EME91 wrote: ↑17/12/2020 09:05Nas bgm nije. Ni najmanje. Nit je ovo nakarada. Nego 2022 cekamo i kraj price. Da se i sa tim zavrsi , pa na nove projekte.
E cuj dotukla nas , a mi nikad jaci nismo bili. Svasta.
Nikad vise para, nikad vise tursita, nikad jaca ekonomija. Zaposlenost. Raja zivi u izobilju.
Nama samo treba jos malo vremena, a vrijeme tece , ne zaustavlja se.
Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
-
Novak20
#3751 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
- BHCluster
#3752 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
-
Hemsworth30
#3753 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
-
Hemsworth30
#3754 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Kako je Bosnjacima danas losije nego prije 15 godina? Trgovina se vise ne odvija preko skutorije, Viteza i Kiseljaka od kojih je zavisio veci dio BiH. Najjaci trgovacki lanac nije u rukama Hrvata, vec Bosnjaka. Bosnjaci su postali sigurna vecina u skoro svim opcinama srednje Bosne. Poljoprivreda vise ne zavisi od Hrvata iz Posavine, jer su raseljeni, Bosnjaci vecina medju mladima u Odzaku. Nazalost, povrce i voce sve vise uvozimo, ali tako je. Turizam je najvise u rukama Bosnjaka, izuzmemo li Medjugorje.
Dominacija OBN-a kao prohrvatskog medija u BiH davno je prestala i pali su. Reklame hrvatskih proizvoda su mnogo manje prisutne nego prije 15 i 20 godina. Hrvatska pop kultura vise nema utjecaja u BiH kao za vrijeme dominacije Nove TV.
U mnogim aspektima Bosnjacima je danas bolje nego prije 15 godina, a Hrvatima losije. No, dakako, politika je poganija. Ne vidim da se vi rahat ne patite...
- 512MB
- BHCluster
#3756 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ima i pozitivna strana, bit ce izgradjena fabrika za preradu rajchice. 
- BHCluster
- 512MB
-
DonieBrasco
#3759 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ne shvataju neki da ce posljedice iskljucivo po hrvate u BiH biti dugorocne ne radi politke bosnjaka ili srba, nego zbog politke HDZ u BiH.
A ptice na grani znaju da ce Covic tj. HDZ biti proslost kada padne Dodik, a to je bliska buducnost.
A ptice na grani znaju da ce Covic tj. HDZ biti proslost kada padne Dodik, a to je bliska buducnost.
- BHCluster
-
Novak20
#3761 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Hemsworth30 wrote: ↑17/12/2020 11:30Kako je Bosnjacima danas losije nego prije 15 godina? Trgovina se vise ne odvija preko skutorije, Viteza i Kiseljaka od kojih je zavisio veci dio BiH. Najjaci trgovacki lanac nije u rukama Hrvata, vec Bosnjaka. Bosnjaci su postali sigurna vecina u skoro svim opcinama srednje Bosne. Poljoprivreda vise ne zavisi od Hrvata iz Posavine, jer su raseljeni, Bosnjaci vecina medju mladima u Odzaku. Nazalost, povrce i voce sve vise uvozimo, ali tako je. Turizam je najvise u rukama Bosnjaka, izuzmemo li Medjugorje.
Dominacija OBN-a kao prohrvatskog medija u BiH davno je prestala i pali su. Reklame hrvatskih proizvoda su mnogo manje prisutne nego prije 15 i 20 godina. Hrvatska pop kultura vise nema utjecaja u BiH kao za vrijeme dominacije Nove TV.
U mnogim aspektima Bosnjacima je danas bolje nego prije 15 godina, a Hrvatima losije. No, dakako, politika je poganija. Ne vidim da se vi rahat ne patite...
Tko je rekao da se Hrvati pate ?
Bošnjaci se pate i to rahat. Za male pare u svakom od "uspjeha" koje navodiš.
