Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote: ↑25/12/2020 14:44
Al vi ubijete covjeka u pojam cudo jedno. Ako covjek ima recimo 300KM i mu predlazete da kupi nesto tri puta skuplje Genijalno.
Uzmi polovan ps4 slim ali opet gledaj da je bar jedan vlasnik bio, kad bi bio racun bilo bi idealno(nebitno sto je istekla garancija, cisto da znas porijeklo konzole i da nije drndana kod svakoga. Gledaj i izgled logicno ako vidis da je djojstik uzas ili sama konzola da neces uzeti. Tako bih ja uradio da sada uzimam polovan.
A logičnije ako mu već predlaže novu konzolu da mu predloži PS5, još da je rekao PRO .
Ija sam uzeo prije par mjeseci polovan očuvan sve radi extra. Samo dobro pogledati i nema problema.
Mustang1 wrote: ↑25/12/2020 14:44
Al vi ubijete covjeka u pojam cudo jedno. Ako covjek ima recimo 300KM i mu predlazete da kupi nesto tri puta skuplje Genijalno.
Uzmi polovan ps4 slim ali opet gledaj da je bar jedan vlasnik bio, kad bi bio racun bilo bi idealno(nebitno sto je istekla garancija, cisto da znas porijeklo konzole i da nije drndana kod svakoga. Gledaj i izgled logicno ako vidis da je djojstik uzas ili sama konzola da neces uzeti. Tako bih ja uradio da sada uzimam polovan.
A logičnije ako mu već predlaže novu konzolu da mu predloži PS5, još da je rekao PRO .
Ija sam uzeo prije par mjeseci polovan očuvan sve radi extra. Samo dobro pogledati i nema problema.
Ma malo je bezveze to ne samo vezano za playstation nego bilo sta. Ok kad neko hoce nesto kupiti za npr. 300KM a neko mu kaze skupi jos 50 pa kupi to puno je kvalitetnije. Ali kad se kaze skupi jos duplo.. a pri tome mozda covjek i ima te pare ali nece da daje toliko na konzolu.
Nedzada wrote: ↑27/12/2020 12:42
Ko je igrao God of war?
Može li se ikako otići u Asgard i još neki zaključani svijet?
Ako ne može što su ih uopšte stavljali.
Ne moze (ako se sjecam Asgard i jos neka dva), vjerovatno su to ostavili za novi nastavak - Ragnarok.
Asgard je u sustini svijet Bogova (Thora, Odina i ostalih) kako se sjecam iz knjige
Ko je igrao God of war?
Ne moze (ako se sjecam Asgard i jos neka dva), vjerovatno su to ostavili za novi nastavak - Ragnarok.
Asgard je u sustini svijet Bogova (Thora, Odina i ostalih) kako se sjecam iz knjige
Ko je igrao God of war?
Kakve knjige?
Valjda iz Marvel Avengersa.
Nordijska mitologija, Neil Gaiman. Haman je uzeo nakon sto sam presao God of War haha, lagano je za citati a naucis nesto. Meni legla jer sam usput vidio sta su i na koji nacin implementirali to u igru.
Npr. Baldur/Balder kako hoces, za njega je majka trazila da ga svi stite i svi se zakleli da ga nece povrijediti cime je bio neunistiv, osim sto je smetnula IMELU koja ga je dokrajcila (sjecas se one strijele u igri, to je to) .
Vidim da na storu ima Crash Team Racing za 105 kn.
Imam jedan hr akaunt ... kako najjednostavnije do kuna u valetu doći?
A imam i njemački jedan ... pa šta je lakše.
Imali onih po trafikama paketića za kn ili uopšte kako to ide.
Nedzada wrote: ↑27/12/2020 21:10
Na trafici imaju HR gift kartice.
A možeš Njemacke kupiti na G2A.com kupiti ubacis kod od kupovine i skidaj
Nedzada wrote: ↑27/12/2020 22:53
Ako ima neko s foruma nagodan da mi kupi 15 eura za njemački akaunt neka se javi.
Da ne dajem lovu onim dilerima sa pika.
Napravi paypal racun trebat ce ti i poslije a nije neka naucna fantastika
Ako ima neko s foruma nagodan da mi kupi 15 eura za njemački akaunt neka se javi.
cardscodes.com je pouzdana stranica ako je bas prigustilo sa kupovanjem, s obzirom da je koju markicu skuplja od ostalih
cardscodes.com je pouzdana stranica ako je bas prigustilo sa kupovanjem, s obzirom da je koju markicu skuplja od ostalih
preskupi su. Bolje uzeti na G2a.com, Offgamers.com , Gamivo.com , sve su pouzdane.
preskupi su. Bolje uzeti na G2a.com, Offgamers.com , Gamivo.com , sve su pouzdane.
Je li to nabrajare stranice gdje mogu sa svojom karticom iz unikredit banke platiti?
henjin wrote: ↑28/12/2020 00:01
Je li to nabrajare stranice gdje mogu sa svojom karticom iz unikredit banke platiti?
To su stranice za preprodaju kljuceva raznih platformi, iz moga vlastitog iskustva nisam imao problema (koristio sam g2a i gamivo). Ali napravi paypal jer, imas ujedno zastitu pri kupovini a i radije koristim paypal nego da kucam direktno karticu na stranici.
henjin wrote: ↑28/12/2020 00:01
obavezno napravi paypal. Stavis dvostruku verifikaciju, i nikad ne klikas na mailove od paypala gdje pise DEAR CUSTOMER, paypal se uvijek obraca imenom i prezimenom. Vjeruj mi najsigurnija ti je opcija paypal. Kodovi su u 99,9 slucajeva ok. Al uvijek postoji ona 0,1% mogucnosti da ne bude ok. Pa da se osiguras.
Da, upravo to. Cuvaj se phishing mailova, izgleda sve kao paypal ali nije ista adresa. Otvoris link da provjeris transakcije i ako tu ukucas podatke direktno saljes tvorcu te stranice svoje podatke. Ja sam iz zajebancije upao i ukucao neke gluposti u usernam i password polje, i otvori ti kao da si upao u profil
Imate li kakav prijedlog igara tipa SOMA, Alien Isolation, Prey i td. Nesto sam bas raspolozen za takvu igru. Pokusavam se natjerati da odigram Days gone, ali ne ide ..
r_faruk wrote: ↑30/12/2020 20:29
Imate li kakav prijedlog igara tipa SOMA, Alien Isolation, Prey i td. Nesto sam bas raspolozen za takvu igru. Pokusavam se natjerati da odigram Days gone, ali ne ide ..