govoris.... prema tome .
Virgil mislim da se nece vratiti ove sezone, a previse se bodova prosipa protiv ovih karinasa.
Kao sto rekoh.... nije ni pola sezone proslo, polahko ....
- AmiĐa_Idriz
#51259 Re: Liverpool FC
Alexander-Arnold gave away possession 31 times vs. Newcastle.
- BHF_Manijak
#51260 Re: Liverpool FC
Sramotni rezultati za prvaka, nek jebu mater tvrdoglavu svi redom i picke anemicne od igraca kao i strucni stab.
- drug_profi
#51261 Re: Liverpool FC
Prvi su i dalje.
Sranje. Mogli su biti 10 bodova ispred i da se okrenu ligi prvaka na proljece.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51262 Re: Liverpool FC
drug_profi wrote: ↑31/12/2020 00:16 Prvi su i dalje.
Komentari pojedinaca su zivi ocaj. Stid me ko sve navija za najveci klub u Engleskoj. Vrijedjati ovoliko Kloppa je degutantno za citati.
- HarunKovac
#51263 Re: Liverpool FC
Alexander-Arnold gave away possession 31 times vs. Newcastle.
- no_sekirli
#51264 Re: Liverpool FC
Jedina pozitivna cinjenica iz ove tekme je da nismo primili gol. A negativna, da ga nismo ni dali. A pobijediti ne mozes, ako bar ne zabijes jedan gol. I onda se i dalje prizivaju neki stoperi?
Ocigledno je gdje skripi.
Ocigledno je gdje skripi.
- Edin H.
#51265 Re: Liverpool FC
Bez veze su se trudili kad nema ko dati gola, mogli su komotno parkirati autobus i izvuci bod sa gostovanja 
- Edin H.
#51266 Re: Liverpool FC
Najbolji
Eki gdje nade Manea.
- Billy The Pljuc
#51267 Re: Liverpool FC
Postalo tegobno gledati ovakav Liverpool, od četiri zadnje ekipe u prvenstvu oni su uspjeli dobiti samo mrtvi Sheffield Utd a i njega mnogo teže nego što se očekivalo. Mene je iskreno više iznervirala utakmica protiv WBA nego ova večeras i prvi komentar nakon te utakmice mi je bio da će mrtvi WBA dobiti trojku već slijedeću utakmicu bez ikakvih problema, ispostavilo se da su ispušili peticu.
Shvatam da je vrhunski plaćene igrače teško motivisati da igraju vrhunski protiv slabih timova ali na ovim i ovakvim utakmicama se osvajaju titule i po meni najviše je do Kloppa. Ne znam iskreno šta se dešava u svlačionici na poluvremenu ali vidim šta se dešava na klupi i pored terena kad kamere prikažu isto naravno, nema galame i p(r)ozivanja igrača od strane Kloppa. Nekako sam skloniji mišljenju da bi igračima eventualno spominjanje ženske familije i pritisak od strane Kloppa s vremena na vrijeme i "godio" u smislu ostvarenja boljih rezultata i boljeg zalaganja na terenu tj. pristupa igri generalno.
Konkretno se kod većine više ogleda bolimekurac pristup igri i katastrofalne reakcije u osnovnim stvarima u fudbalu kao što je prijem i predaja lopte, realizacija itd. itd. s opaskom da ovo realizacija predstavlja i najveći problem. Već dvije utakmice u nizu im je ista katastrofalna i normalno je da se to odrazi i na rezultat. Još mi jedna stvar ide na živce gledajući Liverpool a što je definitivno karakteristika nekih evropskih klubova već godinama a to je mrcvarenje lopte i kruženje iste do golmana pa na promjenu strane, bez ikakve konkretnosti, bez želje i kuraži da se nešto napravi, valjda je bitan taj posjed i čekanje da se otvori nekad ili protivnik pogriješi.
Znaš da imaš kvalitet u odnosu na protivnika, znaš i da to možeš demonstrirati i napadati istog veći dio utakmice i logično mi je da ćeš na taj način prije profitirati nego na ovaj koji gledamo Liverpoola zadnje dvije utakmice. Naravno da ti se neće stalno dešavati eventualni porazi tipa Aston Villa gdje sve što protivnik šutne u okvir gola i uđe ili pobjede tipa Crystal Palace gdje ti to isto doživiš.