Uzgred rečeno, pored Zvezda granda i ZMBT hrvatska pop kultura ovdje nema šanse.
-
Palmalma
#3762 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Na tom hb forumu kao da cetvero ljudi, na svakoj temi, prosipa iste postove.
Nista posebno, i svojima su vjerovatno dosadili sa ponavljanjem istog.
Nista posebno, i svojima su vjerovatno dosadili sa ponavljanjem istog.
- BHCluster
-
Loki2k9
#3764 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ma je li se to bezazleti pilići ne pate? Uzivate u patnji onda? Ma pazi ti ovo.Novak20 wrote: ↑17/12/2020 14:53Hemsworth30 wrote: ↑17/12/2020 11:30Kako je Bosnjacima danas losije nego prije 15 godina? Trgovina se vise ne odvija preko skutorije, Viteza i Kiseljaka od kojih je zavisio veci dio BiH. Najjaci trgovacki lanac nije u rukama Hrvata, vec Bosnjaka. Bosnjaci su postali sigurna vecina u skoro svim opcinama srednje Bosne. Poljoprivreda vise ne zavisi od Hrvata iz Posavine, jer su raseljeni, Bosnjaci vecina medju mladima u Odzaku. Nazalost, povrce i voce sve vise uvozimo, ali tako je. Turizam je najvise u rukama Bosnjaka, izuzmemo li Medjugorje.
U mnogim aspektima Bosnjacima je danas bolje nego prije 15 godina, a Hrvatima losije. No, dakako, politika je poganija. Ne vidim da se vi rahat ne patite...![]()
Tko je rekao da se Hrvati pate ?
Bošnjaci se pate i to rahat. Za male pare u svakom od "uspjeha" koje navodiš.
Uzgred rečeno, pored Zvezda granda i ZMBT hrvatska pop kultura ovdje nema šanse.![]()
Ja ne vidim razliku izmedju patetičnih serijušćina, Nives Celzijus, Mačka modnog, Lidije Baćić s jedne strane i srpskog trash folka s druge. Prosvijetli me, molim te.
- mO k3
#3765 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
a cek cek bude tu i poneki cetnik
osim toga necemo o njima vise .... hvala unaprijed
-
zrakomlat
#3766 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Pa tako oni i dolaze do onih 23%. U "svoje" računaju Mostar Jablanicu, Konjic, Niskoplje, Busovaču, Novi TravnikHemsworth30 wrote: ↑17/12/2020 01:01Sjecam se price o demografskom preuzimanju Jablanice. Kazu drze pola opcine i to ce povezati sa Slatinom, mjestom prema Prozoru, a onda ce se Bosnjaci iz ostatka opcine zbog straha iseliti prema Sarajevu jer ce ih Hrvati opkoliti sa tri od cetiri strane.zrakomlat wrote: ↑16/12/2020 22:45Škobo Habu wrote: ↑16/12/2020 22:34 Imam dovoljno forumskog staža pa mogu reči za famoznog @duda da se oduvijek bavio demografijom. I na Forumu.hr i na HZ HB. Barem petnaest godina čovjek piše o demografskom slomu Bošnjaka. Kada je on predviđao širanje na istočnu stranu Mostara, ima tome desetak godina, i iseljavanje Bošnjaka preko Ivana.
Koliko su njegove porognoze tačne - prosudite sami.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao tad bi nam halalili i Konjic prema kojem su imali pretenzije.
![]()
![]()
Danas u toj istoj Jablanici Hrvati cine vecinu samo na Risovcu i zaseoku Kosne Luke, vec su odavno Bosnjaci preuzeli Doljane, a Sovici i Slatina su oduvijek i bili vecinski bosnjacki.
Elem, taj forum je sabirni centar mentalno oboljelih i dezorjentisanih degenerika koji zive, ne u paralelnom svijetu, vec u multiverzumu.
