Popularne stvari koje ne kontam
- bandit_mo
#30076 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svako desetljeće nosi nove diktate ljepote. Pune usne su se oduvijek smatrale izuzetno poželjnim, samo nije bilo brzog i jeftinog načina kako doći do njih. Druga je stvar što ih povećavaju nesrazmjerno ostatku lica, ali tu je potrebno i malo osjećaja za estetiku, koji nedostaje.
Taj izgled mene asocira na lutke na napuhovanje što mi ima smisla za dame koje se bave tim poslovima.
Taj izgled mene asocira na lutke na napuhovanje što mi ima smisla za dame koje se bave tim poslovima.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#30077 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo vrijeme je nametnulo neke nove kriterije ljepote koje vecinski podrzavam jer je pobrisala jasne granice u izgledu izmedju generacija.
Estetske zahvate podrzavam jer je osnovna sloboda covjeka mogucnost da odluci sam za sebe sta zeli. Hoces zvalje kao babunova guzica, ma samo izvoli.
Kada se urade sa mjerom, narocito u pogledu ispravljanja odredjenog deformiteta, to itekako utice pozitivno na samopouzdanje. Jer vjerovali ili ne i sise i peglanje bora pa i usta se mogu uraditi jako lijepo.
Medjutim, usne rijetko koja zena uradi sa mjerom jer stalno zeli dodatno povecanje i stalno ima utisak da su ispuhale
Meni je zapravo najveca tragedija kad mlade i prirodno lijepe cure posegnu za ovim i upropaste ono sto im je priroda dala.
Ima jedna djevojka iz Zenice, prodefilovala je na ovdasnjim drkoš temama
, upis ljepote bila stvarno, bas ono za casopisa prirodna ljepota, sto bi reko rahmetli Dzej ima ona sve nogeeee predugee lepo licee ko iz magazinaa
a onda malo po malo kako se bavila cime se bavila i kako se pocela druziti sa starletama te poveca sise, te uradi zvalje ko patka, te stanji nos, te istetovira obrve i od recimo jake devetke napravi od sebe cirkus i spade na neku sesticu 
Estetske zahvate podrzavam jer je osnovna sloboda covjeka mogucnost da odluci sam za sebe sta zeli. Hoces zvalje kao babunova guzica, ma samo izvoli.
Kada se urade sa mjerom, narocito u pogledu ispravljanja odredjenog deformiteta, to itekako utice pozitivno na samopouzdanje. Jer vjerovali ili ne i sise i peglanje bora pa i usta se mogu uraditi jako lijepo.
Medjutim, usne rijetko koja zena uradi sa mjerom jer stalno zeli dodatno povecanje i stalno ima utisak da su ispuhale
Meni je zapravo najveca tragedija kad mlade i prirodno lijepe cure posegnu za ovim i upropaste ono sto im je priroda dala.
Ima jedna djevojka iz Zenice, prodefilovala je na ovdasnjim drkoš temama
a onda malo po malo kako se bavila cime se bavila i kako se pocela druziti sa starletama te poveca sise, te uradi zvalje ko patka, te stanji nos, te istetovira obrve i od recimo jake devetke napravi od sebe cirkus i spade na neku sesticu - Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#30078 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja razumijem i podrzavam estetske korekcije koje stvarno poprave stanje kod nekoga (ne samo fizicki nego i u glavi) tipa ima kriv nos, pa to sredi, ili ima klempave usi, pa sredi, ili slicno. Pa jebiga, i ako ima tanke male usne, pa malo ubrizga, pa i to bih razumio. Ali trebe koje imaju divne prirodne usne, i one ubrizgavaju! Ozbiljan fenomen...bandit_mo wrote: ↑15/12/2020 09:32 Svako desetljeće nosi nove diktate ljepote. Pune usne su se oduvijek smatrale izuzetno poželjnim, samo nije bilo brzog i jeftinog načina kako doći do njih. Druga je stvar što ih povećavaju nesrazmjerno ostatku lica, ali tu je potrebno i malo osjećaja za estetiku, koji nedostaje.