All in all nadam se da će se malo prodrmati i krenuti da igraju bolje ili ću i njih morati pomnožiti s nulom kao npr. Atl. Madrid koji već godinama ne gledam osim kad moram, mnogo bolji izbor mi je večeras bila Celta Vigo u istom terminu.
Shvatam da je vrhunski plaćene igrače teško motivisati da igraju vrhunski protiv slabih timova ali na ovim i ovakvim utakmicama se osvajaju titule i po meni najviše je do Kloppa. Ne znam iskreno šta se dešava u svlačionici na poluvremenu ali vidim šta se dešava na klupi i pored terena kad kamere prikažu isto naravno, nema galame i p(r)ozivanja igrača od strane Kloppa. Nekako sam skloniji mišljenju da bi igračima eventualno spominjanje ženske familije i pritisak od strane Kloppa s vremena na vrijeme i "godio" u smislu ostvarenja boljih rezultata i boljeg zalaganja na terenu tj. pristupa igri generalno.
Konkretno se kod većine više ogleda bolimekurac pristup igri i katastrofalne reakcije u osnovnim stvarima u fudbalu kao što je prijem i predaja lopte, realizacija itd. itd. s opaskom da ovo realizacija predstavlja i najveći problem. Već dvije utakmice u nizu im je ista katastrofalna i normalno je da se to odrazi i na rezultat. Još mi jedna stvar ide na živce gledajući Liverpool a što je definitivno karakteristika nekih evropskih klubova već godinama a to je mrcvarenje lopte i kruženje iste do golmana pa na promjenu strane, bez ikakve konkretnosti, bez želje i kuraži da se nešto napravi, valjda je bitan taj posjed i čekanje da se otvori nekad ili protivnik pogriješi.
Znaš da imaš kvalitet u odnosu na protivnika, znaš i da to možeš demonstrirati i napadati istog veći dio utakmice i logično mi je da ćeš na taj način prije profitirati nego na ovaj koji gledamo Liverpoola zadnje dvije utakmice. Naravno da ti se neće stalno dešavati eventualni porazi tipa Aston Villa gdje sve što protivnik šutne u okvir gola i uđe ili pobjede tipa Crystal Palace gdje ti to isto doživiš.
All in all nadam se da će se malo prodrmati i krenuti da igraju bolje ili ću i njih morati pomnožiti s nulom kao npr. Atl. Madrid koji već godinama ne gledam osim kad moram, mnogo bolji izbor mi je večeras bila Celta Vigo u istom terminu.
Last edited by Billy The Pljuc on 31/12/2020 19:06, edited 1 time in total.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51268 Re: Liverpool FC
Klopp se sprema za odlazak. Vidi se na njemu.
- AmiĐa_Idriz
#51269 Re: Liverpool FC
Liverpool could have Diogo Jota back in action by the end of January. [@JamesPearceLFC]
- vaučer
#51270 Re: Liverpool FC
Taj Pearce baš voli otkriti toplu vodu.AmiĐa_Idriz wrote: ↑31/12/2020 12:03Liverpool could have Diogo Jota back in action by the end of January. [@JamesPearceLFC]
To je od početka bio datum za povratak Jote.
- AmiĐa_Idriz
#51271 Re: Liverpool FC
Liverpool are set to release a fourth kit which would be available in January 17th. The main color will be white, with black applications as well as centered pink/red logos like Spurs 4th jersey. [@Footy_Headlines]
- BHF_Manijak
#51272 Re: Liverpool FC
Je li Klopp sta zanimljivo srao nakon utakmice ili se na (ne)srecu pozivao...
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51273 Re: Liverpool FC
Rekao da kmecavci prestanu navijati za Liverpool i da se posvete baletu
- AmiĐa_Idriz
#51274 Re: Liverpool FC
Nek' nam je sretna nova, u svakom aspektu i smislu, te da bude bolja od ove u svakom planu
I da uhvatimo odma sad kakav niz kroz januar i februar te tako zadržimo ovo prvo mjesto
- saint_mirad
#51275 Re: Liverpool FC
Klub ovo tempira formu za drugi deo sezone, tamam da budu u naletu kad dođe završnica Lige šampiona.