Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Niposto 1080p, mozes onda i na PC monitoru igrati, 4k obavezno. A sve te modele sto gledas mozes ukucati na Rtings.com stranici i viditi score i review-ove za svaki TV.
Mnogo vam hvala na pomoci, za 2-3 dana uzimam ovaj 50tu8072, ne mogu ovu za 700km jer mi je kartica mastercard nije viza. I oprostite što sam malo offtopo
stajeba wrote: ↑27/12/2020 19:06
Mnogo vam hvala na pomoci, za 2-3 dana uzimam ovaj 50tu8072, ne mogu ovu za 700km jer mi je kartica mastercard nije viza. I oprostite što sam malo offtopo
ja sam uzeo taj samo 55 velicina 999 KM bio u domodu i prezadovoljan sam
Sakazulu wrote: ↑28/12/2020 13:01
Kad će kod nas krenuti masovnija prodaja PS5?
Prije ces saznati (neces) kad ce poceti u svjetu slobodna prodaja. Kada tamo pocne i ovdje ce. Ne moze niko znati. Moze biti slobodna prodaja 100 konzola i da opet i to ode u sekundi.
stajeba wrote: ↑27/12/2020 19:06
Kod mene je ovaj i mislim da je omjer cijene i kvalitete vrhunski. Ja sam zadovoljan.
Ne znam ja malo malo na youtube vidim da u americi npr frajer preordera u 9 ujutru za 2 sata autom ode po konzolu kod nas 200 konzola podjelili od tih 200 100 svercerima otislo
Sony objavi da ce bit jos konzola i da ostanemo u kontaktu sa distributerima ja se javim svakih 10 dana oni pojma nemaju
schindleroskar wrote: ↑04/01/2021 21:01
Pratim F1, pa bi volio uzet dok je na offu sad F1 2020. Kakva su iskustva ako je neko sa dzojstikom probao? Dzojstik ili je nemoguce bez volana?
Nemoj ni pokusavati bez volana bez obzira moze li se igrati s dzojstikom. Jednostavno, nije to to.
schindleroskar wrote: ↑04/01/2021 21:01
Pratim F1, pa bi volio uzet dok je na offu sad F1 2020. Kakva su iskustva ako je neko sa dzojstikom probao? Dzojstik ili je nemoguce bez volana?
Nemoj ni pokusavati bez volana bez obzira moze li se igrati s dzojstikom. Jednostavno, nije to to.
Ali ako ces uzimati volan moras i sjediste (ili kompletan kokpit), jer ako sjedis na obicnoj stolici nije to to