Druže, kvotao sam Bloo ne vas. Poenta čitavog mog posta je da ljudi nerealno neke stvari posmatraju i samo površno razmišljaju o istoj, radi nekih svojih negativnih iskustava ili "predavanja" mrze sve i svašta i pljuju po tome nečemu konstantno (u ovom slučaju to je turska) apsolutno ne želeći da se udube u tematiku na pravi način, tako funkcionišu mali bezkapaticirani mozgovi koji i ne znaju za intelektualnu širinu koja je potrebna da bi se svijet sagledao u pravom svjetlu. Uvijek sam govorio ništa nije crno i bijelo, mnogo je tu nijansi između tih crnih i bijelih, poenta čitave priče je ko zna prepoznati te nijanse, malo ko zna.drug_profi wrote: ↑21/12/2020 23:45Evo samo da ti kazem da je nepristojno kvotati i obracati se ljudima koji ti ne mogu odgovoriti.Veigar wrote: ↑15/12/2020 15:07Samo na spomen Turkse gore pobrojani se upale ko zub pod upalom, ne razmumijem opsjednutos (pozitivnu i negativnu) Turskom. SDA je naravno u čitavoj toj priči napravila sranje većih razmjera favorizirajući Erdogana ispred R. Turske i čim erdo ne bude na vlasti, a doći će vrijeme i kad neće biti, nama će se to odbiti od glavu po ko zna koji puta, greška u koracima golema. UPAMTITE SVI OVDJE KOJI ČITATE, Turska nije samo Erdogan i nikad neće biti.
A oko Turske se ne slazemo i necemo dalje ovdje o tome.
SDA-All about
- Veigar
#54501 Re: SDA-All about
-
DonieBrasco
#54502 Re: SDA-All about
Nego da se vratimo temi ...
Da li je potvrđena koalicija SDA/HDZ za bolji zivot i buducnost svih građana Mostara, kao sto je bilo i svih ranijih godina ?
Da li je potvrđena koalicija SDA/HDZ za bolji zivot i buducnost svih građana Mostara, kao sto je bilo i svih ranijih godina ?
- drug_profi
#54503 Re: SDA-All about
Čekaj dok spakuju u fin omot.
Naravno biće krivi bhblokatori nekako zbog toga.
Npr. što neće da podrže SDA načelnika, pa će zato SDA da podrži HDZ načelnika.
- bunk
#54504 Re: SDA-All about
A koji su q izlazili na izbore ako nece ni sa sda ni sa hdz?drug_profi wrote: ↑22/12/2020 13:12 Čekaj dok spakuju u fin omot.
Koja je njihova svrha uopce?
Da razjedinjuju Bosnjake i rovare?
- JThomas
#54506 Re: SDA-All about
- bunk
#54507 Re: SDA-All about
Zasto bi nili izdajice?
Bez sda i hdz nema vlasti jos ihaj izbornih ciklusa.
Bez sda i hdz nema vlasti jos ihaj izbornih ciklusa.
- JThomas
#54508 Re: SDA-All about
ja ne znam, ali sigurno ću saznati od tebe kad i ako to bude.
- bunk
#54509 Re: SDA-All about
Sami su upali u vlastitu zamku ko kojot u crtanom.
Pokusavali su da izbace sda i uzmu njeno mjesto a da ih vlastiti biraci ne odyebu .
Pa se neki birokrat dosjetio da na kongresu donesu uredbu " necemo sa nacionalnim strankama i cak upisali u papire ime sda.
Pa shodno tome bolid iz Tuzle kaze " mozemo mi sa pda nije na kongresu upisano nista osim sda"..
Tako da...
Ja ih ohrabrujem neka idu sa hdz.
Ako ih hdz hoce.
Pokusavali su da izbace sda i uzmu njeno mjesto a da ih vlastiti biraci ne odyebu .
Pa se neki birokrat dosjetio da na kongresu donesu uredbu " necemo sa nacionalnim strankama i cak upisali u papire ime sda.
Pa shodno tome bolid iz Tuzle kaze " mozemo mi sa pda nije na kongresu upisano nista osim sda"..
Tako da...
Ja ih ohrabrujem neka idu sa hdz.
Ako ih hdz hoce.
- JThomas
#54510 Re: SDA-All about
jedini problem koji vi imate sa onima koji neće sa sda, je to što neće sa sda. u prirodnim naukama ovo bi bila cirkularna definicija, ali ovdje je skroz u redu. i sve se riješi onog trenutka kad neko pođe sa sda.
- dr_Evil
#54511 Re: SDA-All about
Tacno tako, samo sto kasnije SDA te svoje partnere sazvace, ispljune i proglasi izdajicama.
- bunk
#54512 Re: SDA-All about
Pisete gluposti.
Eto drugovi idite sa hdz.
Sta sad ne valja?
Eto drugovi idite sa hdz.
Sta sad ne valja?
- JThomas
#54513 Re: SDA-All about
-
Novak20
- bunk
#54515 Re: SDA-All about
To nije sprijecilo sdp da pokusa prekrojiti volju naroda 2018 na federaciji gdje je sda pomela a oni sa kiflom i ostalima pravili "probosansku koaliciji" 19 stranaka ne bil kako nategli..
Postovanje volje biraca po kantonima da ne spominjem ....
- JThomas
#54516 Re: SDA-All about
nisu vaši postotci baš toliki da bi to bilo prekrajanje. da jesu ne bi bilo ni moguće. a pod sultanom i sultanijom i nepismenim uvlakačima će padati i dalje.
