Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Сви кључеви од преко 50 службених аутомобила враћени су у 16 часова, на мој захтјев, у просторије Кабинета градоначелника.
Нико више нема право да службене аутомобиле користи у приватне сврхе као што је то до сада био случај. Преко 70% службених аутомобила годинама није било на паркингу испред Градске управе, након радног времена. Донијећемо Одлуку да сви службени аутомобили морају бити обиљежени и она је спремна, а спреман је и нови Правилник о употреби ових возила. Међу овим кључевима налазе се аутомобили у вриједности од преко 100.000 KM, које ћемо продати, јер за грађане Бање Луке постоје приоритетније ствари.
Расипничком понашању морамо стати у крај, а ово је само први корак у том науму, вечерас доносимо још низ одлука.
Eeee svasta ko da hidzretsku docekuju
Halo ba cijela planeta usvojila kalendar nema vise veze s vjerom.
Kraj godine razlog za slavlje pijanke zajebancije
Znam ja sta pise ali pitam tebe da objasnis sta stoji pod tim datumom a 1.1 ti je isto sto i 14.1...jedno je po grigorijanskom a drugo po julijanskom kalendaru
Kao banjalučanin, znam da oficijelnog obilježavanja N.G.-31.12.2020, nece biti, iz razloga sprečavanja širenja virusa. To podržavam.
A grozim se od ove najave mladjahnog, nadobudnog gradonačelnika, da će 13.1.2021 biti organizovan koncert banjalučkih muzičara. Koncert kao koncert, ok- ali šta ćemo sa mjerama zabrane okupljanja? Čak ni to mi nije veći problem, jer tu neću biti prisutan. ALI se UŽASAVAM da će muzičari BAŠ NA TAJ DAN dobiti honorar iz GRADSKE KASE!!!!!!
Ako su zamislili da isplatom honorara finasijski pomognu muzičare- OK je, ali zašto baš na 13.1.????
Očigledno, novi populistički, neuki gradonačelnik u javni život i javne finansije uvodi jedan datum koji je samo i jedino religioznog karaktera!
Na prethodnoj stranici vidjeh fotografiju na kojoj gradonačelnik na stolu drži ključeve službenih vozila i čita/gleda/upisuje nešto.....da li to on uporedjuje spisak vozila sa predatim ključevima? Ako to radi, nadrljali smo žestoko, pa dječače Stanivukoviću, nije u mandatu gradonačelnika da provjerava ko je vratio ključ službenog vozila. Opet jeftini populizam.
Drugo, njegovo obećanje da će javni prevoz učenicima i penzionerima biti besplatan.. HA HA HA glupost! Tj. može, ali će za taj novac koji Grad BL bude plaćala prevoz, zafaliti na nekoj drugoj strani...
Dečko ima agilnost mladosti, i to mu je jedina vrlina. Nema znanja, iskustva, rutine, a to je sve ono što dolazi sa godinama. Zar misli da će ga šefovi njegove partije (Borenovoć- javni, Ivanić- tajni) pustiti da on sam kreira "svoj tim"??? Ako da, naivan je.
Banjaluka je htjela promjene na mjestu graodnačelnika, dobila ih je. Tada pitam tu istu moju Banjaluku, ako je htjela da skine SNSD sa mjesta gradonačelnika, zašto je glasovima za gradsku skupštinu samo podebljala, zabetonirala poziciju SNSD, tako da opet imaju moćnu većinu??? Nijednu značajnu odluku za život grada gradonačenik ne može samostalno donijeti. U 2021 je realno očekivati apsolutnu blokadu grada, gradonačenik nešto predloži skupštini, ona ne prihvati...
Dovidjenja, pameti...
kuli1961 wrote: ↑24/12/2020 22:28Dečko ima agilnost mladosti, i to mu je jedina vrlina. Nema znanja, iskustva, rutine, a to je sve ono što dolazi sa godinama.
Ovi sa godinama su nam jebali oca i majku.
