bikoz papanlook iz meinstrim nau
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#31176 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Laplace
#31177 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
'naĆi, ipak radi, hFala Vi.Naslovnica wrote: ↑14/12/2020 13:39Ni'e izbrisao, nego padnuo bijo jutjube sadae se vratijo
Edit: 'naĆi.
Last edited by Laplace on 16/12/2020 17:52, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#31178 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Jebeni polusvijet, jebo im Tuzlanski pilsner majku vazda!
Nije ovaj Peugeot, on je tu slučajno.
- Logovan
#31179 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nervira me kada se skrene prema parkingu i odmah se stane nakon skretanja tamo gdje ne treba i upale se sva cetiri (neki ni ne upale sva cetiri). Mislim daj odmakni se negdje pa stani, gledaj da sto manje smetas, da ne govorim o tome da prvo potrazis slobodno parking mjesto.
- Laplace
#31180 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Još gori su genijalci koji stanu nasred ceste, izađe mu neko iz auta a onda odmah skrene desno na parking i parkira. Šta se dešava u glavi takvih vozača, to je misterija za psihologiju i psihijatriju.Logovan wrote: ↑16/12/2020 16:09 Nervira me kada se skrene prema parkingu i odmah se stane nakon skretanja tamo gdje ne treba i upale se sva cetiri (neki ni ne upale sva cetiri). Mislim daj odmakni se negdje pa stani, gledaj da sto manje smetas, da ne govorim o tome da prvo potrazis slobodno parking mjesto.
- Laplace
#31181 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan se (sa naplatnog mjesta Podlugovi, ka Sarajevu) na autoput uključuje golf dvojka brzinom 40 km/h. Znači, u trenutku kad je već bio na desnoj traci autoputa kretao se brzinom 40 km/h. Nisam ga preticao sa desne strane, uključio sam se iza njega i odmah u lijevu i pretekao. Srećom, ni na desnoj ni na lijevoj u tom trenutku nije bilo vozila.
Ono, baš sam vozio za njim da vidim da li će ubrzati. Nije. Vozio sam na većem rastojanju da mogu dovoljno ubrzati kad se iza njega uključim (što ono kažu, dao sam mu fore).
Ono, baš sam vozio za njim da vidim da li će ubrzati. Nije. Vozio sam na većem rastojanju da mogu dovoljno ubrzati kad se iza njega uključim (što ono kažu, dao sam mu fore).
- bitanga_sa_otesa
#31182 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
svaki dan po 2x mi se to desi u otesu na ukljucenju na brzu cestu.ja ne znam kakvi su to mozgovi degenericniLaplace wrote: ↑16/12/2020 17:58 Neki dan se (sa naplatnog mjesta Podlugovi, ka Sarajevu) na autoput uključuje golf dvojka brzinom 40 km/h. Znači, u trenutku kad je već bio na desnoj traci autoputa kretao se brzinom 40 km/h. Nisam ga preticao sa desne strane, uključio sam se iza njega i odmah u lijevu i pretekao. Srećom, ni na desnoj ni na lijevoj u tom trenutku nije bilo vozila.
- Laplace
#31183 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ono, dešavalo mi se da se auto ispred sporo uključuje, ali ovaj je baš pretjerao. Još golf pun k'o šibica. Da je naišao kamion sa nekih 90 km/h, jednog bi našli u Mostaru, drugog u Banovićima, trećeg u Srebreniku i četvrtog u Bihaću.bitanga_sa_otesa wrote: ↑16/12/2020 18:43svaki dan po 2x mi se to desi u otesu na ukljucenju na brzu cestu.ja ne znam kakvi su to mozgovi degenericniLaplace wrote: ↑16/12/2020 17:58 Neki dan se (sa naplatnog mjesta Podlugovi, ka Sarajevu) na autoput uključuje golf dvojka brzinom 40 km/h. Znači, u trenutku kad je već bio na desnoj traci autoputa kretao se brzinom 40 km/h. Nisam ga preticao sa desne strane, uključio sam se iza njega i odmah u lijevu i pretekao. Srećom, ni na desnoj ni na lijevoj u tom trenutku nije bilo vozila.
Ono, baš sam vozio za njim da vidim da li će ubrzati. Nije. Vozio sam na većem rastojanju da mogu dovoljno ubrzati kad se iza njega uključim (što ono kažu, dao sam mu fore).da li uopste razmislja da ce ga opaliti neki kamion ili auto koje se krece 80
![]()
- nepass1
#31184 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zajebano je petom sa 1k obrtaja ubrzati, jbgbitanga_sa_otesa wrote: ↑16/12/2020 18:43svaki dan po 2x mi se to desi u otesu na ukljucenju na brzu cestu.ja ne znam kakvi su to mozgovi degenericniLaplace wrote: ↑16/12/2020 17:58 Neki dan se (sa naplatnog mjesta Podlugovi, ka Sarajevu) na autoput uključuje golf dvojka brzinom 40 km/h. Znači, u trenutku kad je već bio na desnoj traci autoputa kretao se brzinom 40 km/h. Nisam ga preticao sa desne strane, uključio sam se iza njega i odmah u lijevu i pretekao. Srećom, ni na desnoj ni na lijevoj u tom trenutku nije bilo vozila.
Ono, baš sam vozio za njim da vidim da li će ubrzati. Nije. Vozio sam na većem rastojanju da mogu dovoljno ubrzati kad se iza njega uključim (što ono kažu, dao sam mu fore).da li uopste razmislja da ce ga opaliti neki kamion ili auto koje se krece 80
![]()
- bitanga_sa_otesa
- azurna_obala
#31186 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.
