Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jaris Verso je šampion ružnoće i nesklada. Ja kada sam ga prvi put na ulici vidio zamalo u nesvjest nisam pao. Mercedes je izgleda mislio drugačije kada je upotrijebio isti dizajnerski kod.
artur morgan wrote: ↑27/12/2020 12:16
U salonima, nema ih jos. Vidio sam Passate na akciji, 2.0 tdi 110 kw dsg sa solidnom opremom oko 57 kKM, sto je dobra ponuda.
Passat 8 1.6tdi je prije nepune 2 god bio na akciji za oko 41k KM sto je bilo korektno.
1.4tsi je bio 38-39k KM.
artur morgan wrote: ↑27/12/2020 12:16
U salonima, nema ih jos. Vidio sam Passate na akciji, 2.0 tdi 110 kw dsg sa solidnom opremom oko 57 kKM, sto je dobra ponuda.
Passat 8 1.6tdi je prije nepune 2 god bio na akciji za oko 41k KM sto je bilo korektno.
1.4tsi je bio 38-39k KM.
Sjecam se, to je bila najbolja akcija. Posebno kad se vide cijene polovnih. Tad im je bio i Golf na akciji sa onim 1.0 tsi motorom mislim oko 29 hiljada KM. Gledao sam ga ali nisam nikad kupio.
To je taj azijski mentalitet koji je usao u nase drustvo. Ovog Golfa, ovu perfekciju, kupuju samo hadze koji imaju lovu i ne zale dati za kvalitet. Svi drugi kupuju azijske nakaze koje su kao iste, a jeftinije... al u kurcu.
konektovan wrote: ↑27/12/2020 13:31
Neki dan nova bmw kečina M135, prozuja pored mene, fino izgleda skroz..
Napokon da naprave i oni auto za normalnog insana saprednjim pogonom.
ama pravi auto bolan,poput mzd3,focusa i a klase,nije ko neki
Neki dan kupljen takav, nisam siguran za DSG, tovar opreme, 2 seta guma 57 miljoka!
Ista stvar, 2.0 TDI 150 KS. DSG, panorama, virtualni kokpit, veliki displej, LED naprijed/nazad... dva seta guma, prvi kasko gratis.
Posto je na leasing uzet, znam samo ratu
Neki dan kupljen takav, nisam siguran za DSG, tovar opreme, 2 seta guma 57 miljoka!
Ista stvar, 2.0 TDI 150 KS. DSG, panorama, virtualni kokpit, veliki displej, LED naprijed/nazad... dva seta guma, prvi kasko gratis.
Posto je na leasing uzet, znam samo ratu
To je taj azijski mentalitet koji je usao u nase drustvo. Ovog Golfa, ovu perfekciju, kupuju samo hadze koji imaju lovu i ne zale dati za kvalitet. Svi drugi kupuju azijske nakaze koje su kao iste, a jeftinije... al u kurcu.
Kako bih volio da uđeš ovog Golfa i pokušaš promjeniti temperaturu klime, da vidiš kako je to "divno" riješeno.