SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

konektovan
Vozim: Francusku kantu

#41726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by konektovan »

L u c i f e r wrote: 12/12/2020 21:41 "Ne daju mi da masem pistoljem, dakle mrze me."

Propisi su da se postuju, dakle boks, povodac, brnjica i kupljenje govanaca.

Osim toga, treba imati malo reda, pristojnosti i obzira prema onima koji se boje pasa, ili se boje za svoju djecu/roditelje/ljubimce, pa ne pustati psa da vrslja po ulici.

Ovo govorim i kao bivsi dugogodisnji vlasnik njemackih ovcara.

:thumbup:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#41727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

kichanovic wrote: 12/12/2020 22:18
Nisam imao potrebu za tim ali sam cuo da se desavalo,mada dzaba tebi pricat jer gledas samo svoje da izguras po svaku cijenu.Vidjecemo hoce li odgovarat ovaj policajac koji je postupio kao svaki svjestan i civilizovan gradjanin,ako sam te upozoravao a ti svoje pa da vidis da umijem i ja svoje.
ti nisi policajac...pise ti:mozes pucati,ali ako ubijes nekoga odgovaraces za to sigurno.jos ako se istragom ustanovi da si ubio nekoga ko je nenaoruzan...
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#41728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

kichanovic wrote: 12/12/2020 22:23
Ne provaljuj se vise.
jedini se ti provaljujes 8-)
samo rokaj trespasere maca,i gledaj lou bađet muviz :thumbup:
pripremi i kakve maze za bulju kad odes u tvorza :D
L u c i f e r

#41729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by L u c i f e r »

"Masem pistoljem, ali je zakocen.
A to mahanje me cini sretnim."

Ovde insan samo more gubit mozdane celije
Bolje odo gledat dzosuu
STARx

#41730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by STARx »

Jel ko upratio majmuna sto vozi biciklo svaku jebenu noc gradom s nekim led svjetlima i pistaljkom koja zvukom asocira na policijsku? Pa kakav je to malj
avijon

#41731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by avijon »

STARx wrote: 12/12/2020 23:22 Jel ko upratio majmuna sto vozi biciklo svaku jebenu noc gradom s nekim led svjetlima i pistaljkom koja zvukom asocira na policijsku? Pa kakav je to malj
Sigurno i glumi policajca i provodi pravdu i zakone koji jedino za njega ne vaze :lol:
STARx

#41732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by STARx »

avijon wrote: 12/12/2020 23:28
STARx wrote: 12/12/2020 23:22 Jel ko upratio majmuna sto vozi biciklo svaku jebenu noc gradom s nekim led svjetlima i pistaljkom koja zvukom asocira na policijsku? Pa kakav je to malj
Sigurno i glumi policajca i provodi pravdu i zakone koji jedino za njega ne vaze :lol:
Ma primitivac svoje klase. Zaleti se ferhadijom, pisti, svjetla udaraju. Psuje starijim koji mu se ne sklone. Ne znam kakav glupan moras biti i zivjeti u ubjedjenju da je neko na pjesackoj zoni duzan da se tebi kao vozacu bicikla mora skloniti.. Nevjerovatna je cinjenica da duduk vozi i na - temperaturi, ne odustaje od frustracija.
avijon

#41733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by avijon »

STARx wrote: 12/12/2020 23:31
avijon wrote: 12/12/2020 23:28
Ma primitivac svoje klase. Zaleti se ferhadijom, pisti, svjetla udaraju. Psuje starijim koji mu se ne sklone. Ne znam kakav glupan moras biti i zivjeti u ubjedjenju da je neko na pjesackoj zoni duzan da se tebi kao vozacu bicikla mora skloniti.. Nevjerovatna je cinjenica da duduk vozi i na - temperaturi, ne odustaje od frustracija.
Ma posebna sorta i svi imaju iste deformacije u glavi, sektaši :izet:

Voze glavnom pored 2 biciklisticke staze sa obje strane, upali se crveno, preko pjesackog i nastavi dalje :lol:
STARx

#41734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by STARx »

avijon wrote: 12/12/2020 23:38

Ma posebna sorta i svi imaju iste deformacije u glavi, sektaši :izet:

Voze glavnom pored 2 biciklisticke staze sa obje strane, upali se crveno, preko pjesackog i nastavi dalje :lol:
Da su biciklisti posebna sekta to znam, a ovaj krkan se izdvaja iz mase svojim bahatim ponasanjem. Ma klasika, konta pametan.
Qler

#41735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Qler »

Ovaj što je ubio cukuntreba najmanje da krivično odgovara, po mogućnosti zatvora da zaglavi. Debil je, i nema opravdanja. Kreten upucao cuku, i po razmišljanju nekih isto tako ja sad mogu u pucati nekog na sred ulice, jer pobogu sta ja znam hoće li me napasti iz čista mira. Debil degenerični.
archi_a

#41736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by archi_a »

Tog sa pištaljkom, primjetio sam ga, odnosno čuo dva tri puta, (leti Ferhadijom,leti kraj Predsjedništva, leti oko Marindvora, u pištaljci mu se osjeti ljutnja, kočnice "nema") će jednom neko "ukinuti" sa bicikla. Pazite dobro šta vam kažem. :D
STARx

#41737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by STARx »

Ordinira od pocetka ljeta. Zna kome moze, terorise vecinom zensku populaciju i starije. Cekam samo da mi naleti, ne bih zalio prekrsajne prijave.
Rothmans

#41738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Rothmans »

Qler wrote: 12/12/2020 23:51 Ovaj što je ubio cukuntreba najmanje da krivično odgovara, po mogućnosti zatvora da zaglavi. Debil je, i nema opravdanja. Kreten upucao cuku, i po razmišljanju nekih isto tako ja sad mogu u pucati nekog na sred ulice, jer pobogu sta ja znam hoće li me napasti iz čista mira. Debil degenerični.
Avlija je svetinja. A pored toliko agresivnih rasa koje se vrzmaju oko nas taman su nam i te turske krvoloke trebali dovukljarit. A i vlasnici su im 90% bagra, tj. tacno po keru mos zamislit i brnju koji ga je nabavio, bez da ga vidis
archi_a

#41739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by archi_a »

STARx wrote: 13/12/2020 00:00 Ordinira od pocetka ljeta. Zna kome moze, terorise vecinom zensku populaciju i starije. Cekam samo da mi naleti, ne bih zalio prekrsajne prijave.
Prvi put mi je pištaljka skrenula pažnju, čak mi izgledalo ko simpatična šala. Nekoliko dana nakon toga sam ga, upravo u Ferhadiji, upratio preko ulice i baš primjetio tu drskost prema pješacima, počeo se tresti jer imam nultu stopu tolerancije prema bahatosti i bezobrazluku i upravo pomislio da mi hoće naletiti. Treći put, otvoren prozor na semaforu na Marindvoru, čujem pištaljku, kad lik pješačkim, 100 na sat.... :lol: ili će nekome "naletiti" ili će ga patrola primiriti, kad tad.
STARx

#41740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by STARx »

archi_a wrote: 13/12/2020 00:13
STARx wrote: 13/12/2020 00:00 Ordinira od pocetka ljeta. Zna kome moze, terorise vecinom zensku populaciju i starije. Cekam samo da mi naleti, ne bih zalio prekrsajne prijave.
Prvi put mi je pištaljka skrenula pažnju, čak mi izgledalo ko simpatična šala. Nekoliko dana nakon toga sam ga, upravo u Ferhadiji, upratio preko ulice i baš primjetio tu drskost prema pješacima, počeo se tresti jer imam nultu stopu tolerancije prema bahatosti i bezobrazluku i upravo pomislio da mi hoće naletiti. Treći put, otvoren prozor na semaforu na Marindvoru, čujem pištaljku, kad lik pješačkim, 100 na sat.... :lol: ili će nekome "naletiti" ili će ga patrola primiriti, kad tad.
Isti sam, ne mogu prosipanja sile i izivljavanje. Tacno vidis da mu je namjera provociranje, maltretiranje, prepadanje. Prije da ce nekome na stoc naletiti nego patroli. A vjeruj da sekunde zalio ne bih, samo da mi hoce naletit. Smrad jedan. Sve je krenulo od bahatog ponasanja na biciklu, pa nadogradnja svjetala, pa sad pistaljka.
i agree

#41741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by i agree »

