Milorad Dodik ALL ABOUT
- JThomas
#83526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dodik ne može nenada nešića više prevariti, a ne ministra vanjskih poslova rusije. to je namjerno urađeno kako je urađeno i smiješno je misliti drukčije.
-
155_mm
#83527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovo sto su ova dvojica uradila nije nikakvo herojstvo ili glupost nego najnormalnija reakcija na ovakvo ponasanje nekog gosta. svaka drzava bi to uradila. znaju to i rusi dobro. mozda su pogresno procijenili situaciju i nisu ocekivali ovakvu reakciju. u svakom slucaju sad se rusi pokusavaju saprati iznosenjem lazi.
- LBVIEW
#83528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja mislim da je namjerno, jer ne vjerujem da na forumu ima neko toliko ogranicen, da ne kazem sta gore.
Last edited by LBVIEW on 15/12/2020 13:54, edited 1 time in total.
- horkesh
#83529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zakon o zastavi Bosne i Hercegovine, Član 5, stavka E:
Naravno, može mu se jer je kazna za kršenje ovog Zakona prepuštena entitetima
U svakom slučaju, i Ivancov je redovno bio s Miletom bez zastave BiH, kao i kineski ambasadori:

Dodikova jedina funkcija je član Predsjedništva BiH. Svaki put kad ne istakne zastavu BiH ili istakne i zastavu RS-a uz zastavu BiH, on krši ovaj Zakon.e) prilikom svih zvaničnih međunarodnih posjeta, takmičenja i drugih skupova (političkih, naučnih, kulturno-umjetničkih sportskih i drugih) na kojima Bosna i Hercegovina učestvuje ili je predstavljena;
...
U svim slučajevima iz prethodnog stava, osim tačke g), druge zastave iz Bosne i Hercegovine neće se isticati zajedno sa zastavom Bosne i Hercegovine.
Naravno, može mu se jer je kazna za kršenje ovog Zakona prepuštena entitetima
U svakom slučaju, i Ivancov je redovno bio s Miletom bez zastave BiH, kao i kineski ambasadori:
-
misaoni111
#83530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A dajte, ljudi, liči li vama ova žena desno od Dodika na snimku što sjedi na Džaferovića??? Da nije samo metno periku i pojavio se
- LBVIEW
-
155_mm
#83532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da je rusija neprijatelj BiH nije nikakva tajna. ali BiH je za rusiju samo stvar za podjebavanje zapada i stvaranje problema istima a ne nekakva interesna zona rusije. rusija ima svoje interesne zone drugdje po svijetu i bas zbog tih drzava ne mogu sebi dozvoliti ovakvo bijedno pijacarsko ponasanje. bijedno je to ako je rusija spala na to da ponizava BiH zbog tamo nekakve zastave. ako stvarno na to spali onda jebes rusiju.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- quoter
#83534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predsjednik našeg Predsjedništva je napravio skandal sa zastavama i izjavama, i mi smo zato optužili Rusiju. Valjda bi, umjesto što smo se posvađali sa Rusijom, bilo pametnije pozvati Dodika na odgovornost. Al ne, mi smo se odlučili otjerati gosta jer nije opalio šamar za nepristojnost članu našeg domaćinstva. Valjda će u ovoj zemlji svanuti jedan dosadan dan.
-
detroit-mercy
#83535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fino im se svaki puta uputi protestna nota i podsjeti na zakon o zastavi pa ces vidjeti da li ce sljedeci puta. Sve dok cutis i slijezes ramenima, tako ce ti biti.horkesh wrote: ↑15/12/2020 13:54 Zakon o zastavi Bosne i Hercegovine, Član 5, stavka E:
Dodikova jedina funkcija je član Predsjedništva BiH. Svaki put kad ne istakne zastavu BiH ili istakne i zastavu RS-a uz zastavu BiH, on krši ovaj Zakon.e) prilikom svih zvaničnih međunarodnih posjeta, takmičenja i drugih skupova (političkih, naučnih, kulturno-umjetničkih sportskih i drugih) na kojima Bosna i Hercegovina učestvuje ili je predstavljena;
...
U svim slučajevima iz prethodnog stava, osim tačke g), druge zastave iz Bosne i Hercegovine neće se isticati zajedno sa zastavom Bosne i Hercegovine.
