Zahiragić opet jaše

Post Reply
uglavnomja

#4926 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

malakh wrote: 17/12/2020 17:04 pa to je to. lijepo sam napisao da od zahiragica stvaraju novog konakovica.

kifla se znao i izraziti i odraziti i prije i u sda, a i sada (sjecam se neka sjednica vlade vezano za gras - kad se nagovorio svima, branio pravo i logiku, ja ono paf :shock: ovo bivsi kosarkas u sda bolje prica od 99% profesora na faksu i od svih politicara u bh)

ovaj mazlum i uhljup nije niti ce ikada moci progovoriti, a da ga neko slusa
niti ce ista osim ogranicenih gluparija znati reci
samo stranacke cistke, toliko bezobrazan koliko ima pozadine

o mentalnim kapacitetima :-)
a realno kad ih pogledas - kifla 'nako nebu pod obake, a ovaj k'o mjesina. jos malo pa ce odjecu u specijalnim radnjama kupovati.

ukrakto - fala dragom alahu, a i baketu na zahiragicu :-D
i da ih bude jos do izbora
i da zmija ostane tu dje jest
:thumbup:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#4927 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

polako. vrati se u 2011. godinu i pogledaj što se o kifli pisalo a i mislilo. tu je to negdje, u par grama.

ovu pojavu je najbolje ignorirati, ali budući da mu je aljoša na svom portalu pressmedia samo danas posvetio pet članaka, jasno je kome se obratiti kada sutra isti ovaj zahiragic bude imao preko 10 tisuća glasova.
Guadalajara

#4928 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Pa vec ima preko 6 hiljada :D
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#4929 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

Guadalajara wrote: 17/12/2020 19:30 Pa vec ima preko 6 hiljada :D
sta mislis zasto?
Guadalajara

#4930 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

malakh wrote: 17/12/2020 19:32
Guadalajara wrote: 17/12/2020 19:30 Pa vec ima preko 6 hiljada :D
sta mislis zasto?
Što? Zašto? :D :lol:
malakh

#4931 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

i znam i razumijem zasto, ali dok mnogi shvate biće kasno.
Control panel

#4932 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

malakh wrote: 17/12/2020 18:11
Control panel wrote: 17/12/2020 17:41
malakh wrote: 17/12/2020 17:28

kakve veze ima dom naroda? znaš li ti uopće kako se bira u dom naroda?
Znam :)

Svi delegati iz kantona po difoltu prelaze na platu u dom naroda jer je haman duplo veca. Cak i pausal uzimaju u domu naroda jer je veci.
pa automatski kada udjes u skupstinu imas opciju da se profesionaliziras i primas preko dvije i pol tisuće maraka ili da budeš na radnom mjestu i na pausalu.

kada ideš u dom naroda, isto tako odradis, ali on kada je ušao u skupštinu i profesionalizirao radni odnos, prestao je raditi gdje je prije bio.

ono u čemu je kvaka, to je da postoji mogućnost da se nakon isteka mandata vrati na staro radno mjesto, odnosno u ovom slučaju da se stojanović vrati na radno mjesto rukovodioca u službi za zapošljavanje. jebote i to mimo konkursa primljen na tu poziciju.

mada isto vazi i za zahiragica. kad uhljeb udari na uhljeba.

ali je aljoša kukavica svoje vrste. pet članaka je danas posvetio zahiragicu na svom portalu pressmedia, a u skupštini šutio.
Sve ja to znam. Nego jedino mi ne slaze nedavno se zaposlio u sluzbi. To je moglo biti samo prije dima naroda. Znaci u 2018 i prije. Sto onda ne moze biti nedavno.
Znam ja da se svako moze vratiti nakon isteka mandata. Bojim se da stojanovic nije neko koga ce stranka tek tako pustiti. Naci ce oni njemu svaki put neko mjesto. A ni na sta. Covjek je nista posebno.
refffko

#4933 Re: Zahiragić opet jaše

Post by refffko »

malakh wrote: 17/12/2020 16:54
ultima_palabra wrote: 17/12/2020 16:52
malakh wrote: 17/12/2020 16:35 napravit ce oni od zahiragica, novog konakovica.