Htjela sam zvati policiju stvarno, ali onda ja pravim gužvu
Zasto ondje nema kamera ili policija svaki dan?!
Ne kontam kako mozes ostaviti auto na cesti, ja se jadna sklanjam i ne daj Bože da koga oštetim na bilo koji način, parkiram se gdje propisano, pa makar hodala jos 500 metara i ovako trudna, al' ne kod nas gospoda mora iz kreveta u auto, iz hale u auto, iz prodavnice u auto. Kreteni
Htjela sam zvati policiju stvarno, ali onda ja pravim gužvu
Ne kontam kako mozes ostaviti auto na cesti, ja se jadna sklanjam i ne daj Bože da koga oštetim na bilo koji način, parkiram se gdje propisano, pa makar hodala jos 500 metara i ovako trudna, al' ne kod nas gospoda mora iz kreveta u auto, iz hale u auto, iz prodavnice u auto. Kreteni
-
kakaljin
#31187 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Legnes na sirenuazurna_obala wrote: ↑17/12/2020 09:02 Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.
Htjela sam zvati policiju stvarno, ali onda ja pravim gužvu![]()
-
c0de
#31188 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
naĆi djelte
- basicm
#31189 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Malo perverzan prijedlog, i realno nemoguc, otkud joj sirena?kakaljin wrote: ↑17/12/2020 09:05Legnes na sirenuazurna_obala wrote: ↑17/12/2020 09:02 Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.
- Laplace
#31190 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako će da legne kad je trudna? Smeta stomak.kakaljin wrote: ↑17/12/2020 09:05Legnes na sirenuazurna_obala wrote: ↑17/12/2020 09:02 Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.
- Laplace
#31191 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
basicm wrote: ↑17/12/2020 10:02Malo perverzan prijedlog, i realno nemoguc, otkud joj sirena?kakaljin wrote: ↑17/12/2020 09:05Legnes na sirenuazurna_obala wrote: ↑17/12/2020 09:02 Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.
- darius_maximus
#31192 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad uđe u kružni, u unutrašnju traku, i na sljedećem izlazu odmah hoće da se isključi, pa počne da svira što mu ja u vanjskoj nisam stao.
Ili, kada u kružnom samo presječe iz unutrašnje kroz vanjsku, da se isključi, bez obzira ima li auta ili nema.
Tačno mi u tih par sekundi tako pritisak skoči da kontam da će me jednom hercika na licu mjesta strefiti.
Ili, kada u kružnom samo presječe iz unutrašnje kroz vanjsku, da se isključi, bez obzira ima li auta ili nema.
Tačno mi u tih par sekundi tako pritisak skoči da kontam da će me jednom hercika na licu mjesta strefiti.
- azurna_obala
#31193 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bolje da nisam nista napisala.Laplace wrote: ↑17/12/2020 10:06Kako će da legne kad je trudna? Smeta stomak.kakaljin wrote: ↑17/12/2020 09:05Legnes na sirenuazurna_obala wrote: ↑17/12/2020 09:02 Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.
-
Juka Jebach
#31194 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Odes ispred nje i u rikverc, pa nek dokaze da te nije udarilaazurna_obala wrote: ↑17/12/2020 09:02 Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.
- Logovan
#31195 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma oni su priča za sebe.
-
Juka Jebach
#31196 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Na dobrinji onaj kruzni sa olimpijskim krugovima, ja u traku za ulazak u unutarnju a pored mene dvije cure u traku za ulazak u vanjsku, produ sva auta u kruznom i krenemo se uacivati kad one pravo u moju traku, da nisam skrenu na onu travu bio bi sudar al nista one i po izlasku samo presjekose.darius_maximus wrote: ↑17/12/2020 10:22 Kad uđe u kružni, u unutrašnju traku, i na sljedećem izlazu odmah hoće da se isključi, pa počne da svira što mu ja u vanjskoj nisam stao.
- Laplace
- Laplace
#31198 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Samo kamere i to dobro ih sakriti. Sačekati mjesec-dva a onda samo slati kazne. Pa kad genijalcima dođe jedno dvadesetak kazni...
-
dorkcic
#31199 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako ne žuriš nigdje, fakat je dobar prijedlog da samo trubiš dok se ne vrati ljankase. To je svuda po gradu uzurpiralo po jednu traku jer je lijeno prošetat od parkinga. Da može, stoka bi i u granap ušla s automazurna_obala wrote: ↑17/12/2020 09:02 Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.
-
BadBoy
#31200 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Apsolutni kolaps je svaki dan tu, još kad trola naiđe, tek je onda cirkus: parkirana auta na bus stajalištu - trola mora u traci stati; "samo minut da kupim ćevape u mrkvi ili maslenicu u montani" - trola i sva auta se moraju prestrojavati. Preko puta Mrkve i Montane, cijeli trotoar nađiđan autima. Fuj.azurna_obala wrote: ↑17/12/2020 09:02 Svaki dan u Zagrebačkoj parkirana auta na sred ceste, izbaci sva četiri i misli nema problema. Jucer, konkretno, prilazim sa semafora iz pravca grada, auto ispred mene se zaustavlja, upali sva četiri, zenska lagano izade i ode u neku od onih radnji, a ti i onda čekaj i pravi kolonu dok se prestrojiš.