Naravno, može mu se jer je kazna za kršenje ovog Zakona prepuštena entitetima![]()
![]()
Druga stvar, svakom stranom diplomati treba staviti na znanje da kad se sastaju sa spodobama koje velicaju ratne zlocince, negiraju genocid, odlikuju ratne zlocince, prisustvuju misama za ratne zlocince da to cine i da negiraju presude suda koji je osnovao UN a vecina zemalja je potpisnica povelje UNa. Svaki puta kada se ove spodobe imaju veze sa kompanijama, bombardovati iste sa istim stvarima, ljubitelji ratnih zlocinaca, strane kompanije prekidaju veze za mnogo manje stvari od ovih a da ne bi sa par govnara. Ima tu toliko prostora za djelovanje, al ko ce djelovati mali i raja mu sto tuse respiratore okolo
-
detroit-mercy
#83536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Eki, velis presjednik naseg presjednistva napravio problem naivnom Rusu. Prvo, naivni Rus se ne bi trebao uopste sastajati sa negatorom genocida i onim sto velica ratne zlocince presudjenje od strane UN-ovog suda ciji je osnivac i ta ista Rusija. Ako joj je iole stalo do integriteta necega sto je i sama osnovala.quoter wrote: ↑15/12/2020 14:09 Predsjednik našeg Predsjedništva je napravio skandal sa zastavama i izjavama, i mi smo zato optužili Rusiju. Valjda bi, umjesto što smo se posvađali sa Rusijom, bilo pametnije pozvati Dodika na odgovornost. Al ne, mi smo se odlučili otjerati gosta jer nije opalio šamar za nepristojnost članu našeg domaćinstva. Valjda će u ovoj zemlji svanuti jedan dosadan dan.
- pici
#83537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sluzbeno nisu duzni da docekaju ministra bilo koje zemlje, sastali se na nivou ministarstava i to je to, s miletom prijateljski razgovarao kao i sa čirilom u predsjenistvu odbijen kao pocasni gost u svojstvu drzavnika i to uradjeno na nivou ministarstava spoljnih poslova... Kčemu drama, to sto je trebao ministar jedne zemlje biti docekan uz drzavnicke pocasti... ma hajte molim vas...
- Sir Charles
#83538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislim da je potez Dyaferovica i Komsica samo alat kojim su Ameri "zapisali" teritoriju BiH i pokazali Rusima da nemaju sta da traze ovdje. Nisu ova dvojica taj kapacitet da sami to urade
- pici
#83539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da je tVump pobijedio sigurno ovo nebi imali muda napraviti al posto je legenda Joe preuzeo kormilo najjace i najjmocnije svjetske drzave, moremo i MI malo pisnut po rujama...
-
sitni svercer
#83540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
lavrov je doso prodavat ruske vakcine i nije ga se trebalo tako ozbiljno uzimat
trebalo je trazit demonstraciju primanja vakcine i pobjego bi on sam
svercerska posla i nista drugo 
-
detroit-mercy
#83541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema veze, oni nas smatraju svojim projektom tako da li Trump ili Biden ne bi dobio po prstima zbog ovoga. Vidimo kako je Trump digo Baji sankcije cim je sjeo u Bijelu Kucu
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#83542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Eto Željko i Džafere.odgovorite sad muslimanima zašto gube radna mjesta i trpe finansijsku štetu!Naveo je da je zbog svega toga rekao da je njihov nedolazak najslikovitije objasnio dubinu problema u kojima tavori BiH.
- Ako su ovim htjeli da se dodvore Bošnjacima muslimanima, nadam se da će im znati objasniti zbog čega BiH trpi finansijsku štetu, zašto pada broj radnih mjesta ako Ruska Federacija odluči da na ovaj skandal odgovori preko smanjenja privredne saradnje - rekao je Dodik.
Naš Guardian na sve misli i za sve se sekira!
- quoter
#83543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I po tebi, lakše je Lavrova natjerat u suru nego Dodika. Taj negator genocida predsjedava u sred Sarajeva, prođe pored Suda BiH svaki dan na putu prema Predsjedništvu. Ako država ima dostojanstva onda bi se trebala pozabaviti tim, Lavrov je samo došao da posije na plodno tlo, a tlo je naše, bosansko. Po meni trebalo je Lavrova ispratiti sa smješkom a rješavati probleme u svojoj kući.detroit-mercy wrote: ↑15/12/2020 14:14Eki, velis presjednik naseg presjednistva napravio problem naivnom Rusu. Prvo, naivni Rus se ne bi trebao uopste sastajati sa negatorom genocida i onim sto velica ratne zlocince presudjenje od strane UN-ovog suda ciji je osnivac i ta ista Rusija. Ako joj je iole stalo do integriteta necega sto je i sama osnovala.quoter wrote: ↑15/12/2020 14:09 Predsjednik našeg Predsjedništva je napravio skandal sa zastavama i izjavama, i mi smo zato optužili Rusiju. Valjda bi, umjesto što smo se posvađali sa Rusijom, bilo pametnije pozvati Dodika na odgovornost. Al ne, mi smo se odlučili otjerati gosta jer nije opalio šamar za nepristojnost članu našeg domaćinstva. Valjda će u ovoj zemlji svanuti jedan dosadan dan.
