Umjesto prave Tiffany izgleda da su ovo sestru predstavili kao nju:
https://conandaily.com/2020/12/23/tiffa ... tal-nurse/

Definitivno ovdje nesto smrdi.
Umjesto prave Tiffany izgleda da su ovo sestru predstavili kao nju:

Sta si pokazao, ne blamiraj se
Slazem se. I spinovanja takodjer... Koji dio iz mog posta nisi shvatio...?adsubzero wrote: ↑26/12/2020 23:19Sta si pokazao, ne blamiraj se
https://lmgtfy.app/?q=uv+led+antibacterial
Majke mi ovdje nekad moze covjek naici na zapanjujucu kolicinu gluposti
I ti onda zalijepis link na namjensko UV LED antibakterijsko svjetlo. Vrh
Prije ce biti da znas zasto ti postavljam ovo pitanje, pa je bolje izbjeci ga.Industrialyzer wrote: ↑26/12/2020 22:35Nisi vise u poziciji da postavljas takva pitanja.Dozer wrote: ↑26/12/2020 21:52Hajd de...ja sam bar mala bruka, za razliku od tebe i jos nekih ovdje...Industrialyzer wrote: ↑26/12/2020 21:39 E moj Dozeru, bruko malaa bio si najjaci adut svoje male ergele.
Pitanje - na osnovu cega masina izbacuje rezultat?
Da odmah pojasnim - ne pitam te za proces = grijanje, hladjenje, razdvajanje, blabla, nego sta je zasluzno za ispis rezultata?
Zao mi je, obrukao si se par puta i izgubio kredibilitet, onaj gram sto si imao.
A sta je Lao Ce drugo podijelio nego namjensku UV LED rasvjetu? Sa komentarom:Dozer wrote: ↑26/12/2020 23:25Slazem se. I spinovanja takodjer... Koji dio iz mog posta nisi shvatio...?adsubzero wrote: ↑26/12/2020 23:19Sta si pokazao, ne blamiraj se
Majke mi ovdje nekad moze covjek naici na zapanjujucu kolicinu glupostiI ti onda zalijepis link na namjensko UV LED antibakterijsko svjetlo. Vrh![]()
I sta sam ja rekao nego da se UV koristi za dezinfekciju? Na sta si ti uletio da mora biti namjenska. Sto I JESTE.
Dabome...Slazem se. I spinovanja takodjer...
Tvoj post je suvisan i glup. U redu?Koji dio iz mog posta nisi shvatio...?
Vjeruj mi da nije, pala ti je ta pretpostavka cim sam ti dokazao da je genom sekvenciran i izolovan bez problema. Ako ne razumijes posljedice toga, sta cu ti ja, ne moze ti se sve ni nacrtati.Dozer wrote: ↑26/12/2020 23:37Prije ce biti da znas zasto ti postavljam ovo pitanje, pa je bolje izbjeci ga.Industrialyzer wrote: ↑26/12/2020 22:35Nisi vise u poziciji da postavljas takva pitanja.
Zao mi je, obrukao si se par puta i izgubio kredibilitet, onaj gram sto si imao.
Mora uvijek da se dokaze da mu nema ravnog.Ne zaboravimo njegov veliki biser.adsubzero wrote: ↑26/12/2020 23:40A sta je Lao Ce drugo podijelio nego namjensku UV LED rasvjetu? Sa komentarom:Dozer wrote: ↑26/12/2020 23:25Slazem se. I spinovanja takodjer... Koji dio iz mog posta nisi shvatio...?adsubzero wrote: ↑26/12/2020 23:19
Sta si pokazao, ne blamiraj se
Majke mi ovdje nekad moze covjek naici na zapanjujucu kolicinu glupostiI ti onda zalijepis link na namjensko UV LED antibakterijsko svjetlo. Vrh
I sta sam ja rekao nego da se UV koristi za dezinfekciju? Na sta si ti uletio da mora biti namjenska. Sto I JESTE.
Dabome...Slazem se. I spinovanja takodjer...Tvoj post je suvisan i glup. U redu?Koji dio iz mog posta nisi shvatio...?
Ne moras bas trcati da na sve odgovoris i pokazes svoje neograniceno znanje.
Mora uvijek da se dokaze da mu nema ravnog.Ne zaboravimo njegov veliki biser.Kao da je New York Sokolac ili Pale a ne grad od 10 miliona stanovnika i nije se testiranje radilo samo u New York nego cjeloj Americi.#4168 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Post by Valter Gustav » 21/12/2020 00:30
Industrialyzer wrote: ↑20/12/2020 18:58
shbc wrote: ↑20/12/2020 18:27
Dozer wrote: ↑20/12/2020 15:21
Koliko si ti vidio tih ljudi od te 43.000 testiranih? Nijednog, kao ni ja. Imam u NY gomilu prijatelja i kolega, i pricamo o ovome vec 3-4 mjeseca na nasem internom forumu, ima nas 50-ak. Znas li u cemu je fol... Niko od njih tamo ne poznaje nikoga ko je ucestvovao u tom testiranju, a cak ne znaju ni nekoga ko poznaje nekoga. Ni oni licno, kao ni clanovi njihovih porodica.
Kolika je mogucnost za ovo...?
Ti si svjestan da NY ima stanovnika kao BiH i Hrvatska zajedno? To sto niko od tvoje "gomile" od 50 forum prijatelja od tamo nikog ne poznaje, ne znaci apsolutno nista.
![]()
![]()
Kakav lik, ako neko od njegovih 50ak ljudi ne poznaje nekoga ko ucestvovao, onda je to lazno. A grad ima 10 miliona stanovnika. Kakav glupan braco draga
Savio je rep izmedju nogu i sjedi tuzan ispred kompjutera zna da se isprovaljinao.![]()
Kad zeli bas, ali bas u svemu da bude u pravu
A da se mozda ne krije od bolesnika koji analiziraju svaki centimetar njenog lica i skidaju fotografije s drustvenih mreza? Bas je ono ugodno da te uhode psihopate

Bojim se da je nema vise. Sve ukazuje da nije ziva. Fact ublehasi su to pokusali zataskati. Kasnije ce vjerovatno pisati da nije od vakcine bla,bla...