Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
no_sekirli wrote: ↑27/12/2020 13:29
Danas bi Thiago trebao biti dostupan?
Rekao je Klopp na pressu da neće ipak, Milner i Shaq su od oporavljenih u konkurenciji za danas, ali evo ovo što zomri napisa iz Echo-a javljaju da će startati protiv Njuke a da bi danas mogao biti na klupi:
Thiago is likely to be on the bench today and start against Newcastle. (@LivEchoLFC)
Inače, ove sezone su se u PL vratile dvije, pa možda i najveće noćne more tranzicijskog Liverpoola, WBA sa jedne i Big Sam sa druge strane. E sad, baš nekako filmski, nakon par godina izbivanja i rasta Liverpoola, kao neki vid testa, na Anfield stiže beštija sastavljena od upravo te dvije noćne more = WBA kojeg vodi Big Sam:
"A point would be like a win for us (vs LFC)"- Allardyce.
VfB Stuttgart are preparing themselves to rival Liverpool for the signature of Folarin Balogun. [Kicker]
“Talks have not stopped and the door is still open, however, the distance between the two parties is thought to be far and with the 19-year-old’s current deal expiring next summer, it looks increasingly likely he will depart as a free agent.”
Liverpool are one of the admirers of Folarin Balogun. His current deal with Arsenal expires next summer, however, the talks are yet to stop. The greatest appeal seems to be abroad, particularly in Germany.
[@David_Ornstein - @TheAthleticUK]
Ni u jednom mecu od kad je dosao nije bio prevaga niti bi izgubili bodove da on nije igrao npr. Ubjedljivo najgori Kloppov transfer i top 5 u historiji kluba srazmjerno sa parama koje su date. Da ne pricam o tome da je mentalni patuljak i da ne ide uz ovaj klub. O onoj glumi povrede protiv Napolia da ne pricam.
Sreca pa se ukazao Jones koji je za njega Gerrard.
Naravno dva kvaziznalca ce svrsavati na njega kad da predasistenciju protiv Palaca za 5-0
Ma dobro je ovo, ja zadovoljan za sada. Jedina zamjerka što malo previše posežemo za centaršutevima u situacijama gdje se može i običnim dodavanjem doći u izglednu priliku.