-
Škobo Habu
#3767 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ne podcjenjujte moć foruma HR HB.
Njime su u nakad harali Zirdum, Sopta, Vasić i neki likovi sa hercegovački portala.
Mislim da je i Raspudić bio aktuelan. Mislim... Davno je to bilo.
Njime su u nakad harali Zirdum, Sopta, Vasić i neki likovi sa hercegovački portala.
- escobar__
#3768 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Još uvijek su oni tu... U tih desetak jebeno bolesnih likova koji, osim što na HercegBosni prosipaju šovinizam, aparthejd, fašizam, mržnju i sve ono najgore što je čovjek uspio stvorit, po Twitteru svakodnevno pišu CIA-i, FBI-ju i drugim američkim agencijama o bosanskim muslimanima koji su srušili tornjeve WTC.Škobo Habu wrote: ↑17/12/2020 19:50 Ne podcjenjujte moć foruma HR HB.
Opaka bolest.
- escobar__
#3769 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Uvjeren sam da pojedinci s mentalnim poremećajima koji su tamo "bog i batina" ordiniraju i na Klixu ali ovdje ipak moraju glumatat neku kulturu i civilizovanost čisto da ostave dojam da baš i nisu toliko zatucana kamenjarska žgadija. 
-
zrakomlat
#3770 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Tačno. Odem nekad na poskok fb stranicu. Vrlo često u svaku vijest ubace kako su pripadnici Armije BiH učestvovali u rušenju WTC. Prije mjesec-dva su zaredom izbacili 10tak vijesti s tom temom. Mislim kad je generalu Deliću bila godišnjica smrti, pa taj dan.escobar__ wrote: ↑17/12/2020 20:11Još uvijek su oni tu... U tih desetak jebeno bolesnih likova koji, osim što na HercegBosni prosipaju šovinizam, aparthejd, fašizam, mržnju i sve ono najgore što je čovjek uspio stvorit, po Twitteru svakodnevno pišu CIA-i, FBI-ju i drugim američkim agencijama o bosanskim muslimanima koji su srušili tornjeve WTC.Škobo Habu wrote: ↑17/12/2020 19:50 Ne podcjenjujte moć foruma HR HB.
Opaka bolest.
-
Guadalajara
- escobar__
#3772 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Pa onaj haman konzul i latentni homoseksualac s dva-tri Twitter naloga piše o 11. septembru, označava medije, CIA-u, FBI i ko mu još padne na pamet i tako godinama, niko ga ne yebe ni 2% ali je momak baš uporan. Totalno sjeban(i) u mozak.zrakomlat wrote: ↑17/12/2020 22:01Tačno. Odem nekad na poskok fb stranicu. Vrlo često u svaku vijest ubace kako su pripadnici Armije BiH učestvovali u rušenju WTC. Prije mjesec-dva su zaredom izbacili 10tak vijesti s tom temom. Mislim kad je generalu Deliću bila godišnjica smrti, pa taj dan.escobar__ wrote: ↑17/12/2020 20:11Još uvijek su oni tu... U tih desetak jebeno bolesnih likova koji, osim što na HercegBosni prosipaju šovinizam, aparthejd, fašizam, mržnju i sve ono najgore što je čovjek uspio stvorit, po Twitteru svakodnevno pišu CIA-i, FBI-ju i drugim američkim agencijama o bosanskim muslimanima koji su srušili tornjeve WTC.Škobo Habu wrote: ↑17/12/2020 19:50 Ne podcjenjujte moć foruma HR HB.
Opaka bolest.
- escobar__
#3773 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Totalno lud frajer.
Osim što je taj sajt zaslužio da ga pravosudne institucije solidno prečešljaju, ove su katotalibanske spodobe zaslužile i psihijatrijsko liječenje.
- Kolinda
#3774 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Pišu na Klix forumu i razglabaju o tamo nekom hzhb forumu i to na 10 stranica 
- escobar__