Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mO k3 wrote: ↑29/12/2020 12:41
@bandit_mo koji ti imas fetis ??
Uh mogul ja da pogadjam dok ona ne odgovori, posto znamo da voli da zadovolji znaci da voli biti kontrolisana, mislim da ona ide pod kategoriju submission and soft rape. Ali opet, sta ja znam.
mO k3 wrote: ↑29/12/2020 12:41
@bandit_mo koji ti imas fetis ??
Uh mogul ja da pogadjam dok ona ne odgovori, posto znamo da voli da zadovolji znaci da voli biti kontrolisana, mislim da ona ide pod kategoriju submission and soft rape. Ali opet, sta ja znam.
mO k3 wrote: ↑29/12/2020 12:44
Iskreno , ja sam puno toga vidio prije 3 godine sam bio u bangkoku i svega se toga vidjelo ..... za mene ponovo kazem nista posebno
jednom sam vidio jednu seks praktiku koja mi se pravo zgadilo ...
Iskreno , ja sam puno toga vidio prije 3 godine sam bio u bangkoku i svega se toga vidjelo ..... za mene ponovo kazem nista posebno
Mogu zamislitit.. Ne bih tamo
Propustila bi nesto .... dobro ti kao zensko , ja kao musko je drugacije
Mogu zamislitit.. Ne bih tamo
Propustila bi nesto .... dobro ti kao zensko , ja kao musko je drugacije
Moje iskustsvo je da se fetisi gomilaju. U smislu da ako vec imas neke fetise onda cesto prisvojis i neke druge.
A i godine urade svoje, dosadi covjeku vazda isto...tako da feitsh yes. Ne bas svi ali dovoljno njih da nam nije dosadno ni predvidljivo
broj dva wrote: ↑29/12/2020 12:52
Moje iskustsvo je da se fetisi gomilaju. U smislu da ako vec imas neke fetise onda cesto prisvojis i neke druge.
A i godine urade svoje, dosadi covjeku vazda isto...tako da feitsh yes. Ne bas svi ali dovoljno njih da nam nije dosadno ni predvidljivo