Dešavanja u Srbiji

spreca

#49876 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Emiremir33 wrote: 22/12/2020 18:08
spreca wrote: 22/12/2020 18:07
Emiremir33 wrote: 22/12/2020 17:51
Izuzmi Krajinu,u ostatku Bosne vjerujem da nema više od 2 % građana Hrvatski pasoš,ako si pratio ljetos isto se reagovalo kao sad sa Srbijom
Osim Kraine imaju i mnogi Bosnjaci Hercegovine...znam za ljetos i mnogi su ovdje na forumu o tome su pisali a mozda uopste nisu ni mislili ici na more :lol: ...a ovu u srbiji direktno po entitetskoj liniji,na prvi pogled nista strasno a li se u ovom slucaju radi o nepriznavanju BiH odnosno njenpg jedinog djela,,,,mogli su i oni reci svi koji imaju srpski pasos mogu bez testa i bilo bi manje shuma .sve se ovo radi specijalno da se omalovazi drugi dio i da se pokaze kao eto mozemo kako hocemo
De ba kad su to oni Bosnu priznali,imačemo uvijek ovakvih zajebancija i ko zna šta još
Priznali su oni BiH ,morali su,ali to sto rade ovako hinjski uvijek im treba turiti pod nos
RtrnOfSalisbury

#49877 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RtrnOfSalisbury »

ma ajte ba molim vas, kad govnari mogu dolazit otamo kako hocedu, mogu i nasi tamo :mrgreen:
espn

#49878 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by espn »

Sta ovo citam na vijestima, Srbija stavlja bijele trake gradjanima Federacije koji se zateknu tamo? Kao opravdanje korona. Ovo je Hitler radio. :run:
155_mm

#49879 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

srbija svakim danom sve vecem broju dobrih bosnjana ukazuje na to da je ideologija na istocoj obali drine najvece zlo za bosnjane u zadnja dva vijeka.
sandzokan

#49880 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sandzokan »

Blek Stena wrote: 21/12/2020 23:36 Lijepe ribarske price :-)
Blek Stena wrote: 22/12/2020 00:22 Sta ce ti moja autorizacija. Nisi ti jedini forumas ovde koji pod velom anonimnosti prepricava licne dogodovstine i avanture u interakciji sa zlim Srbima. Samo gurajte, forum i sluzi za to.
Šta je problem Black?

Demantuj, ako možeš, bilo šta od sljedećih tvrdnji.

- Srbija je naplaćivala vize za ulazak ljudi iz Federacije

- prilikom kontrole autobusa muškarcima, državljanima BiH iz FBiH, su oduzimani pasoši, a zatim su ti putnici izvođeni iz autobusa i išli su u one kontejnere gdje su kancerlarije graničara i carinika.

- ljudi iz Federacije su imali obavezu da se prijave u MUP sa onim kartončićem gdje je navedena adresa na kojoj privremeno borave zajedno sa svim podacima vlasnika nekretnine sa te adrese. Ukoliko prilikom povratka nemaš dokaz da si se prijavio u MUP ide kazna. Ovo pravilo nije važilo za građane sa istim državljanstvom ali iz drugog entiteta

- u prvim godinama nakon uspostave autobuskih linija presijedalo se u autobuse Romanijatransa, kao zbog sigurnosti.

- ni "srpski" autobus niti vozači Srbi nisu bili prepreka retardima da kamenuju autobuse. Jednom sam i sam to iskusio a znam za još 4 slučaja
konami666

#49881 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by konami666 »

