Trag vodi do "Noćnih vukova", a oni se u javnosti, jednostavno, peru. Mislim, niko nije glupo da kaže: "Jeste, mi smo je poklonili".horkesh wrote: ↑21/12/2020 07:51Predsednik "Noćnih vukova": Sramota
Od kako je otkriveno da je Milorad Dodik ruskom šefu diplomatije poklonio ukradenu ikonu iz Ukrajine ne prestaju nagađanja kako je ikona stigla do Lavrova.
Jedna od teza medija iz regiona je i da su ukradenu, 300 godina staru ukrajinsku ikonu, srpskom članu Predsedništva BiH dali "Noćni vukovi", velika i organizovana grupa bajkera bliska Putinu.
Tim povodom za Sputnjik je govorio Saša Savić, koji je rekao da je zaista u ime vođe moto-kluba Aleksandra Zaldostanova tadašnjem predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku poklonio dve ikone, ali, kako kaže, ni jedna od njih nije ona koja je poklonjena ruskom ministru inostranih poslova.
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1783917
Uglavnom, Dodik će sam morati da obrazloži od koga je dobio ikonu na poklon. Ili će pruzeti na sebe sav teret bruke koju je priredio ruskoj diplomatiji, ili će u blato vlastite propasti povući još neke sa sobom.
Zanimljivo je da je Vučić imao komentar na ponašanje Komšića i Džaferovića, ali nema službenog komentara na ovako neviđen diplomatski sknadal sa Dodikom!?