- bunk
- agnostic_front
#54518 Re: SDA-All about
Bunk, ima li sta iz cnetrale za vakcine, kad mozemo ocekivati? Ili je insallah, kad bude, bice?
- Cherry-Cherry
#54519 Re: SDA-All about
Oni ne vjeruju u vakcine. Sve je to zavjera. Samo hodžini zapisi.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- bunk
#54521 Re: SDA-All about
Ako se vratis unazad pronaci ces post u kojemu me optuzujes za onu posjetu Osmanovica godisnjici hdz i gdje to kritikujes.izvrsni direktor wrote: ↑22/12/2020 17:07Pa sta je problem biti u koaliciji sa hdz? Jel to smatras losim? Nesto negativno vidis u hdz? Ne razumijem..
A sad me optuzujes da sam napisao da nesto ne valja u koaliciji sa hdz a to niti mislim niti sam napisao.
Ti se sam sa sobom ili koliko vas koristi taj profil dogovorite pa cemo tipkati.
-
Bossona
#54522 Re: SDA-All about
GUZINA ILI BARALIJA: Zašto Safa ne ponudi Irmi gradonačelničko mjesto u IME JEDINSTVA PROBOSANSKIH SNAGA?!
Irma Baralija na listi za Gradsko vijeće, osvojila više od 2.500 glasova. Kad je tako zašto Safa Oručević kao moderator „Koalicije za Mostar“ njoj ne ponudi gradonačelničko mjesto u ime jedinstva probosanskih snaga.
Ovo bi bio jedini pametan i mudar potez a i zaslužila jer zahvaljujući njoj i njenoj tužbi izbori su održani, ali će SDA rađe ući u koaliciji sa Čovićem i njegovim UZP rušiteljima BiH uz trgovinu državom za SDA ovu gradonačelničku poziciju i nastavak sage oko izbornog zakona.
U ovakvim gradovima poput Mostara, Srebrenice i drugim gradova se MORAJU staviti interesi države iznad stračkih i ličnih sujeta i interesa u zajedničkom koalicionom frontu za grad Mostar koji je bio naš Vukovar upravo politikom ratnog zločinca Čovića i njegovih HDZ-UZP ovaca.
Ovako su pobijedili oni koji su im ukinuli pravo glasa prije 12 godina i opet im dali glasove da nastave po starom, a ako opet uđu u vlast sa Čovićem i HDZ om to će SDA debelo koštati sledećih izbora 2022 i 2024 godine.
BH blok ne smije ući u koaliciju sa Čovićevim i UZP ovcima u Mostaru ni po koju cijenu to bi ih moglo koštati debelo na narednim opštim izborima 2022.
https://thebosniatimes.ba/54534/guzina- ... gsUXNjiCjM
Irma Baralija na listi za Gradsko vijeće, osvojila više od 2.500 glasova. Kad je tako zašto Safa Oručević kao moderator „Koalicije za Mostar“ njoj ne ponudi gradonačelničko mjesto u ime jedinstva probosanskih snaga.
Ovo bi bio jedini pametan i mudar potez a i zaslužila jer zahvaljujući njoj i njenoj tužbi izbori su održani, ali će SDA rađe ući u koaliciji sa Čovićem i njegovim UZP rušiteljima BiH uz trgovinu državom za SDA ovu gradonačelničku poziciju i nastavak sage oko izbornog zakona.
U ovakvim gradovima poput Mostara, Srebrenice i drugim gradova se MORAJU staviti interesi države iznad stračkih i ličnih sujeta i interesa u zajedničkom koalicionom frontu za grad Mostar koji je bio naš Vukovar upravo politikom ratnog zločinca Čovića i njegovih HDZ-UZP ovaca.
Ovako su pobijedili oni koji su im ukinuli pravo glasa prije 12 godina i opet im dali glasove da nastave po starom, a ako opet uđu u vlast sa Čovićem i HDZ om to će SDA debelo koštati sledećih izbora 2022 i 2024 godine.
BH blok ne smije ući u koaliciju sa Čovićevim i UZP ovcima u Mostaru ni po koju cijenu to bi ih moglo koštati debelo na narednim opštim izborima 2022.
https://thebosniatimes.ba/54534/guzina- ... gsUXNjiCjM
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#54523 Re: SDA-All about
sukim je sdO strateski partner... su vanzemaljcima... evo fOdilja nikad maknut i Kradeze ministre iz pederalne vlade jos malo pa ce te ko Putin zasjest u vladi... bjezte ba zeleni termiti iz mehmeda spahe srBske ville u qurac lopovski hostaplerski...
- JThomas
#54524 Re: SDA-All about
ideal sda-hdz sistema upravljanja, tehnički mandat zauvijek. a izbori kao neugodno i nedobrodošlo talasanje. iako su šanse da se nešto promijeni (bile) male, od 2010. do 2020. su bile okruglo nula, pa i to malo unosi nelagodu. isto vrijedi za vladu federacije 2015. do daljnjeg...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#54525 Re: SDA-All about
SDA-HDZ braČa po lopovluku... citam njiHove spinove o navodnoj koaliciji HDZa sa ljevicom u Mostaru... koje budalastine, SDA-HDZ je vec dogovoreno samo se bacaju ubleHe da kao oni nece al teskom mukom moraju u Ćirilov zagrljaj... banda i jedni i drugi nek karaju Mostarce, glasovali ste evo vam ga...

sta se pravite blesavi VI iz mehmeda spahe srBske ville

sta se pravite blesavi VI iz mehmeda spahe srBske ville