Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
putokaz1

#47151 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

General War wrote: 12/12/2020 08:58 A koliko je tada kuko imao mandata a koliko sada, ne kontrolise vise ni Banovice....zato sam i rekao da je to umrtvljen virus SDA....nikad nije SDA se vratila na vlast zato ssto je bollja vec sto demokrate zaseru ponasajuci se ko SDA pa i gore.
PDA ima Načelnika(Preletača Kladnja),ima Načelnika Sapne,Ima Većinu s SD u Lukavcu,A Za Banoviće su bare bare u OV
PDA će možda biti još ponegdje većina s SDA ili s nekim drugima
Imali su sastanak Kukić i Hodža jedan od glavnih SDA u vezi eventualne kaolicije na TK
vrapcic

#47153 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by vrapcic »

Dragi Pedja, Vama se obracam jer Vas izuzetno cijenim i postujem ovo sto vec godinama radite. Ljubazno Vas molim da se Vi ili neko iz NS ocituje o ovim nagadjanjima za Mostar.
Kao neko ko istinski vjeruje u to sto se do sada radili moram Vam reci da, ukoliko pristanete da radite zajedno sa SDA i DF u Mostaru u bilo kakvom kapacitetu, od jednog glasaca koji je od punoljetstva glasao za SDP i NS, dobit cete na svim narednim izborima gorljivog zagovornika HDZ-a. Ne zato sto ih podrzavam i volim, naprotiv, moje srce ce uvijek ostati na lijevoj strani, nego zato sto pristajete ici sa izdajnicima. Naravno, isto razocarenje bi bilo da krenete i sa HDZ blokom i nikakvo ali nikakvo opravdanje tu ne moze biti zadovoljavajuce. Jedan glas manje vise, znam ja dobro da ne cini veliku razliku, ali to bi bio moj jedini nacin da zaista izrazim svoj protest.
lp i zaista se nadam da su ovo naklapanja i spinovi SDA i DFa.
U iscekivanju vaseg odgovora.
sumirprimus

#47154 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

Sa sda ne treba nigdje.
vrapcic

#47155 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by vrapcic »

sumirprimus wrote: 18/12/2020 20:11 Sa sda ne treba nigdje.
I ja se sve nadam da se to DF i Cedin spin jer bi popljuvali na sve ovo sto su godinama radili.
sumirprimus

#47156 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

Ni sda ni df..nek sve propadne.hoce narod propast. ok propadamo :thumbup: :bih:
zippoo87

#47157 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

vrapcic wrote: 18/12/2020 20:03 Dragi Pedja, Vama se obracam jer Vas izuzetno cijenim i postujem ovo sto vec godinama radite. Ljubazno Vas molim da se Vi ili neko iz NS ocituje o ovim nagadjanjima za Mostar.
Kao neko ko istinski vjeruje u to sto se do sada radili moram Vam reci da, ukoliko pristanete da radite zajedno sa SDA i DF u Mostaru u bilo kakvom kapacitetu, od jednog glasaca koji je od punoljetstva glasao za SDP i NS, dobit cete na svim narednim izborima gorljivog zagovornika HDZ-a. Ne zato sto ih podrzavam i volim, naprotiv, moje srce ce uvijek ostati na lijevoj strani, nego zato sto pristajete ici sa izdajnicima. Naravno, isto razocarenje bi bilo da krenete i sa HDZ blokom i nikakvo ali nikakvo opravdanje tu ne moze biti zadovoljavajuce. Jedan glas manje vise, znam ja dobro da ne cini veliku razliku, ali to bi bio moj jedini nacin da zaista izrazim svoj protest.
naravno da je sve laz...pa mozda ne znas ali Cedomir Jovanovic je SAVJETNIK Zeljka Komsica u Predsjednistvu BiH...tako da laze u njegovo ime
nisam Pedja ali evo ti demant sa stranice nase stranke
https://www.nasastranka.ba/bs/predrag-k ... X8cXCX8lPg
Predrag Kojović: Čeda p(r)olupao lončiće
18.12.2020
Povodom izjave Čedomira Jovanovića u kojoj je naveo da je BH blok u koaliciji sa SDA i DF-om u Mostaru reagovao je Predrag Kojović:

„Čedomir Jovanović duboko kompromitovanoj koaliciji SDA i DF-a želi priskrbiti zrno moralnog kredibiliteta tako što spinuje da su u tajnoj koaliciji s BH blokom. On tako pokušava ubijediti njihove dosadašnje birače da ne odustanu od njih, kao što su odustali u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Bihaću... S druge strane, birače BH bloka želi odvratiti od glasanja za nas jer bi time politički moralni imperativ koji smo pred sebe postavili bio urušen. Taj moralni imperativ glasi: Ne nacionalnim strankama. Iza tog NE, najčvršće stojimo upravo u Mostaru. Ne samo zato što su nacionalne, već zato što su kriminogene, nepotističke i što opstaju na strahu i ucjenama i što su odgovorne zato što se izbori u Mostaru nisu održali 12 godina za šta smo se s teškom mukom izborili upravo mi, a prije svih naša Irma Baralija. To ničim ukaljati nećemo. Čedomiru Jovanoviću preporučujemo da u Srbiji spinuje protiv Aleksandra Vučića, s kojim je u koaliciji, ako mu je zaista do građanske BiH. Radeći protiv BH bloka, on se ustvari bori protiv takve Bosne i Hercegovine. BH blok nije nikakva injekcija za oživljavanje propalih, moralno i na svaki drugi način kompromitiranih političkih projekata. Pogotovo nećemo dopustiti da to bude u rukama istih takvih političara iz drugih država.“
sumirprimus

#47159 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

Dzaba kreciis tonete bez popravka
putokaz1

#47160 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

sumirprimus wrote: 18/12/2020 21:23 Dzaba kreciis tonete bez popravka
Ko Tone Izgleda da samo tonu SDP/NS 2022 nestaju samo su krivi šta će im
Čovjek koji je pratio Aliju,Bakira,Tihića itd
uglavnomja

#47161 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by uglavnomja »

zasto ste pristali da bula bude kandidat za minnistra obrazovanja????
sda kadar

:run:
putokaz1

#47162 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

uglavnomja wrote: 18/12/2020 21:44 zasto ste pristali da bula bude kandidat za minnistra obrazovanja????
sda kadar

Nipovca?
Burglaries

#47163 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Burglaries »

Hoće li sa SNSD-om na državnom nivou :D

Last edited by Burglaries on 21/12/2020 14:29, edited 1 time in total.
putokaz1

#47164 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Burglaries wrote: 19/12/2020 23:11 Hoće li sa SNSD-om na državnom nivou :D

Hoće kad mogu s PDA moze i saDodikom,Milorad krade Srbe ,Kuko Bošnjake :D
vrapcic

#47165 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by vrapcic »

zippoo87 wrote: 18/12/2020 21:01
vrapcic wrote: 18/12/2020 20:03 Dragi Pedja, Vama se obracam jer Vas izuzetno cijenim i postujem ovo sto vec godinama radite. Ljubazno Vas molim da se Vi ili neko iz NS ocituje o ovim nagadjanjima za Mostar.
naravno da je sve laz...pa mozda ne znas ali Cedomir Jovanovic je SAVJETNIK Zeljka Komsica u Predsjednistvu BiH...tako da laze u njegovo ime
nisam Pedja ali evo ti demant sa stranice nase stranke
https://www.nasastranka.ba/bs/predrag-k ... X8cXCX8lPg
Predrag Kojović: Čeda p(r)olupao lončiće
18.12.2020
Povodom izjave Čedomira Jovanovića u kojoj je naveo da je BH blok u koaliciji sa SDA i DF-om u Mostaru reagovao je Predrag Kojović:

„Čedomir Jovanović duboko kompromitovanoj koaliciji SDA i DF-a želi priskrbiti zrno moralnog kredibiliteta tako što spinuje da su u tajnoj koaliciji s BH blokom. On tako pokušava ubijediti njihove dosadašnje birače da ne odustanu od njih, kao što su odustali u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Bihaću... S druge strane, birače BH bloka želi odvratiti od glasanja za nas jer bi time politički moralni imperativ koji smo pred sebe postavili bio urušen. Taj moralni imperativ glasi: Ne nacionalnim strankama. Iza tog NE, najčvršće stojimo upravo u Mostaru. Ne samo zato što su nacionalne, već zato što su kriminogene, nepotističke i što opstaju na strahu i ucjenama i što su odgovorne zato što se izbori u Mostaru nisu održali 12 godina za šta smo se s teškom mukom izborili upravo mi, a prije svih naša Irma Baralija. To ničim ukaljati nećemo. Čedomiru Jovanoviću preporučujemo da u Srbiji spinuje protiv Aleksandra Vučića, s kojim je u koaliciji, ako mu je zaista do građanske BiH. Radeći protiv BH bloka, on se ustvari bori protiv takve Bosne i Hercegovine. BH blok nije nikakva injekcija za oživljavanje propalih, moralno i na svaki drugi način kompromitiranih političkih projekata. Pogotovo nećemo dopustiti da to bude u rukama istih takvih političara iz drugih država.“
Super, ne predjoh srecom na mracnu stranu :) Hvala puno za ovu informaciju Zippo087. A za Cedu je poznato, zato i spominjah DF :) Sretno u Mostaru!!
vrapcic

#47166 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by vrapcic »

uglavnomja wrote: 18/12/2020 21:44 zasto ste pristali da bula bude kandidat za minnistra obrazovanja????
sda kadar

Ta bula vodi jednu od najboljih skola u BiH, isla je u tu skolu i sigurno se razumije u skolstvo i kako ga unaprijediti da nam djeca ne ostaju u kamenom dobu.
sarajevosa

#47167 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sarajevosa »

Zna li se sto Irma nije bila na gradskoj listi, je li to druga vaznija?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#47168 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

sarajevosa wrote: 22/12/2020 02:40 Zna li se sto Irma nije bila na gradskoj listi, je li to druga vaznija?
Ona tako htjela
Patton44

#47169 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Znali se SUKIM cemo u Mostaru, il cekamo kiflu da odluci.
doremifa

#47170 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by doremifa »

Patton44 wrote: 23/12/2020 09:17 Znali se SUKIM cemo u Mostaru, il cekamo kiflu da odluci.
Cini mi se da su rekli da nece podrzati kandidata ultrafasista iz HDZa niti kandidata ultrafasista iz SDA, DFa i SBBa
Patton44

#47171 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

doremifa wrote: 23/12/2020 09:27
Patton44 wrote: 23/12/2020 09:17 Znali se SUKIM cemo u Mostaru, il cekamo kiflu da odluci.
Cini mi se da su rekli da nece podrzati kandidata ultrafasista iz HDZa niti kandidata ultrafasista iz SDA, DFa i SBBa
Kako ono bi pred izbore, HDZ i SDA godinama vladaju Mostarom,vrijeme je da odu.
Poslije izbora, nek HDZ i SDA formiraju vlast. :lol: :lol:
Sukim cemo Pedja
Sa koalicijom
Sa HDZ
Eto ih tamo jos 4 god.
high_volume

#47172 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

Mislim da su vam otvorene mnoge kombinacije, izuzev da u bilo kojem obliku koalirate sa SDA. S tom bagrom neće čak ni ljigavi Radončić, eto dokle je srozana ta organizacija društvenih parazita
Patton44

#47173 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

high_volume wrote: 23/12/2020 10:29
Mislim da su vam otvorene mnoge kombinacije, izuzev da u bilo kojem obliku koalirate sa SDA. S tom bagrom neće čak ni ljigavi Radončić, eto dokle je srozana ta organizacija društvenih parazita
Sukim je Fahro u Mostaru.
Koje su to kombinacije, al da prodjemo bez ranjavanja.
high_volume

#47174 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

Patton44 wrote: 23/12/2020 10:38
high_volume wrote: 23/12/2020 10:29
Sukim je Fahro u Mostaru.
Koje su to kombinacije, al da prodjemo bez ranjavanja.
Nepristojno je na temi o NS pisati o SBB, još gore o SDA. U nas se kaže "nema napretka...." :D

Ima tema o mostarskim izborima
doremifa

#47175 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by doremifa »

Patton44 wrote: 23/12/2020 10:18
doremifa wrote: 23/12/2020 09:27
Kako ono bi pred izbore, HDZ i SDA godinama vladaju Mostarom,vrijeme je da odu.
Poslije izbora, nek HDZ i SDA formiraju vlast. :lol: :lol:
Sukim cemo Pedja
Sa koalicijom
Sa HDZ
Eto ih tamo jos 4 god.
Rekli su da je vrijeme ali narod je drugačije odlučio, narod zno
Locked