Lik je bolesnik
Lik se nadovezao na slučaj iz 2011, i tada mi je to bilo čudno ali kasnije je postalo jasno zašto, jer podatke prikuplja guglanjem.
Vjerovatno posjeduje Mercedesa i onaj predračun koji je kačio je onaj koji je on dobio kao ponudu od StarLine-a.
Toliko se uživio u ulogu njihovog servisera da mislim da ga svako jutro tjeraju ispred servisa ubjeđujući ga, jarane ne radiš ovdje, koji ti je kurac pa dolaziš svaki dan
Uglavnom, reinkarnirat će se imposter opet, sljedeći put kao ovlašteni serviser hilti bušilica, vjerovatno i nju ima.
Snake Eyes wrote: ↑25/11/2020 23:58To mi je promakloSTARx wrote: ↑25/11/2020 23:56Bio je post gdje se forumas preiprao u servisu da je ostavio auto u servisu, otisao u vogoscu na kafu, vratio se i nasao auto na dizalici. Naplaceno mu 3h, a niko na autu nije radio. Napado je i nas radnike.Snake Eyes wrote: ↑25/11/2020 23:45 Ne sjecam se da se neko na temi zalio na taj nacin, da drzite automobil tri sata a da je realnog rada bilo sat i po. Znam da je neko napisao da mu je automobil bio tri sata kod vas a da mu je fakturisano sest sati pod izgovorom da su radila dvojica servisera i da se nesto moralo sacekati da se ohladi.
![]()
Snake Eyes wrote: ↑26/11/2020 00:14Ovo je nesto staro, iz 2011 godine, i skroz sa druge teme, znam da nisam pofatao da je bilo na par zadnjih stranica. Ne znam koliko si pratio temu, napisao sam par puta da je recenzija svjedocenje i da se ne prihvata od svakog. Da bi mogao da zamjeras i kritikujes tudji rad, moras poznavati tematiku. Ljudi ne poznaju uopce kako stvari funkcionisu, osjeti da mu je povredjen ego i odmah krene da blati. To je razlog zasto se u praksi primjenjuje izreka "kupac je uvijek upravu". Obicna budala ima sigurno 15 poznanika, rodjaka koji mu vjeruju, njegove gluposti koje prenese o nekom servisu se prenose dalje i dolazi do onoga cuo sam da kod njih...
Kvalitetan admin ili sef servisa nikada ne smije dozvoliti iz tih razloga da eskalira situacija sa klijentom, steta koju ti moze takav napraviti je mnogo veca od toga da mu npr. ne naplatis ruke.