Nakon mjesec pauze vratio se ranije od ocekivanog, nisam znao da ovo sranje za swapove istice tako brzo, pa sam to sad igrao... imao igrace samo za Premier i La ligu, odradio u malo vise od sat vremena, bilo bi i brze da 4 levata nisu izasla kad imam priliku da zabijem gol
Ovo mi je prvi put da radim objectives jos od summer heat mendy kartice prosle sezone (proslu fifu nisam nista igrao za swapove) svidja mi se sto je u friendlies pa ljudi brze izlaze ne razmisljaju o scoreu i gubljenju rivals poena
Ostalo mi jos 3 kartice za SB, to ce biti peglanje, mogu li ubaciti igrace s klupe koji nisu iz ovih liga, cini mi se da moze za SB?
Dosta 5 za ovu turu, jos za sljedecu 5 i uzmem ova 3 paketa
Za WL jos uvijek ne vjerujem da cu igrati, iako sam sve tekme pobijedio neki bas smaraju, vidim da se sad opasno furaju ove duge lopte po zemlji, a zadnji levat je imao 78% posjed lopte i 0 suteva u 67 minuta koliko mi je trebalo da mu zabijem tri gola i napokon ga natjeram da izadje, njegov golman je imao vise dodira s loptom nego napadaci
Jah, odradim jedno 25 ovih upgrade packova, dobijem Rashforda, RTTF Rebica i Tadica, Kanea, Alissona u 86+ i jos solidnog fodera 84-86, uglavnom daleko bolje nego kad sam 3 miliona potrosio za black friday