detroit-mercy wrote: 22/12/2020 17:51
konami666 wrote: 22/12/2020 16:46
detroit-mercy wrote: 22/12/2020 14:46
Hos reci da u PCu je manje zarazenih nego u BiH (namjerno pisem jer kod vas je vazda PC jedno a BiH drugo) :mrgreen: kontradiktorno a vamo im i Mile precjednik zglajzo koronu :mrgreen:.
E jesi naso sa kime ces se poredit, Norveska i Finska sa Srbijom :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako misliš kod vas? Ko je to kod vas? Misliš Svedima? Ja nemam pasos niti jedne balkanske države niti državljanstvo, samo Švedski.
Možda je u tome i problem jer se uvijek poredis sa najgorim, možda bi ti bolje bilo da se poredis sa najboljim? Ili je tvoj životni cilj da vazda budeš donji?
Prvo procitaj koju si glupost napisao, sa Gotlanda su pustali ljude jer su bili manje zarazeni. Ne vidim ovdje da je slucaj da su stanovnici PC-a manje zarazeni od onih iz Federacije, cak stavise ako ne u jednakom a onda mozda i u vecem broju. I onda u cemu je fazon, da pustas ljude sa jednog dijela drzave koji je zarazen u istoj mjeri kao i stanovnici drugog dijela drzave koje ne pustas :-) :-). Ovdje se je radilo o etnickom principu pa onda kad su skontali sta su napravili brze bolje su povukli tu odluku :skoljka:. Dzabe ti svedski, btw. pridjev se pise malim slovom, pasos trebao si prije toga urediti test logike ili inteligencije. Ne bi bilo zgoreg da se dzabe ne prosipas :mrgreen:
Ja koliko vidim 50% je manje zaraženih u RS nego u FBiH. Osim toga jedna zemlja ima pravo da zabrani kome god hoće da ulazi na njen prostor. Probaj sada otići bilo gdje van BiH pa ćeš vidjeti kako ćeš se provesti.
Samo kažem umjesto da prdis ovdje i prosipaš neki nacionalizam bolje bi ti bilo da pročitaš knjigu, možda nešto i naučiš. Možda i ja nekad uzmem gramatiku Bosanskog jezika kada ali vjerovatno neću jer mi taj jezik nije toliko potreban. Test inteligencije mi nije potreban budući da zaradjujem dovoljno da se ne bavim nacionalizmom. Ti mora da si u onoj rubrici ispod 300 eura.
Zlocin&Kazna

#49882 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Zlocin&Kazna »

Image
jednonogi_Jack

#49883 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jednonogi_Jack »

Zlocin&Kazna wrote: 22/12/2020 22:29 Image
:pisnuo:
detroit-mercy

#49884 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

konami666 wrote: 22/12/2020 22:19
konami666 wrote: 22/12/2020 16:46

Kako misliš kod vas? Ko je to kod vas? Misliš Svedima? Ja nemam pasos niti jedne balkanske države niti državljanstvo, samo Švedski.
Možda je u tome i problem jer se uvijek poredis sa najgorim, možda bi ti bolje bilo da se poredis sa najboljim? Ili je tvoj životni cilj da vazda budeš donji?
Prvo procitaj koju si glupost napisao, sa Gotlanda su pustali ljude jer su bili manje zarazeni. Ne vidim ovdje da je slucaj da su stanovnici PC-a manje zarazeni od onih iz Federacije, cak stavise ako ne u jednakom a onda mozda i u vecem broju. I onda u cemu je fazon, da pustas ljude sa jednog dijela drzave koji je zarazen u istoj mjeri kao i stanovnici drugog dijela drzave koje ne pustas :-) :-). Ovdje se je radilo o etnickom principu pa onda kad su skontali sta su napravili brze bolje su povukli tu odluku :skoljka:. Dzabe ti svedski, btw. pridjev se pise malim slovom, pasos trebao si prije toga urediti test logike ili inteligencije. Ne bi bilo zgoreg da se dzabe ne prosipas :mrgreen:
Ja koliko vidim 50% je manje zaraženih u RS nego u FBiH. Osim toga jedna zemlja ima pravo da zabrani kome god hoće da ulazi na njen prostor. Probaj sada otići bilo gdje van BiH pa ćeš vidjeti kako ćeš se provesti.
Samo kažem umjesto da prdis ovdje i prosipaš neki nacionalizam bolje bi ti bilo da pročitaš knjigu, možda nešto i naučiš. Možda i ja nekad uzmem gramatiku Bosanskog jezika kada ali vjerovatno neću jer mi taj jezik nije toliko potreban. Test inteligencije mi nije potreban budući da zaradjujem dovoljno da se ne bavim nacionalizmom. Ti mora da si u onoj rubrici ispod 300 eura.
Ocam' ti si stvarno glup, pa naravno da ce imati 50% manje zarazenih kada ima vise nego duplo manje stanovnika :-). U ovim slucajevima se uzimaju proporcije, broj zarazenih na 100k stanovnika ili slicno. Je li broj zarazenih na 100k stanovnika duplo manji u PC ili je jednak ili veci u odnosu na Federaciju :mrgreen:. I ono kaze nekome, uzmi knjigu procitaj :mrgreen:. Obrazuje se bolje ti je, u pauzi dok slazes robu u magacinu uzmes malo prelistas statistiku, logiku, malo matetmatike ali i biologije ne bi bilo zgoreg :mrgreen:.
I haj sikter, ne trosi dzabe vrijeme drugim koji imaju sta da kazu tvojim glupostima :skoljka:
konami666

