mirsek wrote: ↑13/12/2020 13:20
zigson wrote: ↑13/12/2020 13:18
Haj sve to al sto ce ga na sudu na sokocu oderati
To je sad druga stvar, jel sud pristrasan ili nije, vjerovatno si u pravu, nazalost.
Naravno da je pristrasan
Pogledao sam jucer live, sad sta je tu tacno bilo. Mogli su ga oderati u svakom smislu, dal je pricao na telefon pa stao, dal je na sred stao to se ne vidi na klipu, kao ni da ga policjac udara jedino ga dira. Ja nisam problema imao ni sa rs policijom ni sa fbih policijom, ako sam pogrijesio kazne me, nekad oproste, pa telefon su mi oprostili tj. Pisali mi da sam bio nepropisno parkiran, niti sam nudio mito niti bih ikad, radar su mi oprastali, ALI ja se ne kurcim, s postovanjem pricam sa njima, tako i oni sa mnom, i nikad ne bude problema. Ako si pricao na telefon buraz pitaj mozete li oprostiti, ako ne mozete pisite jbg pogrijesio sam, poklopi se plati 50 km jer u sustini jesi pogrijesio, a i samim zaustavljanjem NA SRED ceste. Druga je stvar sto on vjerovatno misli da oni misle evo balije oderacemo ga pa hoce na kraj da izadje, a vidjece sta ce mu biti na sudu u sokocu, kad se njihov komandir pojavi kao advokat ovog policajca, koji je dobar sa sudijom/sudinicom.
Jbt 50km i kazna pisljiva, napravio sebi problem a 100% nije u pravu.