Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- shbc
#4876 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pih... Propadose tolike pare koje su dali na cipove 
-
Mogy87
#4877 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Prvo treba nauciti razliku izmedju nakon i zbog.spinel_ wrote: ↑28/12/2020 22:32 Evo jos zrtava...
Man's fatal heart attack likely unlinked to vaccine he took 2 hours before
Inace je sokantno da covjek od 75 godina koji je ranije pretrpio srcane udare umre od istog uzroka.
The man had preexisting conditions and had suffered from heart attacks in the past, it said.
A 75-year-old man from Beit She’an died of a heart attack about two hours after being vaccinated against the novel coronavirus on Monday morning, the Health Ministry reported.
The initial findings do not show a link between the man’s death and his vaccination, Levy said.
- spinel_
#4878 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa grob ... A sto onda ove ljude koji pokupe covid su umrli od covida?Mogy87 wrote: ↑28/12/2020 22:37Prvo treba nauciti razliku izmedju nakon i zbog.spinel_ wrote: ↑28/12/2020 22:32 Evo jos zrtava...
Inace je sokantno da covjek od 75 godina koji je ranije pretrpio srcane udare umre od istog uzroka.
The man had preexisting conditions and had suffered from heart attacks in the past, it said.
A 75-year-old man from Beit She’an died of a heart attack about two hours after being vaccinated against the novel coronavirus on Monday morning, the Health Ministry reported.
The initial findings do not show a link between the man’s death and his vaccination, Levy said.
Je li licemjerko?
- red evil
#4879 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Treba istražiti da li je to od vakcine. Svaki neželjeni efekt a pogtovo smrt nakon ovih vakcina sa novom tehnologijom treba da bude pod posebnom lupom.
- spinel_
#4880 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa zar nije fasizam govoriti za ove ljudi da bi zivjeli jos koji mjesec/godinu da nije covida. A cim su primili vakcinu govore da je inace cudno za nekog od 75 godina da umre????
Pa kakav je to fasista. I zamolio sam te, ne obracaj mi se vise. MRZIM LICEMJERNE OSOBE
Pa kakav je to fasista. I zamolio sam te, ne obracaj mi se vise. MRZIM LICEMJERNE OSOBE
- zagortenej
-
Mogy87
#4882 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Da ponovim:spinel_ wrote: ↑28/12/2020 22:38Pa grob ... A sto onda ove ljude koji pokupe covid su umrli od covida?Mogy87 wrote: ↑28/12/2020 22:37Prvo treba nauciti razliku izmedju nakon i zbog.spinel_ wrote: ↑28/12/2020 22:32 Evo jos zrtava...
Je li licemjerko?
Za ljude koji su imali prethodna stanja patolog (ljekar koji se skoluje 10+ godina) potvrdjuje uz moralnu i krivicnu odgovornost da su preminuli od COVIDA.
U ovom konkretnom slucaju patolog (opet ljekar koji se skoluje 10+ godina) je dosao do zakljucka da uzrok smrti nije povezan s vakcinom.
Razumijes razliku?
-
Mogy87
- spinel_
#4884 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
REkao sam ti da mi se ne obracas. Mrzim fasiste i licemjere. I ne citam tvoje postove.
- spinel_
-
Mogy87
#4886 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ne. 0 smrtnih slucajeva prouzrokovanih vakcinom. A 19200 prouzrokovanih COVIDOM.boy_zelenski wrote: ↑28/12/2020 22:44Ti si meni napisala da je na 1.1 milion vakcinisanih ljudi bilo 0 smrtnih slucajeva u vremenskom periodu od 7 dana, a da ja, pritom, uopce nisam insinuirao da su ti ljudi umrli od ili zbog primljene vakcine. Valjda ti je jasno da i vakcinisani ljudi umiru.Mogy87 wrote: ↑28/12/2020 22:37Prvo treba nauciti razliku izmedju nakon i zbog.spinel_ wrote: ↑28/12/2020 22:32 Evo jos zrtava...
The initial findings do not show a link between the man’s death and his vaccination, Levy said.![]()
Vidis da se pominje uzrok smrti? I da je to bitan podatak?
- red evil
#4887 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Apsolutno ali ipak baca sumnju da osoba umre 2 sata nakon što primi vakcinu. Bojim se da će se povečavati broj ljudi koji neće smjeti da prime ove vakcine zbog svog već postojećeg stanja i da će taj broj biti ogroman. Možda ova osoba nije smjela uopšte da primi vakcinu.
