Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
“Ozan Kabak is so appreciated by the [Liverpool] board. Let’s see what’s going on. At the moment there is no advanced negotiations. They’re in contact with his agents. They’re scouting the player, but there is nothing advanced yet.” [@FabrizioRomano]
Ma ovo s djecom je ubleha teska, od njih 20 ti s jednim kao ubodes. Evo od svih zadnjih 4-5 godina koji se spominju, hajpuju, jedino je Jones mali iskocio, ostalo po posudbama i noga.
Ne racunam tu TAA, on je vec duze tu u Liverpoolu.
Vrte se pare na njima, prodaćeš ih 90% za veću cifru nego si doveo. A nije baš i da nema ništa od njih, ove sezone recimo imaju dosta zapaženu ulogu. Kelleher, Philips, oba Williamsa, ulijetali su kad je bilo gusto i ok iznijeli zadatak.
Origi bi po svim prilikama mogao u Wolvese u januaru.
Origiju sretno, gdje god da ode. Niti on sta doprinosi klubu, niti klub sta doprinosi da je on bolji na terenu. Svi na dobitku.
Sto si tice situacije sa djecom, to je dugorocno ulaganje i kako se vidi zadnjih godina se na tom dobro zaradjuje, a i ispadne neki dobar igrac za tim.
Ne znam dje je zapeo onaj van der Berg, izgleda stagnacija u njegovom slucaju.
Gerro wrote: ↑25/12/2020 17:47
Sto seljacici i lazni muslimancici napadaju Salaha jer je malo okitio jelku
Ja napisao ispod vijesti komentar da ocigledno zatucana plemena sa bliskog istoka pokusavaju da nametnu svoje standarde kao globalnu muslimansku kulturu, za razliku od Salaha koji je emancipovan musliman, svjetski covjek.
Naravno obrisalo mi komentar.
Jer to kao nije istina ili sta?
Ja napisao ispod vijesti komentar da ocigledno zatucana plemena sa bliskog istoka pokusavaju da nametnu svoje standarde kao globalnu muslimansku kulturu, za razliku od Salaha koji je emancipovan musliman, svjetski covjek.
Naravno da je istina. Na FB ti obrisali komentar negdje ?
Naravno da je istina. Na FB ti obrisali komentar negdje ?
Ma kakvi zadnja. Uzet ce on na ljeto 150 K sedmicno minimum kao slobodan igrac. Bio bi momentalno najbolji veznjak u Barci da sad ode i ogroman upgrade na nekakve Panjice, Puigove i slicno