#49885 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by konami666 »

detroit-mercy wrote: 23/12/2020 01:22
Ocam' ti si stvarno glup, pa naravno da ce imati 50% manje zarazenih kada ima vise nego duplo manje stanovnika :-). U ovim slucajevima se uzimaju proporcije, broj zarazenih na 100k stanovnika ili slicno. Je li broj zarazenih na 100k stanovnika duplo manji u PC ili je jednak ili veci u odnosu na Federaciju :mrgreen:. I ono kaze nekome, uzmi knjigu procitaj :mrgreen:. Obrazuje se bolje ti je, u pauzi dok slazes robu u magacinu uzmes malo prelistas statistiku, logiku, malo matetmatike ali i biologije ne bi bilo zgoreg :mrgreen:.
I haj sikter, ne trosi dzabe vrijeme drugim koji imaju sta da kazu tvojim glupostima :skoljka:
Ti si glup, po čitavoj Europi a i svijetu nisu gledali statistiku nego čisto broj zaraženih kada su uvodili zabrane. I u Americi je nekad do Juna bio veoma mali broj zaraženih u poređenju sa njihovom populacijom pa nisu mogli nigdje.
Ali znaš šta, ti si upravu, ja nisam. Želim ti svu sreću ovoga svijeta da prebaciš tih famoznih 300 eura i možda posvetis vise vremena nekim bitnijim stvarima u životu od nacionalizma. Nemam ja živaca voditi diskusiju sa nekim nacionalistom koji vjerovatno nije vidio avion u zivotu
detroit-mercy