toliko hampe se diglo zbog njega i uvijek je reakcija na to, podrska.

udjite na komentare na drustvenim mrezama i pogledajte koliko ljudi podrzava ono sto je rekao campari ili stojanovicu.

pricam o pravim profilima, a ne o laznim.
I Sebiju podrzava puno ljudi, pravih profila. Ali je prezire 2-3 puta vise.
i konakovica je preziralo 2-3 puta više ljudi. nije tako davno ugašena tema "kifla mandatar".
Nije tacno. Konakovic i dok je bio u SDA isticao se i privukao simpatije anti SDA glasaca. Ne odmah, ali zadnjih godina svog mandata u SDA. Konakovic i ovaj debeli ljigavac su ne mogu porediti nikako, ni po cemu.
problemnatravunu

#4934 Re: Zahiragić opet jaše

Post by problemnatravunu »

refffko wrote: 17/12/2020 20:25

i konakovica je preziralo 2-3 puta više ljudi. nije tako davno ugašena tema "kifla mandatar".
Nije tacno. Konakovic i dok je bio u SDA isticao se i privukao simpatije anti SDA glasaca. Ne odmah, ali zadnjih godina svog mandata u SDA. Konakovic i ovaj debeli ljigavac su ne mogu porediti nikako, ni po cemu.
Konaković je markantna figura, ne samo politički, nego i vizuelno i dobar govornik , a šta je ovaj debeljuškasti frfljavac :?:
Cherry-Cherry

#4935 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Cherry-Cherry »

Zahiragić - zaštitno lice Podravke. Goveđi gulaš 🐃🐂
Control panel

#4936 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

Najlicemjernije danas je kad SDA nekog proziba da se nesto radi mimo zakona, poslovnika, procedura...

Ili kad zahiragic, najveci uhljeb medju uhljebima, nekoga proziva za uhljebljavanje. Covjek koga je stranka zaposlila u zzo a ni diploma mu se nije osusila od printanja. Covjek zbog koga 4 covjeka odustanu od poslanockog mandata i plate i pausala od 3000 da bi se on uhljebio.

Ili kad zahiragic prica o nelegalnoj gradnji, o lozenju cumura, o gradjevinskoj mafiji... pa jbt on misli da mi nista ne znamo i ne pamtimo.
Control panel

#4937 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

A žvaljo se ufurao da je on neka bitna faca. Ono nekoga poziva da se “sucelji”. Pa ko si vise hebo ti sve svoje.
malakh

#4938 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

Control panel wrote: 17/12/2020 20:10
malakh wrote: 17/12/2020 18:11
Control panel wrote: 17/12/2020 17:41

Znam :)

Svi delegati iz kantona po difoltu prelaze na platu u dom naroda jer je haman duplo veca. Cak i pausal uzimaju u domu naroda jer je veci.
pa automatski kada udjes u skupstinu imas opciju da se profesionaliziras i primas preko dvije i pol tisuće maraka ili da budeš na radnom mjestu i na pausalu.

kada ideš u dom naroda, isto tako odradis, ali on kada je ušao u skupštinu i profesionalizirao radni odnos, prestao je raditi gdje je prije bio.

ono u čemu je kvaka, to je da postoji mogućnost da se nakon isteka mandata vrati na staro radno mjesto, odnosno u ovom slučaju da se stojanović vrati na radno mjesto rukovodioca u službi za zapošljavanje. jebote i to mimo konkursa primljen na tu poziciju.

mada isto vazi i za zahiragica. kad uhljeb udari na uhljeba.

ali je aljoša kukavica svoje vrste. pet članaka je danas posvetio zahiragicu na svom portalu pressmedia, a u skupštini šutio.
Sve ja to znam. Nego jedino mi ne slaze nedavno se zaposlio u sluzbi. To je moglo biti samo prije dima naroda. Znaci u 2018 i prije. Sto onda ne moze biti nedavno.
Znam ja da se svako moze vratiti nakon isteka mandata. Bojim se da stojanovic nije neko koga ce stranka tek tako pustiti. Naci ce oni njemu svaki put neko mjesto. A ni na sta. Covjek je nista posebno.
pa ne tako davno. 2016. godina nije bas tako davno bila.