- bandit_mo
#30079 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ja sam u suštini za estetske operacije, live and let live, taj sam tip.
Samo što meni smeta uniformiranost izgleda, gdje svaka žena počinje ili svojski trudi da izgleda jednako. Ista kosa, iste usne, ista šminka, ista odjeća.. Zašto nitko nema želju da bude poseban? Meni mlađoj je to bilo glavno, da sam posebna, drugačija u odjevanju, kosi, šminki..
Samo što meni smeta uniformiranost izgleda, gdje svaka žena počinje ili svojski trudi da izgleda jednako. Ista kosa, iste usne, ista šminka, ista odjeća.. Zašto nitko nema želju da bude poseban? Meni mlađoj je to bilo glavno, da sam posebna, drugačija u odjevanju, kosi, šminki..
- ExNihilo
#30080 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato što su gledale Fight Club i shvatile kako nisu unique snowflakes.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#30081 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bandit_mo wrote: ↑15/12/2020 12:26 I ja sam u suštini za estetske operacije, live and let live, taj sam tip.
Ista kosa, iste oci, iste grudi
tvoja nova malena
isto prica, isto hoda, kazu ljudi
izdaleka ista ja

Ja mislim da je instagram sjebo sve jer je hordama ocajnih muskaraca bez ikakvih kriterija dao mogucnost komentarisanja slika hordama djevojaka koje ne izgledaju bogzna kako u RL, ali se zbog komentara ovih prvih umisle da su trebe i onda posezu za alatima kojim ce to opravdati
- bandit_mo
#30082 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ja to mislim. Doslovno ćažni svijet IG-a._BataZiv_0809 wrote: ↑15/12/2020 12:33bandit_mo wrote: ↑15/12/2020 12:26 I ja sam u suštini za estetske operacije, live and let live, taj sam tip.
Ista kosa, iste oci, iste grudi
tvoja nova malena
isto prica, isto hoda, kazu ljudi
izdaleka ista ja
Ja mislim da je instagram sjebo sve jer je hordama ocajnih muskaraca bez ikakvih kriterija dao mogucnost komentarisanja slika hordama djevojaka koje ne izgledaju bogzna kako u RL, ali se zbog komentara ovih prvih umisle da su trebe i onda posezu za alatima kojim ce to opravdati![]()
I već sam na drugoj temi govorila, to što bi općio s njom, baleći u komentarima slike,ona umisli da je čini posebnom. Kao da ne znaju da likovi meĆu i u septičke jame kad zatreba
Edit: da znam zalijepit link, kao što ne znam, odgovor na tu pjesmu bi bila Seve sa pjesmom Silikoni gdje ih u spotu prave ko na proizvodnoj traci
- dale cooper
#30083 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Uvijek je bilo površnosti i plitkosti, ali čini mi se da to nikada nije bilo izraženije kao što je to danas slučaj.
- hadzinicasa
#30084 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bas. cista forma. rijetko ima kakvog sadrzaja.dale cooper wrote: ↑15/12/2020 13:45 Uvijek je bilo površnosti i plitkosti, ali čini mi se da to nikada nije bilo izraženije kao što je to danas slučaj.
- bandit_mo
-
moonca
#30086 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidjamo ih na ekranima... pevaljke, pokoja glumica, IG--ushe .. u RL i ne toliko.... naglasavanje usana se moze postici i samo ruzem.... no, za zenu su jako bitne- tanke usne, su zbilja-turn off. za muskarce- #priznajte 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#30087 Re: Popularne stvari koje ne kontam
De da vidimo tvoje prvo
-
moonca
#30088 Re: Popularne stvari koje ne kontam
.. moze kasnije - na atributima.
...
hoces li i ti svoje...