-
Mogy87
#4888 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Do sada je samo u USA i UK vakcinisano skoro 3 miliona ljudi. S posebnim naglaskom na ugrozene kategorije. Potpuno bi suludo bilo ocekivati da niko ne premine NAKON vakcinacije. To je jednostavno igra velikih brojeva.red evil wrote: ↑28/12/2020 22:53Apsolutno ali ipak baca sumnju da osoba umre 2 sata nakon što primi vakcinu. Bojim se da će se povečavati broj ljudi koji neće smjeti da prime ove vakcine zbog svog već postojećeg stanja i da će taj broj biti ogroman. Možda ova osoba nije smjela uopšte da primi vakcinu.
Ali da, apsolutno treba temeljito istraziti i transparentno objaviti rezultate ma kakvi oni bili.

-
Mogy87
#4889 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
To je potpuno irelevantno. Pricamo o smrtima od odredjenog uzroka (vakcina ili COVID).
Igrice “tricky questions” nastavi s nekim drugim.
Normalni ljudi su shvatili poruku. Zlonamjerni, pa koga briga sta oni misle.
-
adsubzero
#4890 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Iako se ne mogu sloziti sa Mogy u ovom slucaju, jer je vakcina mozda zaista kriva, cinjenica je da covjek mozda stvarno nije trebao da primi vakcinu, tako da je to neciji propust. Ali sad okarakterisati nekog licemjernim i fasistom dok vi isto radite je ironija. Dakle dijelite linkove (kazem dijelite, ne znam jesi li ti ili neko drugi) da uglavnom oni koji umru od covida imaju prethodne hronicne probleme i to kao umanjuje opasnost bolesti, jer su ti ljudi svakako bili bolesni. Kao da dijabeticari i oni sa hipertenzijom ne bi duze zivjeli svakako. A onda se ovdje izdvajaju pojedinacni primjeri da se prikaze kako je vakcina babaroga, iako je covjek imao prijasnje poteskoce. Please... Mani se i ti laznog moralisanja.
-
adsubzero
#4891 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Covjek nikako da odustane od toga i ne shvata sustinu da je zakljucak bitan, a ne to sto se ne porede direktno iste stvari.Mogy87 wrote: ↑28/12/2020 23:04To je potpuno irelevantno. Pricamo o smrtima od odredjenog uzroka (vakcina ili COVID).
Igrice “tricky questions” nastavi s nekim drugim.
Normalni ljudi su shvatili poruku. Zlonamjerni, pa koga briga sta oni misle.
@boy_zelenski
Hoces adekvatnije poredjenje?
1,1 milion vakcinisanih: 0 smrti
1,5 miliona zarazenih: 19249 smrti.
-
Mogy87
#4892 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Meni samo smeta tvrdnja da je apsolutno sve jasno i da je covjek “zrtva” vakcine.adsubzero wrote: ↑28/12/2020 23:07Iako se ne mogu sloziti sa Mogy u ovom slucaju, jer je vakcina mozda zaista kriva, cinjenica je da covjek mozda stvarno nije trebao da primi vakcinu, tako da je to neciji propust. Ali sad okarakterisati nekog licemjernim i fasistom dok vi isto radite je ironija. Dakle dijelite linkove (kazem dijelite, ne znam jesi li ti ili neko drugi) da uglavnom oni koji umru od covida imaju prethodne hronicne probleme i to kao umanjuje opasnost bolesti, jer su ti ljudi svakako bili bolesni. Kao da dijabeticari i oni sa hipertenzijom ne bi duze zivjeli svakako. A onda se ovdje izdvajaju pojedinacni primjeri da se prikaze kako je vakcina babaroga, iako je covjek imao prijasnje poteskoce. Please... Mani se i ti laznog moralisanja.
Jos jednom ponavljam: apsolutno treba temeljito istraziti i transparentno objaviti rezultate ma kakvi oni bili.