#49886 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

konami666 wrote: 23/12/2020 10:36

Ti si glup, po čitavoj Europi a i svijetu nisu gledali statistiku nego čisto broj zaraženih kada su uvodili zabrane. I u Americi je nekad do Juna bio veoma mali broj zaraženih u poređenju sa njihovom populacijom pa nisu mogli nigdje.
Ali znaš šta, ti si upravu, ja nisam. Želim ti svu sreću ovoga svijeta da prebaciš tih famoznih 300 eura i možda posvetis vise vremena nekim bitnijim stvarima u životu od nacionalizma. Nemam ja živaca voditi diskusiju sa nekim nacionalistom koji vjerovatno nije vidio avion u zivotu
Glupsonije opet da ti pojasnim neke stvari, zavodi za javno zdravstvo Federacije i PC su izbacili podatke po kojima se da naslutiti da je procenat pozitivnih od ukupnog broja testiranih danas oko 25% i u jednom i u drugom entitetu. Nadam se da znas sta su procenti i kako se izrcunavaju ali ako ne, ne bi bilo zgoreg da ponovis gradivo iz 4tog osnovne. Ako gledas na umrle, Federacija (entitet koji ima duplo vise stanovnika od PC) ima 2076 smrtnih slucajeva a PC 1644, nadam se da si u stanju da vidis da je omjer nepovoljniji po PC, ako hoces da se malo edukujes o omjerima ili ratios to ti je vec vise gradivo, matematika za 5ti razred osnovne. Mada za magacina ti je dovoljno da znas na sveckom, lijevo-desno, gore-dole i horuk :mrgreen:. Sad, nama veoma prijateljski nastrojena drzava Srbija izignorise sve te podatke i na dugoj tradiciji postovanja svih naroda u BiH stavi rampu prakticki svima osim Srbima :mrgreen:. Jer ima pravo da zastiti sebe od posasti pandemije kao i druge zemlje. Ja jedino ne razumijem kako se siti ako pusta ljude sa teritorije na kojoj je procenat zarazenih ako ne isti onda cak i veci nego u drugom dijelu drzave. Na stranu to sto puno vise ljudi iz PCa ide u Srbiju nego iz Federacije pa je statisticki gledano puno veca vjerovatnoca da oni iz PCa sire zarazu ali ti si pokazo ionako da ti statistika nije bas najjaca strana, tako da don't worry :mrgreen: .
Posto si se dohvatio nacionalizma, ovo ti je jedan klasicna primjer nacionalizma jer pandemija ne poznaje nacije ni granice, ali nista novo vec vidjeno. Nije da se nisu morale nosati bijele trake da se zna ko je ko samo prije koju godinu i ko bi mogao siriti zarzu :skoljka:.
Nacionalizam je i kada udjes u avion i vidis listu letova, pa ide Bec (Austrija), Malme (Svecka), Koeln (Njemacka), Banja Luka (Republika Srpska), Sarajevo (Bosna i Hercegovina). Je li vidis ovdje sta je nacionalizam ili da ti nacrtam kao dvogodisnjaku :mrgreen:.
Ili kad odes na bus stanicu pa vidis autobuske linije koje voze za Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu. Vidis, ja geografiju poznajem jos iz vremena ucenja gradiva o uzem i sirem zavicaju ali nisam znao da su Tuzla i Prijedor u dvije razlicite drzave :mrgreen:. A recimo Koeln i Stutgart su u istoj drzavi ili Split i Zagreb jednako ista drzava.
Nacionalizam je kada krmak clan predsjednistva jedne drzave vise sjedi u glavnom gradu druge drzave nego tamo gdje bi trebao da sjedi i kada za svoje izljeve bjesnila, nacinalizma i gluposti dobija siroku podrsku zvanicnika druge drzave.
Nacionalizam je i kada se u medjima i javnom diskursu druge drzave stalno namece PC i Federacija umjesto BiH, kao da se radi o dvije zasebne drzave.
Lista ovih proljeva je poduga, ne bih da nabrajam da ne zauzimam prostor.
Ali posto vidim da si se dohvatio 300 Orja i filozofije da i to apsolviramo. Da se naslutiti da te je pravo poslo u Sveckoj, magacin , tisuca ojra, sad si iznad balkanskog muljega, vise se ne bavis nacionalizmom ovih sto zaradjuju 3 stoje ojra, Radis na sebi, citas filozofe, da se naslutiti da pomno studiras filozofiju Ramba Amadeusa, tog wunderkinda novog filozofskog pravca namijenjenog audijenciji koja u principu prati PInk i Grand Paradu i onda povremeno proviri o cemu vazi Rambo jer kad citiraju Ramba onda djeluju pametnij medju rajom :mrgreen:.
Jedan savjet, ostavi se Ramba, uzmi malo ove osnovne naucne discipline mozda ti se malo neki koncepti i razjasne da se dzabe ne prosipas sa Rambovim doskocicama, nije to za tebe. Savladaj statistiku, logiku, matematiku, moze ti zatrebati jedan dan u zivotu.
Sad glede aviona, sto privatno sto poslovno ja sam nabio toliko kilometraze u avionima da ti jos za 5-6 zivota nece dostici, bio sam u vise zemalja nego sto ti znas nabrojati (vjerujem da bi imao problem da nabrojis zemlje izasle iz exYU), imam vise godina skole nego ti procitanih knjiga.
Ove smijesne cifre, poput 3 stoje ojra, to ne bih komentarisao :mrgreen:
Jebote, pa cak ni salonci sa foruma ne pokusavaju da brane ovaj potez Srbije a ono se naslo da prica o nacionalizmu :skoljka:
Capljina74

#49887 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Capljina74 »

Mislim da je uzet model gdje se gleda broj zaraženih na 100 000 stanovnika.

Sve je to sviranje k., jer je zar poslijednjih par dana u Srbiju ušlo 200 000 ljudi.

A i nisu prekinute veze sa UK koja je sada najveća prijetnja.
Last edited by Capljina74 on 23/12/2020 15:11, edited 2 times in total.
Blek Stena

#49888 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Blek Stena »

Za nadrndane dijasporce.....malo da se opuste

DonieBrasco

#49889 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

jednonogi_Jack wrote: 22/12/2020 22:53
Zlocin&Kazna wrote: 22/12/2020 22:29 Image
:pisnuo:
SAD prodala visak nuklearnog oruzija Kosovu. :D
detroit-mercy

#49890 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

Capljina74 wrote: 23/12/2020 15:08 Mislim da je uzet model gdje se gleda broj zaraženih na 100 000 stanovnika.

Sve je to sviranje k., jer je zar poslijednjih par dana u Srbiju ušlo 200 000 ljudi.

Zar i ti sine Brute :mrgreen:
Capljina74

#49891 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Capljina74 »

detroit-mercy wrote: 23/12/2020 15:42
Capljina74 wrote: 23/12/2020 15:08 Mislim da je uzet model gdje se gleda broj zaraženih na 100 000 stanovnika.

