Ovo prvo pod jedan i dvasnijeg_led wrote: ↑26/12/2020 18:13 Sta ocekujete da vam zene oproste:
Povremeno nepostivanje, istresanje svoga bijesa, sramocenje na javnom mjestu, prevaru ?
A ovo trece i cetvrto, niko razuman ne bi trebao da oprasta.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ovo prvo pod jedan i dvasnijeg_led wrote: ↑26/12/2020 18:13 Sta ocekujete da vam zene oproste:
Povremeno nepostivanje, istresanje svoga bijesa, sramocenje na javnom mjestu, prevaru ?
Nisam ja takavsnijeg_led wrote: ↑26/12/2020 18:13 Sta ocekujete da vam zene oproste:
MarlboroGold wrote: ↑18/12/2020 08:12 Nekad je ovaj PF bio zanimljiv... ovo danas![]()
@Euridika pozdrav. Nema te nikako![]()
Sve osim trecegsnijeg_led wrote: ↑26/12/2020 18:13 Sta ocekujete da vam zene oproste:
sve,nema tu oprosta,trebate samo bit razumnesnijeg_led wrote: ↑26/12/2020 18:13 Sta ocekujete da vam zene oproste:
Ili nema ili nam je dosadioEuridika wrote: ↑28/12/2020 08:16MarlboroGold wrote: ↑18/12/2020 08:12 Nekad je ovaj PF bio zanimljiv... ovo danas![]()
@Euridika pozdrav. Nema te nikako![]()
![]()
Otpozdrav Zlaćani. Nema me skoro nikako. Svakako nema dešavanja odavno na forumu.![]()
pokazacemo razumjevanjetukizahou wrote: ↑28/12/2020 11:52sve,nema tu oprosta,trebate samo bit razumnesnijeg_led wrote: ↑26/12/2020 18:13 Sta ocekujete da vam zene oproste:
zoomba wrote: ↑26/12/2020 23:22Nisam ja takavsnijeg_led wrote: ↑26/12/2020 18:13 Sta ocekujete da vam zene oproste:
Povremeno nepostivanje, istresanje svoga bijesa, sramocenje na javnom mjestu, prevaru ?![]()
snijeg_led wrote: ↑28/12/2020 16:24zoomba wrote: ↑26/12/2020 23:22Nisam ja takavsnijeg_led wrote: ↑26/12/2020 18:13 Sta ocekujete da vam zene oproste:
Povremeno nepostivanje, istresanje svoga bijesa, sramocenje na javnom mjestu, prevaru ?![]()
![]()
Da mi u potpunosti pripada, bez ikakvih kalkulacija, igrica, da je otvoreno i bez zadrške samo moja.
Ne znam racuna li se ali mogu reci sta mene kod djevojke/aka
Ma normalno je sve što si napisao, s time da si svjestan ako budeš imao sreće da naletiš na djevojku za tebe, ona možda biti u suprotnosti sa nekom od ovih nabrojanih stvari a to neće ni mrvicu utjecati na tvoju sreću s njom.rodjeni_95 wrote: ↑10/01/2021 17:30Ne znam racuna li se ali mogu reci sta mene kod djevojke/aka
- da ima "mozga" u glavi
- prirodne obrve
- nije nuzno mada vise simpatisem one nizeg rasta, negdje od 155 cm do 175 cm visine
- da ne pije i ne pusi
- da nosi broj cipela manji od 40mozda zvuci cudno ali to me odbija
- prosjecne ljepote, nisam ni ja maneken ali ima i ruznijih od mene
U biti to je neka osnova, ostale stvari tipa kuhanje pozeljne no bar je danas net pun recepata
Jos neke nisam napisao jer nisu pod "must have" a vjerovatno sam po nekima presrao i sa ovih par opisa![]()
Nije se teško zaljubiti, ali zato, naći nekoga ko će osjećati jednako bezrezervnu emociju prema tebi, to je već dobitak na lotu.Sydnor wrote: ↑10/01/2021 17:25Da mi u potpunosti pripada, bez ikakvih kalkulacija, igrica, da je otvoreno i bez zadrške samo moja.
Naravno, to nudim i sam. Dajem sebe cijelog.
To je teško naći...imao sam nešto slično ali manjak samopouzdanja i lični problemi su tu ženu otjerali od mene. Nadam se da će mi vrijeme, sudbina ili Bog opet poslati u život nešto slično sada kada sam zreliji ili ću u suprotnom ostati sam. Ne żelim ništa manje od prave ljubavi i žene za sva vremena. Da zajedno gazimo kroz sreću, radost, nesreće, suze, smijeh, bol...