- spinel_
#4893 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Slazem se. Ali covjek je 2 sata nakon primanja vakcine umro. I u naslovu je to naslovljeno. Naravno da ce sumnja biti odmah na vakcinu a ne pobogu da je umor zato jer je imao 75 god??? Nije 99 ako je 75. Ne mozemo sad reci da je on umro jer je srcani bolesnik i morao ga je zdrmati srcani udar. Mislim haLooo? Kakav vi sebi nonsens stavljate. Dajem glavu da je ovakvih na hiljade umrlo od covida a niko im nije prisio da imaju srcanu manu, dijabetes i sl vec je 100% posla odradio covid. Pa to je meni fasizam.adsubzero wrote: ↑28/12/2020 23:07Iako se ne mogu sloziti sa Mogy u ovom slucaju, jer je vakcina mozda zaista kriva, cinjenica je da covjek mozda stvarno nije trebao da primi vakcinu, tako da je to neciji propust. Ali sad okarakterisati nekog licemjernim i fasistom dok vi isto radite je ironija. Dakle dijelite linkove (kazem dijelite, ne znam jesi li ti ili neko drugi) da uglavnom oni koji umru od covida imaju prethodne hronicne probleme i to kao umanjuje opasnost bolesti, jer su ti ljudi svakako bili bolesni. Kao da dijabeticari i oni sa hipertenzijom ne bi duze zivjeli svakako. A onda se ovdje izdvajaju pojedinacni primjeri da se prikaze kako je vakcina babaroga, iako je covjek imao prijasnje poteskoce. Please... Mani se i ti laznog moralisanja.
-
adsubzero
#4894 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Koji bolan fasizam sta ti je. Pa nece u smrtovnici navesti 20% hipertenzija, 50% srcani, 30% Covid. Covid je uzrokovao komplikacije, zna se da je zbog toga nastupila smrt. Ovdje se jos nije dokazalo da li je vakcina uzrokovala smrt. Ostavljam mogucnost da jeste, ali ovo su dvije potpuno razlicite stvari.spinel_ wrote: ↑28/12/2020 23:13Slazem se. Ali covjek je 2 sata nakon primanja vakcine umro. I u naslovu je to naslovljeno. Naravno da ce sumnja biti odmah na vakcinu a ne pobogu da je umor zato jer je imao 75 god??? Nije 99 ako je 75. Ne mozemo sad reci da je on umro jer je srcani bolesnik i morao ga je zdrmati srcani udar. Mislim haLooo? Kakav vi sebi nonsens stavljate. Dajem glavu da je ovakvih na hiljade umrlo od covida a niko im nije prisio da imaju srcanu manu, dijabetes i sl vec je 100% posla odradio covid. Pa to je meni fasizam.adsubzero wrote: ↑28/12/2020 23:07Iako se ne mogu sloziti sa Mogy u ovom slucaju, jer je vakcina mozda zaista kriva, cinjenica je da covjek mozda stvarno nije trebao da primi vakcinu, tako da je to neciji propust. Ali sad okarakterisati nekog licemjernim i fasistom dok vi isto radite je ironija. Dakle dijelite linkove (kazem dijelite, ne znam jesi li ti ili neko drugi) da uglavnom oni koji umru od covida imaju prethodne hronicne probleme i to kao umanjuje opasnost bolesti, jer su ti ljudi svakako bili bolesni. Kao da dijabeticari i oni sa hipertenzijom ne bi duze zivjeli svakako. A onda se ovdje izdvajaju pojedinacni primjeri da se prikaze kako je vakcina babaroga, iako je covjek imao prijasnje poteskoce. Please... Mani se i ti laznog moralisanja.
- zubi
#4895 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ne konta on to... a sto je najgore ne zna ni sta je fasizamadsubzero wrote: ↑28/12/2020 23:28 Koji bolan fasizam sta ti je. Pa nece u smrtovnici navesti 20% hipertenzija, 50% srcani, 30% Covid. Covid je uzrokovao komplikacije, zna se da je zbog toga nastupila smrt. Ovdje se jos nije dokazalo da li je vakcina uzrokovala smrt. Ostavljam mogucnost da jeste, ali ovo su dvije potpuno razlicite stvari.
- spinel_
#4896 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Naravno da je ovo sto radite jedna vrsta online fasizma. Ne mislim na tebe direktno. Ti si jedini ok. Ovi samo hinjski napadaju i jedva cekaju da sukaju. Cak se i sa smrti igraju.adsubzero wrote: ↑28/12/2020 23:28
Koji bolan fasizam sta ti je. Pa nece u smrtovnici navesti 20% hipertenzija, 50% srcani, 30% Covid. Covid je uzrokovao komplikacije, zna se da je zbog toga nastupila smrt. Ovdje se jos nije dokazalo da li je vakcina uzrokovala smrt. Ostavljam mogucnost da jeste, ali ovo su dvije potpuno razlicite stvari.