- bandit_mo
#30089 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sasvim pogrešna pretpostavka. Inače bi svaka dama koju priroda ili kirurg nisu obdarili usnama, bila sama ili nejebana jer je turn off.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
-
Satori
#30091 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Rijetko koja zena zna kada stati sa zahvatima.
Meni je uvijek ljepse vidjeti ovakve usne
https://s1.r29static.com/bin/entry/973/ ... /image.jpg
nego 2 broja vece, kada se ne moze lijepo nasmijati, jer zategnu. Pa furaju neke zagonetne poluosmijehe.
Treba mjera u svemu. Doradjivati se pomalo ako se vec mora (sad mi pada na pamet npr. Rozga) a ne napraviti karikaturu od sebe (Seve, Brena, instagramuse i ove sto se na njih furaju).
Sto se mene tice, ako bih mogla da biram, radije bih starjela kao npr. Ismeta Dervoz.
Meni je uvijek ljepse vidjeti ovakve usne
https://s1.r29static.com/bin/entry/973/ ... /image.jpg
nego 2 broja vece, kada se ne moze lijepo nasmijati, jer zategnu. Pa furaju neke zagonetne poluosmijehe.
Treba mjera u svemu. Doradjivati se pomalo ako se vec mora (sad mi pada na pamet npr. Rozga) a ne napraviti karikaturu od sebe (Seve, Brena, instagramuse i ove sto se na njih furaju).
Sto se mene tice, ako bih mogla da biram, radije bih starjela kao npr. Ismeta Dervoz.
-
moonca
#30092 Re: Popularne stvari koje ne kontam
..jednako je turn off- mozda i znacajniji.. sto je-- in .. medju dodushe, malim br zena --- ubacivati - vokabular -- gore podvucen..
. samo sam, posudila primjer- nista licno...
- bandit_mo
#30093 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vjerovala ili ne, Moonca, postoje žene na ovoj planeti kojima nije svrha života napraviti se poželjinim muškarcu. I nešto još nevjerojatnije,i takve su vrlo poželjene i udane. Šok, znam.
Ništa osobno, dakako
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
-
detroit-mercy
#30095 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Imena molim, imenabandit_mo wrote: ↑15/12/2020 14:54Vjerovala ili ne, Moonca, postoje žene na ovoj planeti kojima nije svrha života napraviti se poželjinim muškarcu. I nešto još nevjerojatnije,i takve su vrlo poželjene i udane. Šok, znam.
Ništa osobno, dakako![]()
- bandit_mo
#30096 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bih ja ali se ne smije ovdjedetroit-mercy wrote: ↑15/12/2020 15:30Imena molim, imena![]()
-
moonca
#30097 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima, vjerujem...ali, to nije point - kao sto ih imaju -udane i pozeljne sa svm nabrojanim... ekstremitetima... mozda u vecem procentu..
..muskarci optuzuju/ gade im se --#toboze--
- Cherry-Cherry
#30098 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemam ništa protiv estetske hirurgije. Neko ima velik nos, klempave uši pa to sredi, to je ok. Takođe je ok povećati grudi i usne ali umjereno. Ružno je vidjeti ženu srednje ili sitne građe i oooogromne sisurine ili usne veće od glave.
-
pinkman
#30099 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma isto je i sa alkoholom. Razumijem kad neko popije povremeno, ali ne kontam kad svaki vikend povracaCherry-Cherry wrote: ↑17/12/2020 17:22 Nemam ništa protiv estetske hirurgije. Neko ima velik nos, klempave uši pa to sredi, to je ok. Takođe je ok povećati grudi i usne ali umjereno. Ružno je vidjeti ženu srednje ili sitne građe i oooogromne sisurine ili usne veće od glave.
To vec nije normalno, kao i pretjerana estetska hirurgija (usne kao zimske gume npr).
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#30100 Re: Popularne stvari koje ne kontam
internetdale cooper wrote: ↑15/12/2020 13:45 Uvijek je bilo površnosti i plitkosti, ali čini mi se da to nikada nije bilo izraženije kao što je to danas slučaj.