i zbog takvog stojanovica i njegovih uhljebarskih egzibicija, ljudi i dizu ruke od sdpa. cuj savjetnik za inspekcije. :lol:

zato takav stojanovic i sdp sa stojanovicima ne mogu biti reprezent nekih pozitivnih promjena.
Last edited by malakh on 17/12/2020 21:11, edited 1 time in total.
statixx

#4939 Re: Zahiragić opet jaše

Post by statixx »

Puna mu usta gradjana KS, a iste je znao dijeliti po razlicitim osnovama i ismijavati na drustvenim mrezama.
malakh

#4940 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

refffko wrote: 17/12/2020 20:25

steta sto nemamo video materijale iz kampanje za nacelnika opcine centar iz 2008 godine.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#4941 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bitanga_sa_otesa »

problemnatravunu wrote: 17/12/2020 20:35 a šta je ovaj debeljuškasti frfljavac :?:
goveče zaostalo u razvoju :D
JThomas

#4942 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JThomas »

vi baš k'o da ste od juče ovdje pa ne shvatate da on ne hvali zahiragića nego pljucka kiflu...
Čudna sorta

#4943 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Čudna sorta »

Kad sam došla sa posla vratim da gledam sjednicu, i nisam mogla.

Bilo je svega u SDA, ali tandem Dević i Zahiragić se neće ponoviti za još 100 godina. :-)

Ono ne možeš da vjeruješ da ijedna normalna stranka postavi njih dvojicu da ih predstavlja (sramoti) i da ima mozgova koji njih podržavaju. :-) :D

Ali opet je dobro da su tu, svaki put nas podsjete ko je ustvari SDA kadar, i koliko su oni na drugoj strani drugačiji. Što reče Konaković, samo ih pustiš da se prikažu u pravom svjetlu, to im je najveći blam.
Last edited by Čudna sorta on 17/12/2020 22:01, edited 1 time in total.
Guadalajara

#4944 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Čudna sorta wrote: 17/12/2020 21:55 Kad sam došla sa posla vratim da gledam sjednicu, i nisam mogla.

Bilo je svega u SDA, ali tandem Dević i Zahiragić se neće ponoviti za još 100 godina. :-)

Ono ne možeš da vjeruješ da ijedna normalna stranka postavi njih dvojicu da ih predstavlja (sramoti) i da ima mozgova koji njih podržavaju. :-) :D
Hare je beton 😆
Čudna sorta

#4945 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Čudna sorta »

Guadalajara wrote: 17/12/2020 21:58Hare je beton 😆
Apsolutno. :D Kako neko napisa, glup i bezobrazan, i uz to nekulturan, ubitačna kombinacija.
last mohicans

#4946 Re: Zahiragić opet jaše

Post by last mohicans »

Ma pravi beton, ja bih ga odmah na kucu ugradio. Beton kao onaj sto su Turci s morskim pjeskom miksali, pa se iznenadili kad je dosao zemljotres. Bas dobro poređenje, zemljotres je izazvao,ali tektonski. Ne sto je vispren, sarmantan, obrazovan i spreman, nego sto je njegov opus i narativ civilizacijski sunovrat, malograđanština, nepotizam, primitivizam zadnjeg reda, da ne nabrajam više. Mrmot umislio da je neka bitna karika, nikakvih manira, kulture dijaloga i svega sto jedan poslanik u OV treba da ima, a kamoli u skupstini KS. Koplje je iznad nepismene Bibe po nastupu. Kao da ni jednog dana skole nije išao, mozda i nije, čim se sa 14 god. bo čakijom. Jadni pokušaji ezdea botova da ga okuraze ovdje i predstave kao nekog takmaca Dini. Jedna riječ.. ZALOSNO!!!!
Last edited by last mohicans on 17/12/2020 22:10, edited 1 time in total.
Guadalajara