A kolika je mogucnost da bi covjek sada bio ziv da nije primio vakcinu? Ja ti kazem ogromna.
Necemo se igrati duplih arsina sada. I ljudi koji su pokupili covid pisalo im je uzrok smrti covid, a ovamo prije toga milion tableta pili na dnevnoj bazi za raznorazne bolescine.
- spinel_
#4897 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Zlo od covjeka! Ako ga uopste mogu nazvati tim imenom.

- spinel_
#4898 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Na kakvim je ovaj drogama jbt
Direktor PFizera:
-
adsubzero
#4899 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa i ja kazem, nemoj da se igramo duplih arsina.spinel_ wrote: ↑28/12/2020 23:35Naravno da je ovo sto radite jedna vrsta online fasizma. Ne mislim na tebe direktno. Ti si jedini ok. Ovi samo hinjski napadaju i jedva cekaju da sukaju. Cak se i sa smrti igraju.adsubzero wrote: ↑28/12/2020 23:28
Koji bolan fasizam sta ti je. Pa nece u smrtovnici navesti 20% hipertenzija, 50% srcani, 30% Covid. Covid je uzrokovao komplikacije, zna se da je zbog toga nastupila smrt. Ovdje se jos nije dokazalo da li je vakcina uzrokovala smrt. Ostavljam mogucnost da jeste, ali ovo su dvije potpuno razlicite stvari.
A kolika je mogucnost da bi covjek sada bio ziv da nije primio vakcinu? Ja ti kazem ogromna.
Necemo se igrati duplih arsina sada. I ljudi koji su pokupili covid pisalo im je uzrok smrti covid, a ovamo prije toga milion tableta pili na dnevnoj bazi za raznorazne bolescine.
Za bolest Covid se zna kako djeluje na organizam i sta moze da ucini i zdravom covjeku, dakle neupitno je da je vrlo opasno za nekoga ko ima prethodne poteskoce. Sta vakcina radi i sto bi trebala da pogorsa necije stanje?
Na sliku ispod: sve mogu razumjeti, ali da Bill Gates-u odgovara stanje sa manjom populacijom, to nikako. Ako je ukazao na problem sa prevelikom populacijom, ne znaci da zeli pobiti ljude da smanji populaciju. "Spends billions", ali i dobije milijarde nazad. Mrtvaci ne donose zaradu.
- spinel_
#4900 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa je se ne zelim toga igrati. Mjesecima su se svi preminuli bez obzira da li imaju komorbiditete stavljali u umrle od covida.adsubzero wrote: ↑28/12/2020 23:45
Pa i ja kazem, nemoj da se igramo duplih arsina.
Za bolest Covid se zna kako djeluje na organizam i sta moze da ucini i zdravom covjeku, dakle neupitno je da je vrlo opasno za nekoga ko ima prethodne poteskoce. Sta vakcina radi i sto bi trebala da pogorsa necije stanje?
Na sliku ispod: sve mogu razumjeti, ali da Bill Gates-u odgovara stanje sa manjom populacijom, to nikako. Ako je ukazao na problem sa prevelikom populacijom, ne znaci da zeli pobiti ljude da smanji populaciju. "Spends billions", ali i dobije milijarde nazad. Mrtvaci ne donose zaradu.
A ovdje odmah se brani vakcine jer je kao nemoguce da se od nje umre odnosno da ista nije prouzrokovala srcani.
I ja ne sumnjam da ce se ovo ugurati pod tepih. POd tim, mislim da ce reci da je covjek svakako imao to i to i da je nemoguce da je vakcina ista prouzrokovala. A zasto? Zato sto se velika propaganda vodi a vakcinisanje tek krenulo. I sad zamisli kad bi izasli s ovim da je zvanicno vakcina ubila covjeka. Dakle, nema nista od toga. Sve ce se to zataskati. Evo ova mala ni traga ni glasa od nje a drustvene mreze bruje o njenoj smrti. Pojedini prozivaji tv kanale, farmaceutske kuce ali naravno niko nista. I sad zamisli da si ti ziv i citas kako ti ljudi pisu Rip. Mislim, hajmo malo logiku ukljuciti. To se vec zataskalo.
Sto se tice Gatesa, nemam komentar. Zapravo dao sam ga gore. Po meni to nije nikakav filantrop kakvim se predstavlja. Eto cudi se kako u Africi je malo ljudi zarazeno i umrlo. Mislim sta reci na to. Zalosno