Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bona ja sam ti ko Halid, da mi das 100.000 KM ja bih to podijelio i popio sa narodom Ja ti cim dodje plata poplacam sve, prebacim njoj na racun i sta ostane bude daj meni daj kafani
Evil propade ti.. em oćelavi, em ostade bez ljubavnica, em ostade bez para ..
Shut, najgore mi sto ocelavi sve se nadam prestat ce, a kako je pocelo morat cu poceti da brijem glavu, kad obrijes glavu moras onda obrve da pocupas da ne budu ko u Mesica, pa gdje je kraj svemu tome.
Ma dovoljno para ima za sve, mislim da ne valja imati ni previse, da ne zavrsim pokvaren, a ako se pokvarim onda moram da se uclanim u SDA ili HDZ, pa opet gdje je kraj svemu tome
A ljubavnica, ma bit ce toga, samo dok pilici krenu u skolu samo da onda ne bude hajd pomazi oko zadace uh :S
Ako se ima dovoljno para, bit će i ljubavnica i bez kose
Kao udana žena apeliram da se maniš tog posla i fokusiraš da tu zakonitu damu
bandit_mo wrote: ↑29/12/2020 11:36
Ma neka vala, onda mogu da i platim, jeftinije je, a i svi smo na cisto sta se radi. Za 50-100 eura(ovisno o kvaliteti) puni tretman i sve rupe koje pozelis.
Ipak za sebe(lol) smatram da sam neki laf, a i obrva mi jos uvijek radi, vise je sportski.
AMa fokusiran sam, ne pamtim kad sam nesto sa strane, ma ne fali njoj nista, vid vraga dok sam se svalerao cak sam je 10 puta vise pazio
bandit_mo wrote: ↑29/12/2020 11:26
Evil propade ti.. em oćelavi, em ostade bez ljubavnica, em ostade bez para ..
Shut, najgore mi sto ocelavi sve se nadam prestat ce, a kako je pocelo morat cu poceti da brijem glavu, kad obrijes glavu moras onda obrve da pocupas da ne budu ko u Mesica, pa gdje je kraj svemu tome.
Ma dovoljno para ima za sve, mislim da ne valja imati ni previse, da ne zavrsim pokvaren, a ako se pokvarim onda moram da se uclanim u SDA ili HDZ, pa opet gdje je kraj svemu tome
A ljubavnica, ma bit ce toga, samo dok pilici krenu u skolu samo da onda ne bude hajd pomazi oko zadace uh :S
Zakonite dame imaju probleme sa perverzijama i sexom generalno.
Zakonite dame imaju probleme sa perverzijama i sexom generalno.
Moguće... No zašto ozakoniti nekoga tko ti u tom smislu ne odgovara? Toliko da si prinuđen varati, lagati, povrijeđivati, riskirati raspad obitelji, djecu bez oca, itd ..?
bandit_mo wrote: ↑29/12/2020 11:49
Moguće... No zašto ozakoniti nekoga tko ti u tom smislu ne odgovara? Toliko da si prinuđen varati, lagati, povrijeđivati, riskirati raspad obitelji, djecu bez oca, itd ..?
Pa, sve si upravu, ali nikad ne bi rizikovao raspad familije, nijedna rupa nije vrijedna toga te ne prave je od zlata, srecom u nekom trenutku zivota sam imao period gdje sam putovao dosta poslom, a sada kao sto rekoh, samo vrtic i parkic
Pa, sve si upravu, ali nikad ne bi rizikovao raspad familije, nijedna rupa nije vrijedna toga te ne prave je od zlata, srecom u nekom trenutku zivota sam imao period gdje sam putovao dosta poslom, a sada kao sto rekoh, samo vrtic i parkic
Ma nisam mislila na tebe... ti si se reinkarnirao
Više općenito dokle loše odluke dovedu.
Sve to vidjoh i nikad mi nije jasno bilo, stari prdonja skoro mu 40 nasao curicu od 18 i ostavlja familiju, pa zar ima ista vaznije od familije.
Ama neka, nisam polahko, opet cu ja nego sad drugi prioriteti
Sve to vidjoh i nikad mi nije jasno bilo, stari prdonja skoro mu 40 nasao curicu od 18 i ostavlja familiju, pa zar ima ista vaznije od familije.
Ama neka, nisam polahko, opet cu ja nego sad drugi prioriteti
Sigurna sam da ćeš i supruzi ponuditi da i ona sebi nađe nekog, otvoreni brak, i sl
Spiritbreaker wrote: ↑29/12/2020 12:09
18 godisnjakinja je ipak 18godisnjakinja
Kad sam imao 18 ih nisam mogao odvuc krevet. A sad su kako cujem napredne i vole u sve rupice
A jok, u moj vakat samo fatanje bilo, klupice sve po gradu park, partiza, mejdan, tek na faxu pocelo ozbiljnije, a da valja tek poslije faxa i onda nas bandit napada, vidis da nije do nas