- pici
#83544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tVump je bio indiferentan inace al Joe je drugi tajp... uglavnom zivi bili pa vidjeli... ovo sto forumas veli za ruske vakcine ima i ta...detroit-mercy wrote: ↑15/12/2020 14:29Nema veze, oni nas smatraju svojim projektom tako da li Trump ili Biden ne bi dobio po prstima zbog ovoga. Vidimo kako je Trump digo Baji sankcije cim je sjeo u Bijelu Kucu![]()
- horkesh
#83545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I meni je ta izjava zapala za oko. Čudi me kako se nije tako brinuo kad je Kosovo uvelo BiH sankcije, a 90 posto izvoza išlo iz Federacije.prljavi Hare wrote: ↑15/12/2020 14:32Eto Željko i Džafere.odgovorite sad muslimanima zašto gube radna mjesta i trpe finansijsku štetu!Naveo je da je zbog svega toga rekao da je njihov nedolazak najslikovitije objasnio dubinu problema u kojima tavori BiH.
- Ako su ovim htjeli da se dodvore Bošnjacima muslimanima, nadam se da će im znati objasniti zbog čega BiH trpi finansijsku štetu, zašto pada broj radnih mjesta ako Ruska Federacija odluči da na ovaj skandal odgovori preko smanjenja privredne saradnje - rekao je Dodik.![]()
![]()
![]()
Naš Guardian na sve misli i za sve se sekira!I onda kažu ne voli ga,pa kako?
![]()
Privredna saradnja s Rusijom se svodi na uvoz ruskog plina, malverzacije oko rafinerije i izvoz jabuka
Što je najgore, Lavrov s Turković dogovorio produbljenje privredne saradnje
-
detroit-mercy
#83546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije Dodo od juce, niti je njegovo djelovanje od juce niti njegovi sastanci sa Rusima od juce niti djelovanja ruskih ambasadora od juce. Na kraju dana, narod u Bjelorusiji se dize na noge jer im je dopizidio jedan covjek i sve to iako im je prijetnja od ruske intervencije 1000 puta veca nego kod nas. A mi treba da povijamo ledja ovim sto ti pisaju po drzavi. Dodo je uradio/reako onoliko koliko mu je Lavrov dozvolio, ni vise ni manje.quoter wrote: ↑15/12/2020 14:34I po tebi, lakše je Lavrova natjerat u suru nego Dodika. Taj negator genocida predsjedava u sred Sarajeva, prođe pored Suda BiH svaki dan na putu prema Predsjedništvu. Ako država ima dostojanstva onda bi se trebala pozabaviti tim, Lavrov je samo došao da posije na plodno tlo, a tlo je naše, bosansko. Po meni trebalo je Lavrova ispratiti sa smješkom a rješavati probleme u svojoj kući.detroit-mercy wrote: ↑15/12/2020 14:14Eki, velis presjednik naseg presjednistva napravio problem naivnom Rusu. Prvo, naivni Rus se ne bi trebao uopste sastajati sa negatorom genocida i onim sto velica ratne zlocince presudjenje od strane UN-ovog suda ciji je osnivac i ta ista Rusija. Ako joj je iole stalo do integriteta necega sto je i sama osnovala.quoter wrote: ↑15/12/2020 14:09 Predsjednik našeg Predsjedništva je napravio skandal sa zastavama i izjavama, i mi smo zato optužili Rusiju. Valjda bi, umjesto što smo se posvađali sa Rusijom, bilo pametnije pozvati Dodika na odgovornost. Al ne, mi smo se odlučili otjerati gosta jer nije opalio šamar za nepristojnost članu našeg domaćinstva. Valjda će u ovoj zemlji svanuti jedan dosadan dan.
-
swanfilter
#83547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uvjeren sam da bi isto postupili. U drzavama kao BiH ambasada vodi politiku ili osoba zaduzena za nas region. Kada bi se predsjednik sile kao USA bavio svjetskom svakodnevnicom, pukao bi ko kokica na pola prvog mandata. Ti mislis da je Tramp sam iscitavao o Dodiku prije Crne liste? Jeste ...
- Herr Flick
#83548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosnjaci preuvelicavaju uticaj Rusije u BIH,a uticaja im je skoro pa nikakav,osim sto nam usporavaju put u NATO i EU preko Dodika i slicnih ali integracije ne mogu da sprijece,to je i njima jasno,nama treba samo malo jaci angazman Ameruke da nas pogura prema NATO paktu
-
swanfilter
#83549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote: ↑15/12/2020 14:32Eto Željko i Džafere.odgovorite sad muslimanima zašto gube radna mjesta i trpe finansijsku štetu!Naveo je da je zbog svega toga rekao da je njihov nedolazak najslikovitije objasnio dubinu problema u kojima tavori BiH.
- Ako su ovim htjeli da se dodvore Bošnjacima muslimanima, nadam se da će im znati objasniti zbog čega BiH trpi finansijsku štetu, zašto pada broj radnih mjesta ako Ruska Federacija odluči da na ovaj skandal odgovori preko smanjenja privredne saradnje - rekao je Dodik.![]()
![]()
![]()
Naš Guardian na sve misli i za sve se sekira!I onda kažu ne voli ga,pa kako?
![]()
Ode mu sinov posao za izvozom jabuka ...
- mO k3
#83550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile u zadnje vrijeme iz dana i dan popije šamaru
mislim da je danas popio šamaru života