Napusi se garant pa tako shizi po gradu :lol:
Vidio sam ga par puta vidi se po faci da je debil,od toliko biciklista on naso trzat raju pistaljkom :-)
STARx

#41742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by STARx »

Ma ono nije obicna pistaljka, cujem ga od naselja do naselja. Iz petnih zila se nateze da u nju puse, bas ono krkanski bez ikakve doze kulture.
drug_profi

#41743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Qler wrote: 12/12/2020 23:51 Ovaj što je ubio cukuntreba najmanje da krivično odgovara, po mogućnosti zatvora da zaglavi. Debil je, i nema opravdanja. Kreten upucao cuku, i po razmišljanju nekih isto tako ja sad mogu u pucati nekog na sred ulice, jer pobogu sta ja znam hoće li me napasti iz čista mira. Debil degenerični.
Nemoj tako. Zivotinje imamo pravo ubijati ako nam se ne sviđaju ili ako ih se bojimo.
drug_profi

#41744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Ide njemu bodychek sljedeci put... Neki dan nisam bio blizu, ali frajer gazi punom brzinom. Nenormalno.
drug_profi

#41745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Image
STARx

#41746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by STARx »

Mislio sam da je do mene, da jedino meni smeta. A vidim opazili su ga i drugi. Samo da naleti, pravi obicno vece lukove kad prolazi pored muskaraca. Ostvarit cemo kontakt, pa natezat s policijom, kad tad.
i agree

#41747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by i agree »

Nema on nikakvo zakonsko pravo zvizdat onako mimo staze raji i ocekivat da mu se neko skloni gdje nije staza.Po tome vidis da glumi kabadahiju
archi_a

#41748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by archi_a »

STARx wrote: 13/12/2020 00:38 Mislio sam da je do mene, da jedino meni smeta. A vidim opazili su ga i drugi. Samo da naleti, pravi obicno vece lukove kad prolazi pored muskaraca. Ostvarit cemo kontakt, pa natezat s policijom, kad tad.
Meni drago što nije samo do mene. :lol: Već me je žena naružila:" kaže, šta se ti uvijek miješaš, ko kakav siledžija, hoš da te neko upuca? Vidiš da je lud? Bolje mene zagrli. “ :zid: :D
STARx

#41749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by STARx »

archi_a wrote: 13/12/2020 00:59
STARx wrote: 13/12/2020 00:38 Mislio sam da je do mene, da jedino meni smeta. A vidim opazili su ga i drugi. Samo da naleti, pravi obicno vece lukove kad prolazi pored muskaraca. Ostvarit cemo kontakt, pa natezat s policijom, kad tad.
Meni drago što nije samo do mene. :lol: Već me je žena naružila:" kaže, šta se ti uvijek miješaš, ko kakav siledžija, hoš da te neko upuca? Vidiš da je lud? Bolje mene zagrli. “ :zid: :D
Ko da mi citas misli, obradovah se kad pocese i ostali zaliti :lol: Organizovat cemo se po reonima, pa ga spremno docekati u svakom naselju po jedan. Pa kome prije dosadi :lol:
ARmAn1i

#41750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ARmAn1i »

drug_profi wrote: 13/12/2020 00:35
Ide njemu bodychek sljedeci put... Neki dan nisam bio blizu, ali frajer gazi punom brzinom. Nenormalno.
Pozdrav,
pratim forum bas dugo (vidi se po registraciji), ali ne pisem aktivno ipak ovdje osjecam potrebu da skrenem paznju.

Igrom slucaja stupio sam sa ovim deckom u kontakt prije vise godina, znam da se vrtio jedno vrijeme i oko autobuske stanice..

Decko je sa posebnim potrebama i u nekom je programu za osposobljavanje samostalnog zivljenja ja mislim.

Razumijem vas i razumijem nacin da mu koju vaspitnu podijelite, ali moze mu se skrenuti paznja pa ako ga ja upecam prije vas reci cu mu da pripazi malo na te ispade da ne bi dobio po nosu. :)
A eto mozete ga i vi pozvati imenom Hamer, kupiti sok ili dati koju marku-dvije bit ce mu drago i poslusat ce sigurno, ali svaki naredni put kad vas vidi obradovat ce vam se ko malo dijete.. :)

Svako dobro momci, moze on proci i bez samaranja u ovom gradu ;)
Post Reply