Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Predstavnik manjina. Mislio sam da je Salko bio vrhunac sa svojim "boždovani načelniće, boždovani vječnici, sve vas selamm i pozdravljam..." ali ovaj ga je prekucao. Salko je za njega intelektualac.
Predstavnik manjina. Mislio sam da je Salko bio vrhunac sa svojim "boždovani načelniće, boždovani vječnici, sve vas selamm i pozdravljam..." ali ovaj ga je prekucao. Salko je za njega intelektualac.
Pogledaj mu stana i kuhinje... Ovaj ce uredjivati grad...
Tempo wrote: ↑21/12/2020 19:19
Za razliku od minhauzena iz opozicije.
Kako se ne umorite od tih gluposti. Pa valjda si do sada upratio da me bolio krc i za njim i za ovim iz "opozicije". Ovdje sam sada cisto njega komentarisao, jer je on to obecanje dao kao i desetine drugih a koje nije ispunio. Zasto mora odmah neka usporedba da leti, kao eto on obecao slagao al da ti meni paralelu povuces ti pominjes neke opozicionare na jedan sarkastican nacin dajuci mi do znanja da kao oni nisu nista bolji. Boli me taki i za njega i za njih, komentarisem ih sve.
Zdravo ljudi.
Da li neko zna šta od dokumenata je potrebno za zamjenu lične karte(nije istekla)??
znamo svi da na stranici mupa pise jedno a u praksi drugo
Htio sam da pripremim sve papire dok predam nego da me ona u mup-u šalje tamo-vamo.
Ionako stalno prave neke scene
Hvala
Malo kao napukla licna,nedavno mi nisu htjeli izdati cips i koliko znam samo treba stara lična i uplatnica.
Al' haj ga znaj kad uvijek nešto novo izmisljaju.
ona nova zgrada koja se gradi do kineskog,gledam prozori pojedinih stanova će biti na 10 metara udaljenosti,ajd 15-tak,da ne pretjerujem od kineskog zida i gledaće isključivo u prozore ,nece imati drugog pogleda,iskljucivo u druge stanove,ne koptam ko će kupiti te stanpve
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/12/2020 15:06
ona nova zgrada koja se gradi do kineskog,gledam prozori pojedinih stanova će biti na 10 metara udaljenosti,ajd 15-tak,da ne pretjerujem od kineskog zida i gledaće isključivo u prozore ,nece imati drugog pogleda,iskljucivo u druge stanove,ne koptam ko će kupiti te stanpve
Sigurno ce biti nesto jeftiniji od onih koji imaju bolji pogled i prodat ce se i oni.
Ta zgrada je davno po planu i roku trebala biti napravljena. Stvarno nema smisla sa tom gradnjom, previse se oduzilo i radi se jako sporo sa malo ljudi. Ja tamo radnike vidim nedjeljom nekad a neki veliki angazman radnim danima i ne vidim. Obicno kad se pravi zgrada primjetno je da bude dosta radnika. U ovom slucaju to nije tako. Dal' nema dovoljno para ili je u pitanju nesto drugo ali fakat predugo traje. Svaki dan prolazim tom ulicom i ne vidim veliki napredak.
iceman ze wrote: ↑22/12/2020 15:18
Pa valjda zamjena po osnovu ostecenja, skini zakon o lk, ponesi toj cipsusi i pokazi joj nek proĆita, ima jedan clan koji to regulise:D
Ma dzaba kad se uhljebila
nedavno likusa 2h nije htjela izdavati cips ili bilo koji posao oko licne.
Jos htjela da istjera pola mup-a
onaj policajac samo slijeze ramenima,kaže ne mogu joj nista