Pa potvrdio sam tvoje pisanje da je odluka sranje.
detroit-mercy

#49892 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

Capljina74 wrote: 23/12/2020 16:13
detroit-mercy wrote: 23/12/2020 15:42

Pa potvrdio sam tvoje pisanje da je odluka sranje.
Pogresno protumaceno :mrgreen: my bad :mrgreen:.
Nego, ono kad smo sikterisali Lavrova iz BiH pa se Vucko sljedeci dan pohvalio kako Srbi znaju da cijene i postuju goste i slicne gluposti, kako je protumaceno ono tusenje kradene robe Lavrovu?
a) Poklonio Bosanac
b) Poklonio Srbin
c) Politicka ujdurma Sarajeva da nasteti Srbima
d) Ni sta culi ni sta vidjeli
155_mm

#49893 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

odluka nije nikakvo iznenadjenje u skladu je sa politikom prema dobrim bosnjanima u zadnja dva vijeka. iznenadjenje je kojom brzinom su podvili rep. i evo cak sad ide uvlacenje u dupe preko avaza.

za predpostaviti da je neko iz EU nazvao i upitao kako to da su za mali sengen a ovako govnjarski se ponasaju. i onda im je tek tad doslo iz dupeta u glavu kakvu glupost su napravili. i sad ide ovo uvlacenje u dupe bez vazelina.
:lol:

mislim da bi u svakom slucaju BiH trebala biti oprezana u vezi mini sengena. i na osnovu minimalne sumnje u vezi srbijanski malverzacija u isti odbiti.
155_mm

#49894 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

Brnabić za "Avaz": Pozdravit ćemo svaku inicijativu koja dolazi iz Sarajeva
:lol: :lol:

bugojanac poslao brnabicku da polize sto su zasrali. poslije ovog intervjua, koji je expresno dobila u avazu, jadnici se ni cipele nisu vidjele iz bh. dupeta.

u svokom slucaju ovo ponasanje srbije je svakako dobar razlog za opreznost u vezi mini sengena.
konami666

#49895 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by konami666 »

Nemam vremena da čitam šta si napisao, praznici su, vrijeme sa obitelji i prijateljima, fino pročitaj knjigu i manje nacionalizma, možda prebaciš platu od max 300 eura na neki normalan iznos. Manje nacionalizma i mržnje kao sto sam ti ranije rekao i možda nešto i postigneš u životu. Sretan Božić i Nova Godina :)
visuljak

#49896 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by visuljak »

155_mm wrote: 23/12/2020 17:55
Brnabić za "Avaz": Pozdravit ćemo svaku inicijativu koja dolazi iz Sarajeva
:lol: :lol:

bugojanac poslao brnabicku da polize sto su zasrali. poslije ovog intervjua, koji je expresno dobila u avazu, jadnici se ni cipele nisu vidjele iz bh. dupeta.

u svokom slucaju ovo ponasanje srbije je svakako dobar razlog za opreznost u vezi mini sengena.
Jos ce Drine proteci dok se uspostave dobri odnosi sa Srbijom.

Bagra je to(cast izuzecima).
detroit-mercy

#49897 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

konami666 wrote: 23/12/2020 18:01

Nemam vremena da čitam šta si napisao, praznici su, vrijeme sa obitelji i prijateljima, fino pročitaj knjigu i manje nacionalizma, možda prebaciš platu od max 300 eura na neki normalan iznos. Manje nacionalizma i mržnje kao sto sam ti ranije rekao i možda nešto i postigneš u životu. Sretan Božić i Nova Godina :)
Opet ti :mrgreen: kazes nemas vremena da cistas, odmori malo uzmi pauzu, slozi ce se roba u magcinu :mrgreen:.
Procitao si ti, samo si podkapacitaran da napises nesto smisleno ili potkrijepljeno bilo kakvim argumentum. Zato ko papagaj ponavljas tri stvari, knjige, nacionalizam i 300 stoje ojra.
Vidim da si nacitan, mozda imas sta da preporucis, nemoj samo Ramba Amadeusa i njegova djela, za njega je Jezeva Kucica masterpiece :mrgreen:.
Btw, ja kad sam citao Norvezanina Hamsuna i Svedjanina Strindberga ti nisi znao sta oznacava geografski pojam Skandinavia :mrgreen:, misili si da je Svazilend :mrgreen:.
Drugo tamburas nacionalizam pa nacionalizma, nacitani dobro bi bilo da pronadjes definiciju nacionalizma i vidis sta ona znaci. Pa da pokazes ili apostrofiras sta je nacionalisticko u mojim postovima, hint, kritika drzavnog aparata/politike ne spada u nacionalizam :mrgreen: .
Trece 3 stoje ojra :mrgreen:, vidim ti si pravo razvalio, tausenka u magacinu u Sveckoj, puna saka brade. NIje bitno koliko zaradis nego kako ih usmjeris. Vidis, ja sa 3 stoje ojra sam preko bozicnih i novogdisnjih praznika u Dominikaskoj Republici :izet: a ti sjedi u 30 kvadrata i pjevusi sa obitelji i prijateljima, We wish you a Meery Christmas, We wish you a Merry Christmas and happy new year :mrgreen:.
Reko ti vec, sikter, zavrsi makar kakav kurs, imaju u Sveckoj vecernje skole pa se onda javi da razmotrimo da li mozes da napravis i jedan smislen argument.
konami666