Razvijene zemlje sve vise biraju mlade ljude na rukovodeće pozicije - Austrija, Island, Finska, Novi Zeland itd itd. Jedino kod nas preovladavaju pokvarena matora govna.
Nije ti Drasko taj kojem treba dati 100 stranica foruma bez da je i 100 dana u fotelji
Ne znam da je prije Draska gradonacelnik BL ikad spomenut na ovom forumu. Cak i govorite da je srusio Dodika a ne drugog covjeka.
kuli1961 wrote: ↑24/12/2020 22:28Dečko ima agilnost mladosti, i to mu je jedina vrlina. Nema znanja, iskustva, rutine, a to je sve ono što dolazi sa godinama.
Ovi sa godinama su nam jebali oca i majku.
Razvijene zemlje sve vise biraju mlade ljude na rukovodeće pozicije - Austrija, Island, Finska, Novi Zeland itd itd. Jedino kod nas preovladavaju pokvarena matora govna.
Ok, pojam " s godinama" razlicito tumacimo.
Medjutim, 26-27 godina starosti, nikakvog obrazovanja, bez apsolutno ikakvog iskustva u bilo cemu, jeftina prica za javnost, jedina briga u zivotu kako potrositi dan..nizasta konkretno ne moze reci- ovo sam stvorio, napravio"
kuli1961 wrote: ↑24/12/2020 23:12Ok, pojam " s godinama" razlicito tumacimo.
Medjutim, 26-27 godina starosti, nikakvog obrazovanja, bez apsolutno ikakvog iskustva u bilo cemu, jeftina prica za javnost, jedina briga u zivotu kako potrositi dan..nizasta konkretno ne moze reci- ovo sam stvorio, napravio"
To su odlicne godine, 25 - 30. Vec od tridesete pa nadalje covjek trune u svakom pogledu, fizickom i mentalnom.
Te godine su posebno dobre kada treba praviti radikalne promjene i resetovati sistem. Stare lojave njuske su uhinjene i idu linijom manjeg otpora, gledaju prvenstveno svoj interes i ne zele se zamjeriti. I taj Radojcic je bio Dodikov pas, beskičmenjak kojeg vozd godinama ponizava. Glista od covjeka.
Drasko je vec dokazao da ima muda i da ne trpi autoritet. To je vec cinjenica. Prilicno sam siguran da ima dobre namjere. Ako se dobre namjere i hrabrost spoje, moze uraditi izvrsne stvari, promijeniti način rada u javnim institucijama.
Vidim da je okupio fin tim stručnjaka koji ce mu pomagati u poslu. Tu je i Jelena Trivic koja ce mu biti desna ruka.
Vodjenje lokalne zajednice nije nuklearna fizika. Imas budzet koji trebas potrositi, uz sto manje gubitke koje prave kriminal i korupcija.
kuli1961 wrote: ↑24/12/2020 23:12Ok, pojam " s godinama" razlicito tumacimo.
To su odlicne godine, 25 - 30. Vec od tridesete pa nadalje covjek trune u svakom pogledu, fizickom i mentalnom.
Te godine su posebno dobre kada treba praviti radikalne promjene i resetovati sistem. Stare lojave njuske su uhinjene i idu linijom manjeg otpora, gledaju prvenstveno svoj interes i ne zele se zamjeriti. I taj Radojcic je bio Dodikov pas, beskičmenjak kojeg vozd godinama ponizava. Glista od covjeka.
Drasko je vec dokazao da ima muda i da ne trpi autoritet. To je vec cinjenica. Prilicno sam siguran da ima dobre namjere. Ako se dobre namjere i hrabrost spoje, moze uraditi izvrsne stvari, promijeniti način rada u javnim institucijama.
Vidim da je okupio fin tim stručnjaka koji ce mu pomagati u poslu. Tu je i Jelena Trivic koja ce mu biti desna ruka.
Vodjenje lokalne zajednice nije nuklearna fizika. Imas budzet koji trebas potrositi, uz sto manje gubitke koje prave kriminal i korupcija.