#4947 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Čudna sorta wrote: 17/12/2020 22:06
Apsolutno. :D Kako neko napisa, glup i bezobrazan, i uz to nekulturan, ubitačna kombinacija.
Neka ga, nek razbije monotoniju...sve neke bezvezne face...On je tu sad novi, svjez...😂
Control panel

#4948 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

Guadalajara wrote: 17/12/2020 22:08
Čudna sorta wrote: 17/12/2020 22:06
Neka ga, nek razbije monotoniju...sve neke bezvezne face...On je tu sad novi, svjez...😂
On je tu da spasi cirkusa ono petero sto su odustali kako bi se on uhljebio.
Guadalajara

#4949 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

last mohicans wrote: 17/12/2020 22:08 Ma pravi beton, ja bih ga odmah na kucu ugradio. Beton kao onaj sto su Turci s morskim pjeskom miksali, pa se iznenadili kad je dosao zemljotres. Bas dobro poređenje, zemljotres je izazvao,ali tektonski. Ne sto je vispren, sarmantan, obrazovan i spreman, nego sto je njegov opus i narativ civilizacijski sunovrat, malograđanština, nepotizam, primitivizam zadnjeg reda, da ne nabrajam više. Mrmot umislio da je neka bitna karika, nikakvih manira, kulture dijaloga i svega sto jedan poslanik u OV treba da ima, a kamoli u skupstini KS. Koplje je iznad nepismene Bibe po nastupu. Kao da ni jednog dana skole nije išao, mozda i nije, čim se sa 14 god. bo čakijom. Jadni pokušaji ezdea botova da ga okuraze ovdje i predstave kao nekog takmaca Dini. Jedna riječ.. ZALOSNO!!!!
Ima on diplomu pravnog fakulteta. :wink:

A to za cakiju, dirao ga onaj klosar, i Hare ga nabi.. Nije tu Hare nekog slabijeg maltretirao, vec se branio od bitange i kabadahije koji je i druge tukao, uzimao im pare :)

Da je vise takvih Bošnjaka koji su spremni da se brane cime stignu ne bi ih niko maltretirao. :bih:
last mohicans

#4950 Re: Zahiragić opet jaše

Post by last mohicans »

Guadalajara wrote: 17/12/2020 23:13
last mohicans wrote: 17/12/2020 22:08 Ma pravi beton, ja bih ga odmah na kucu ugradio. Beton kao onaj sto su Turci s morskim pjeskom miksali, pa se iznenadili kad je dosao zemljotres. Bas dobro poređenje, zemljotres je izazvao,ali tektonski. Ne sto je vispren, sarmantan, obrazovan i spreman, nego sto je njegov opus i narativ civilizacijski sunovrat, malograđanština, nepotizam, primitivizam zadnjeg reda, da ne nabrajam više. Mrmot umislio da je neka bitna karika, nikakvih manira, kulture dijaloga i svega sto jedan poslanik u OV treba da ima, a kamoli u skupstini KS. Koplje je iznad nepismene Bibe po nastupu. Kao da ni jednog dana skole nije išao, mozda i nije, čim se sa 14 god. bo čakijom. Jadni pokušaji ezdea botova da ga okuraze ovdje i predstave kao nekog takmaca Dini. Jedna riječ.. ZALOSNO!!!!
Ima on diplomu pravnog fakulteta. :wink:

A to za cakiju, dirao ga onaj klosar, i Hare ga nabi.. Nije tu Hare nekog slabijeg maltretirao, vec se branio od bitange i kabadahije koji je i druge tukao, uzimao im pare :)

Da je vise takvih Bošnjaka koji su spremni da se brane cime stignu ne bi ih niko maltretirao. :bih:
Dzaba mu deset fakulteta kad nije naučio osnovni bonton i kulturu, a to se uglavnom iz kuce nosi. U takve Bošnjake kao sto je on, se ne bih pouzdao, kao sto mu se ni u šefa ne moze pozdati čije politike je Zahiragic direktan produkt i proizvod. Jesi ti neki novi ala bunk,malak i patton da te preskačem ubuduce?
Post Reply