#49898 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by konami666 »

detroit-mercy wrote: 23/12/2020 19:13
konami666 wrote: 23/12/2020 18:01
Opet ti :mrgreen: kazes nemas vremena da cistas, odmori malo uzmi pauzu, slozi ce se roba u magcinu :mrgreen:.
Procitao si ti, samo si podkapacitaran da napises nesto smisleno ili potkrijepljeno bilo kakvim argumentum. Zato ko papagaj ponavljas tri stvari, knjige, nacionalizam i 300 stoje ojra.
Vidim da si nacitan, mozda imas sta da preporucis, nemoj samo Ramba Amadeusa i njegova djela, za njega je Jezeva Kucica masterpiece :mrgreen:.
Btw, ja kad sam citao Norvezanina Hamsuna i Svedjanina Strindberga ti nisi znao sta oznacava geografski pojam Skandinavia :mrgreen:, misili si da je Svazilend :mrgreen:.
Drugo tamburas nacionalizam pa nacionalizma, nacitani dobro bi bilo da pronadjes definiciju nacionalizma i vidis sta ona znaci. Pa da pokazes ili apostrofiras sta je nacionalisticko u mojim postovima, hint, kritika drzavnog aparata/politike ne spada u nacionalizam :mrgreen: .
Trece 3 stoje ojra :mrgreen:, vidim ti si pravo razvalio, tausenka u magacinu u Sveckoj, puna saka brade. NIje bitno koliko zaradis nego kako ih usmjeris. Vidis, ja sa 3 stoje ojra sam preko bozicnih i novogdisnjih praznika u Dominikaskoj Republici :izet: a ti sjedi u 30 kvadrata i pjevusi sa obitelji i prijateljima, We wish you a Meery Christmas, We wish you a Merry Christmas and happy new year :mrgreen:.
Reko ti vec, sikter, zavrsi makar kakav kurs, imaju u Sveckoj vecernje skole pa se onda javi da razmotrimo da li mozes da napravis i jedan smislen argument.
Opet ti pišeš, moram isključiti notifikacije zaista, rekao sam ti fino, da si uzeo da čitaš nešto umjesto sto pišeš ove duge komentare možda bi nešto novo i naučio. Fino knjigu u ruke i možda prebaciš 300 eura.
155_mm

#49899 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

ako bi srbija ostvarila u potpunosti svoje teritirijalne pretenzije zapadno od drine ova sranja na granici bi bila svakodnevnica. to sto su sad ovako brzo povukli odluku razdvaljanja ljudi po vjerskoj i nacionalnoj pripadnosti je to da im je nakon dan dva iz dupeta doslo u glavu da ovakvo ponasanje nije u skladu sa njihovim papagajskim guslanjem da su "faktor mira i stabilnosti u regionu".

zbog toga bi dobri bosnjani trebali bitni svjesni da im je opstanak jedino moguc ako u slucaju raspada BiH sebi moraju osigurati teritorije koje bi im omogucile takav opstanak. ove teritorije sto bi kao sad dali bosnjanima bi bile samo pocetak mrcvarenja u pravcu potpunog zatiranja tragova bosnjanima.
visuljak

#49900 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by visuljak »

'eroj isturio zene da prime prve vakcinu.
On ce ako treba spasavati ako padnu u nesvEst.
Post Reply