A hrabro sam lupio i ovo nakon Chelseaja

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Ma jok. Uzmem od plate stoju i ako prođem kvotu 3-5, u igri sam. Ako ne prođem, čekam sljedeću platu i gledam Život na vagi. Ne mogu godišnje tako biti u minusu više od 1500 maraka. A budem u igri bar pet puta godišnje.

Phila i Santos za 3000 eura na 500
Kiki_Musampa wrote: ↑27/12/2020 18:12 Dugo nisam ulazio na ovu temu...samo da cestitam na uzimanju:)
igranje na markicu iz zezanja haj OK, ali da se šta dobije bar 2 KM uložiti je donja granica, realno. Al ok neka si dobio . pa kolko god.
Slazem se ,a opet ovisi sta sve se zeli sa ovim
ja sam nekad prije4-5 godina tako lijepe parove odigrao, baš ono bez nekih luđačkih pogađanja, sve prošao bez ikakvih problema i na 1 marku dobio 22 KM. i tad sam rekao više tako neću. Znaći imo taj dan moju "sreću" a dobio tako mali iznos. Jer nije svaki dan, taj dan kad ti ide...uglavnom kad nema love za klađenje preskačempepeljara wrote: ↑28/12/2020 21:17Slazem se ,a opet ovisi sta sve se zeli sa ovimIci na dobitak je lutrija prava gdje je kuca uvjek na dobitku
Ja igram na po marke, evo zadnja godina 500KM u plusu, laganicaIgramo se
![]()
ja sam nekad prije4-5 godina tako lijepe parove odigrao, baš ono bez nekih luđačkih pogađanja, sve prošao bez ikakvih problema i na 1 marku dobio 22 KM. i tad sam rekao više tako neću. Znaći imo taj dan moju "sreću" a dobio tako mali iznos. Jer nije svaki dan, taj dan kad ti ide...uglavnom kad nema love za klađenje preskačem