Je l' te stra'?radostan dan wrote: ↑26/12/2020 14:09 jel petar isušio močvaru i podigao novu prestonicu?
ubio ili mučio sina, zbog zavjere?
nisam baš na ti sa slavenskom istorijom i kulturom, omeli me holivud, rokenrol i žvake.
šta dijete zna...![]()

Je l' te stra'?radostan dan wrote: ↑26/12/2020 14:09 jel petar isušio močvaru i podigao novu prestonicu?
nisam baš na ti sa slavenskom istorijom i kulturom, omeli me holivud, rokenrol i žvake.
šta dijete zna...![]()

Zile ,hmmm....zilog wrote: ↑29/12/2020 01:06 Inace, ovaj Filip Adzic, sto je podnio ostavku i zbog kojeg Skupstina nema kvoruma (cak i da je Maja Vukicevic prisutna u Skupstini), je u oktobru rekao da URA nece podrzati izmjene Zakona o slobodi vjeroispovjesti...
Adžić: URA neće glasati za povlačenje zakona
http://www.rtcg.me/vijesti/politika/294 ... akona.html
Kiki dušo, jel ovo tvoj photoshop ili si od nekog posudio?Kikibombona wrote: ↑29/12/2020 00:39Je l' te stra'?radostan dan wrote: ↑26/12/2020 14:09 jel petar isušio močvaru i podigao novu prestonicu?
šta dijete zna...![]()
![]()
![]()
Ne gugla mi se. Kaži.
Laznjak, trzam Radosnog.
Samo je i Bosnjacka stranka pateticna. Imali su 16 godina da izglasaju rezoluciju o Srebrenici i zabrane negiranje genocida.
ne bih rekao patetična ,vjerovatno ovo rade za milin računKikibombona wrote: ↑29/12/2020 14:10Samo je i Bosnjacka stranka pateticna. Imali su 16 godina da izglasaju rezoluciju o Srebrenici i zabrane negiranje genocida.
Jadno je sto sada Srebrenicu koriste u politicke svrhe. Klasicna manipulacija i ruganje zrtvama.
Crnogorski cetnici su mozda najgora cetnicika sorta. Njihovi stavovi su poznati.ugly duckling wrote: ↑29/12/2020 14:16ne bih rekao patetična ,vjerovatno ovo rade za milin račun
nije ni bitno ,samo nam govori po ko zna koji put s kim imamo posla u BiH i okruženju
Izgleda je došlo vrijeme.Kikibombona wrote: ↑29/12/2020 14:23Crnogorski cetnici su mozda najgora cetnicika sorta. Njihovi stavovi su poznati.ugly duckling wrote: ↑29/12/2020 14:16ne bih rekao patetična ,vjerovatno ovo rade za milin račun
nije ni bitno ,samo nam govori po ko zna koji put s kim imamo posla u BiH i okruženju
Ovdje je problem sto Bosnjacka stranka manipulira Srebrenicom. Vodi li iko racuna o prezivjelim zrtvama koje uznemiravaju ovakve vijesti? A sve radi politickih poenica. Jadno.
U CG praktično Srbi i Crnogorci imaju po 45% podrske biraca. Sve ove godine 5-10% Bosnjaka odlucuje o novoj vlasti. Imaju ogromnu moc. Prije 4 godine Srbi su nudili Bosnjacima da podrze njihovu manjinsku vladu, sto pokazuje koliko su jaki.
I opet Bosnjacka stranka nije iskoristila moc da pomogne Bosnjacima. Sjever Crne Gore, crnogorski Sandzak, je jad i bijeda. Samo su sebe namirili. I mogli su do sada 100 puta izglasati o Srebrenici sve sto je potrebno. Tada im nije bilo bitno, pare bile prece. Jadno.
jeste...napričamo se tri stranice,i onda se iste pobrišu i ponovo se vratimo na irvase, deda mraza,petra i ivana groznog.Kikibombona wrote: ↑29/12/2020 00:39Je l' te stra'?radostan dan wrote: ↑26/12/2020 14:09 jel petar isušio močvaru i podigao novu prestonicu?
šta dijete zna...![]()
![]()
![]()

e vazda li kasnite,i nikad pameti...
Od 09.04.2017.godine je potpredsjednica GP URA -e, član OO URA BP, odbornica u lokalnom parlamentu Skupštine opštine Bijelo Polje, član je opštinskog Odbora za finansije, privredu i razvoj, član je NVO Udruženje biologa Crne Gore. Student master studija, Visoka škola za komunikacije, Beograd.

PROMJENE NA ČELU OBAVJEŠTAJNO-BEZBJEDNOSNOG DIREKTORATA
29.12.2020. 15:41h
Generalni direktor obavještajno-bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane Miljan Perović podnio je ostavku na tu funkciju, saznaju "Vijesti".
Praštaj na kasnjenju, razbija me Korona.
Čuj to... Je li ozbiljno?
Reče žena da je tako jak odgovor organizma da ili ću za tri dana završiti sa tim ili pravac kiseonik. CRP 95 iako je tek drugi dan.
Jeste svi cool. Ja Korona, ja ...Capljina74 wrote: ↑29/12/2020 20:01Reče žena da je tako jak odgovor organizma da ili ću za tri dana završiti sa tim ili pravac kiseonik. CRP 95 iako je tek drugi dan.
Reko'
Samo ako ima Fikrinih.
Dr Dritan Abazovic
@DritanAbazovic
·
3h
Uhapšen bivši ministar zdravlja i ambasador Crne Gore u Poljskoj Budimir Šegrt.
Nema nedodirljivih! Borba protiv visoke korupcije ostaje prioritet! Dokazaćemo da je država jača od organizovanog kriminala!